• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Ekim Anneleri

kızlar 4 kilo almışım şimdiye kadarr dieyt listesi vardı ama okucum şöyle bii bi dilim ekmek kibrit kutusu büyüklüğünde peynir falann aaa ben onları nasıl yerimmm çok azz

kızlar bütün gün pc karşısında oturmaktan oluyo sanırım, sırtım çok ağrıyoo kopacak sanki...
arada ufak ufak yürüyüşler yapıyorum ama fayda etmiyomu ne...
sizdede varmı sırt ağrısı, dünde çok vardı bugünde :(((

kızlar bütün gün pc karşısında oturmaktan oluyo sanırım, sırtım çok ağrıyoo kopacak sanki...

benim leğen kemiğim eğri olduğu için dehşet belim ağrıyor
zaten doktorum demişti hamil kalınca çok canın yanacak diye..
hamile olduğumu böyle anlamıştım bel ağrısından:çok üzgünüm:

zehracım sanada geçmiş olsun...
ama benim şuan arıyan yerim belim değil sırtımın tam ortası...
napsam geçer bilgisi olan varmı?

süt içiyoruz inşallah? sengözlerimebaksanab
kalsiyum eksikliği de ağrı yapıyo bilginiz olsun.
kafamçokkarıştı
ama yanlış oturmanın da etkisi büyük. ben de aynı dertten muzdaribim.
sırtına yastık falan koymayı dene.

süt içiyoruz inşallah? sengözlerimebaksanab
kalsiyum eksikliği de ağrı yapıyo bilginiz olsun.
kafamçokkarıştı
ama yanlış oturmanın da etkisi büyük. ben de aynı dertten muzdaribim.
sırtına yastık falan koymayı dene.

ayyy deme kıss:1shok: zaten şu kalsiyumsuzluk korkusu öldürcek benii:çok üzgünüm:
günde 1 tane şu pınarın kamışlı küçük sütleri varya ondan içiyom:çok üzgünüm: yetmez deme sakın midem almıyo başka:çok üzgünüm:
bidee ben peynirde yemiyom hiç:çok üzgünüm: acabaaa korktıuğummu oluyoo:çok üzgünüm:

esra ne diyeti ya saçmalama hamileyken dyetmi yapılır ayol.hem bugün seni merk etmştm handana sorddum cnsyet tam belli olmmaş ölemi bebiş ne pozisyondaydı nasıl duruodu uğrşsaydı bras doktrn...
kadınn biirnn canı toprak istemş dr ye demiş cann ne çekiosa yemn gerekli diyet felan yok..

ela sana dedigim bel desteginden al agrı felan kalmıo benim geçti

handan zaten otururken sırtıma bi yastık koyuyorum...
dediğinin başka özelliğidemi var...
praktikerden almıştın dimi, tam ismi ve resmini versene cnm...

ayyy deme kıss:1shok: zaten şu kalsiyumsuzluk korkusu öldürcek benii:çok üzgünüm:
günde 1 tane şu pınarın kamışlı küçük sütleri varya ondan içiyom:çok üzgünüm: yetmez deme sakın midem almıyo başka:çok üzgünüm:
bidee ben peynirde yemiyom hiç:çok üzgünüm: acabaaa korktıuğummu oluyoo:çok üzgünüm:

amanın suttur peynırdır yememezlık etmeyın sakın bıyerde okudum cocuk kalsıyumsuz kalmazmıs annenın vucudundan beslenırmıs eger anne takvıye etmezse ılerde erken kemık erımesı yasanırmıs aman dıkkat edın kızlar bosver deyıp gecmeyın :sm_confused::sm_confused:

kızlar 4 kilo almışım şimdiye kadarr dieyt listesi vardı ama okucum şöyle bii bi dilim ekmek kibrit kutusu büyüklüğünde peynir falann aaa ben onları nasıl yerimmm çok azz

hamurişlerini kessen yeter bence de cnm, makarna, pilav, börek az miktarda yersin. ama peynir gibi bebişe yarayan şeyleri kısıtlama. gebelikte çok aşırı kilo alımı da dogumda bazı sorunlara yol acabiliyormus. biraz kontrollu gitmemiz gerek.

handancım hazirancım o desteğin tam adı ne? handan galiba sen resim eklemiştin onla ilgili gene versene cicim...

kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2 ben sutu cok sevıyorum ogleye dogru cıkolatayla cok guzel gıdıyo :icecream:

Back
X