2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

selduş casmir ve diğer arkaşlarım bebek için hazırlanırda güzel olmazmı mı ya hepsi masum valla elbiseler dolaplar herşey sevimlii Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yeterki herşeyleride var çok şükür maşallahhh

işte burası da zeynep ece' nin odası :asigim: tayinci olduğumuz ve sık sık taşındığımız için komple hazır bir oda almadık. ihtiyacımız doğrultusunda yaptırdık bu parçaları. oldukça uygun fiyata hallettik yerimseniben. inşallah beğenirsiniz..

zeynep ecenin odası çok sade ve şık olmuş, bebek odasında çok parçaya gerek yok zaten, birkaç sene sonra değişiyor canım, isabetli olmuş, iyi günlerde sağlıkla kullanın.:nazar:

selduşum cashmircim odalarınız çok gzüel olmuşşş. misler gibi kokacak bu odalar işte asıl o zaman güzelleşecek.....

işte burası da zeynep ece' nin odası :asigim: tayinci olduğumuz ve sık sık taşındığımız için komple hazır bir oda almadık. ihtiyacımız doğrultusunda yaptırdık bu parçaları. oldukça uygun fiyata hallettik yerimseniben. inşallah beğenirsiniz..

dsc06798jv.jpg

dsc06834o.jpg

dsc06810v.jpg

dsc06794n.jpg

dsc06813ip.jpg

dsc06801a.jpg

dsc06799.jpg

sağlıkla uyusun kuzumm çook şeker olmuş odası zeynebimin opuyorumnanaktan

cashmir cok dadlu kızının odası yafff bu kıslar cok sanslılar yaaaaaa :))))

cashmircim çok güzel canım prensesimizin odazı huzurla sağlıkla uyusun büyüsün opuyorumnanaktan

cashmircim çok cici olmuş odanız. Çok şık güle güle kullanın
a.s.

hazirancım prenseslerinin odası çok güzel olmuş..ii günlerde sağlıkla kullansınlar odalarını..........opuyorumnanaktan
selduusm oğluşunun odasını sevsinler...çok güzel olmuş canım..sağlıkla büyüüsn odasında...opuyorumnanaktan
cashmircim odanız çok güsel olmuşşş....sağlıkla kullansın zeynebinnnopuyorumnanaktan

selduş casmir ve diğer arkaşlarım bebek için hazırlanırda güzel olmazmı mı ya hepsi masum valla elbiseler dolaplar herşey sevimlii Rabbim sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yeterki herşeyleride var çok şükür maşallahhh

zeynep ecenin odası çok sade ve şık olmuş, bebek odasında çok parçaya gerek yok zaten, birkaç sene sonra değişiyor canım, isabetli olmuş, iyi günlerde sağlıkla kullanın.:nazar:

selduşum cashmircim odalarınız çok gzüel olmuşşş. misler gibi kokacak bu odalar işte asıl o zaman güzelleşecek.....

sağlıkla uyusun kuzumm çook şeker olmuş odası zeynebimin opuyorumnanaktan

cashmir cok dadlu kızının odası yafff bu kıslar cok sanslılar yaaaaaa :))))

teşekkür ederim kızlar güel yorumlarınız için a.s. hayırlı vakitlerde, sağlıkla gelsin kuzularımız inşallah. beşikleri de kıyafetleri de dolsun artık opuyorumnanaktan

buda oğlum Toprak'ın odası

bi halımız kaldı bu arada dolabın tasarımı eşimle bana ait şifonyer için odamız dardı bizde böyle düşündük.

buda şimdilik benim yatacağım yatak ilerde oğlum yatacak tabi.

Son düzenleme:
amin canım sağolasın. 3 yıldır çamaşır odasıydı. Rabbim bugünleride nasip etti. inşallah sağlıklada alırız kucağımıza.

fatımacım iyi günlerde sağlıkla uyusunda büyüsün oğluşun,çok güzel olmuş opuyorumnanaktan

fatımacım odanız çok cici olmuş..ii günlerde sağlıkla kullansın bebbişinyerimseniben

casmircim gercekten cok cici olmus melegın ıcınde saglıklıca buyusun tatlım :nazar:

teşekür ederim canım, beğenmene sevindim..opuyorumnanaktan

fatimaciğim sağlıkla, huzurla büyüsün toprak bebek odasında, çok güzel görünüyor. dolabınız da çok kullanışlı. biz de dolap ve şifonyeri birlikte yaptırdık yerimseniben

buda oğlum Toprak'ın odası

bi halımız kaldı bu arada dolabın tasarımı eşimle bana ait şifonyer için odamız dardı bizde böyle düşündük.

buda şimdilik benim yatacağım yatak ilerde oğlum yatacak tabi.

sağlıcakla gelsinde yatsın toprak bebek canım opuyorumnanaktan

X