2009 Ekim Bebeklerinin Odaları

İşte bizim odamız

s5004643.jpg

s5004644.jpg

s5004645.jpg

s5004648.jpg

s5004650.jpg

s5004651.jpg

s5004653.jpg

s5004643.jpg

canım odanız çooook güzel olmuş minik oğlun sağlıklı büyüsün inş odasında
tatlım ben sana bi şey soracağım park yatağınızı nereden ve kaça aldığınızı özelime mesaj atabilirisin şimdiden tşk ederim....opuyorumnanaktan

kısalr benim bebeişimin ayrı bi odası yok şimdilik ama ben ona ikimizin birlikte kalabileceği bi oda hazırladım..cok ahım sahım bişey deil ama kendi emeğim..
işte olusumla benim odam :)))daha eksikleri var tamamlıcaz halısı benim nevresim takımım serilecek ama ben dayanamadım şimdiden koyayım dedim opuyorumnanaktan

yusufum.jpg

yusufi.jpg

yuuus.jpg

1229

yusz.jpg

42129353.jpg

yuss.jpg

Son düzenleme:
selduşum ne güzel bi odaa ben çok beğendim vallaa
sağlıkla büyüsün inşallah yavrucuğun odasında

selduşcum hiçte idare eder bir oda değil gayet güzel döşenmiş bir bebek odası olmuş... Hele bebeğin nevresimine bittim. Sağlıkla büyüt oğlunu inşalah
a.s.

selduşcum hiçte idare eder bir oda değil gayet güzel döşenmiş bir bebek odası olmuş... Hele bebeğin nevresimine bittim. Sağlıkla büyüt oğlunu inşalah
a.s.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

coook teskkür ederim ayy cok mutlu oldum beğenmenize...Şeniz

selduşum bence de çooksss güzel olmuş opuyorumnanaktan iyi sağlıklı günlerde uyusun büyüsün oğluşun Şeniz

seldacımmm sağlıcakla kullansın meleğin eşyalarını canım ama çok şeker olmuşş kendi şaheserinn opuyorumnanaktan

selduşum bence de çooksss güzel olmuş opuyorumnanaktan iyi sağlıklı günlerde uyusun büyüsün oğluşun Şeniz

seldacımmm sağlıcakla kullansın meleğin eşyalarını canım ama çok şeker olmuşş kendi şaheserinn opuyorumnanaktan

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amiiin insallah hepimizin yavruları saglıklı sıhhatli uyurlar içlerinde..RAbbim biran önce doldursun beşiklerimizin içini insallah:Saruboceq:

gizemciğim çok güzel olmuş doracığımızın odası... sağlıkla büyüsün kuzun içinde inşallah opuyorumnanaktan.

haziran sizin de odanız çok güzel canım. huzurlu uykuları olsun bebeğinin inşallah..opuyorumnanaktan

selduş, gayet güzel bir oda hazırlamışsın bebeğine. süsülemişsin bile daha ne olsun? sağlıkla büyüt bebeğini canım.. opuyorumnanaktan

hepsi birbirinden şeker kızlar... gelsin artık kuzular vakitli vakitliiiiii :teytey:

selduşcum canım ne idare etmesi bence gayet çok güzel olmuş odası..

gizemcim dora bebeğin odasına bayıldım iyi günlerde kullanın canım..

hazirancım canım odanız çok güzel..

işte burası da zeynep ece' nin odası :asigim: tayinci olduğumuz ve sık sık taşındığımız için komple hazır bir oda almadık. ihtiyacımız doğrultusunda yaptırdık bu parçaları. oldukça uygun fiyata hallettik yerimseniben. inşallah beğenirsiniz..

dsc06798jv.jpg

dsc06834o.jpg

dsc06810v.jpg

dsc06794n.jpg

dsc06813ip.jpg

dsc06801a.jpg

dsc06799.jpg

cashmircim çok güzel canım prensesimizin odazı huzurla sağlıkla uyusun büyüsün opuyorumnanaktan

hazirancım prenseslerinin odası çok güzel olmuş..ii günlerde sağlıkla kullansınlar odalarını..........opuyorumnanaktan
selduusm oğluşunun odasını sevsinler...çok güzel olmuş canım..sağlıkla büyüüsn odasında...opuyorumnanaktan
cashmircim odanız çok güsel olmuşşş....sağlıkla kullansın zeynebinnnopuyorumnanaktan

X