2009 Ekim Anneleri

sende çok iiisin canım benim boyum daha kısa 1,60 civarı efet sorma top gibi olcez gibime gelio
olsun olsun uykusuz kaldığmz geceler çok olcek illaki veririz saten doğumda gidio fazlası
esmamemoyu dion canım sen kıza benzio demiş ama kesin bişe dememiş 3 hafta sonra ögrencek[/QUOT,
hadiya cnm çokta hevesliydiii..kesn bişi dememişse ben güvenmiom kesn dienler bile yanılıo..

handancım senden bişey rica edicem, sen bana senin almayı düşündüğün beşiğin resmini eklemiştin ama, ben beğendikleri kendime bi dosya yaptımda orda biriktiriyorum...
yanlız senin verdiğin linki farklı kaydetince, kaydettiğim yerden açınca resim çıkmıyo...
bana linkini verebilirmisin cnm...

ben de yatak odası düşünmüyorum bambu tarzı bi beşik bakınıyorum
park yataklar hiç mi hiç sıcak gelmiyor bana çok itici hatta..
birde kıyafetlerinizi malzemelerini saklayacağımız bişi lazım kızlar..

Sana katılıyorum canım bende park yatakları beğenmiyorum ne kadar kullanışlı denilsede pek hoşlanmadım ama bambular çok güzeller

benm oğlum olcek ama ben boyna ekşi yiyom nası olcek anlamadm.kusmadımda hiç aşermedmde maşallah benm oğluma maşallah maşallah diin haaa:nazar:

Dikenler batmasın
Pembe ayaklarına
Büyük acılarla büyüme inşallah,
Uzakta yakında
Kalırsam ayakta
Dualarım seninle hep
Tam yanıbaşında
Nenni,nenni,nenni kara kuzum
Nenni,nenni,nenni ipek kızım...

olabilir askbuyacım maşallahhh maşalalhh bende hiç kusmadım bulanmadım:) ama ekşide yiyemedim hiç bol bol acı yiyiom ama ablamında oglu olcak oda hep ekşi yedi bünye meselesi gerisi hurafe

selm kızler pat diye araya girdimkaydirigubbakcemile3baktım beşikler alınmış..ben de ninni yazıyım dedimhihoyyyt
melekler korusun dizisi için sezen aksu yazmış..çok beğendim..paylaşayım dedim..ben kuzum için not aldım..

iide askbuya anlamadın herhal sen bu büyüyen karyolaa yani o komidinler çıkıo kocaman genç odası oluo liseye kadar hatta lisede bile yatabilir öle yatak yani o senin dediklerin büyümeyen yataklar sabit kalıo kapişşş bu büyüdügü için pahalı ve bi sürü çekmecesi neyin var

Dikenler batmasın
Pembe ayaklarına
Büyük acılarla büyüme inşallah,
Uzakta yakında
Kalırsam ayakta
Dualarım seninle hep
Tam yanıbaşında
Nenni,nenni,nenni kara kuzum
Nenni,nenni,nenni ipek kızım...

buda güsel ama ben kayahanın ninnisine bayılıyorum ebebeğim eeeeee olanına kırmısı pabuçları duruyor başucunda uyuyor mışıl mışıl dnyalardan habersz die başlıodu sanırsam özellkle sonunda küçüçük yastığınıo paylaşmış bebğiyle dio ya bitiorum oraya benn çok güsel çokhttp://www.plak1.com/dinle/kayahan/e-bebegim/10142.htmlburdan dinleynnnn

Tekrardan merhaba kıslarr:))
handan2546 çok saol,hoşbulduk:)
fatos_55 haklısın çok zayıfım malesef.Bu sorun ünv. yıllarında başladı.gerçi hiç bir zaman şişmam olmadım ama bu kadarda zayıf değildim.
boyum 1.60 ve 43 kiloyum işte :(
çok doktora gittim ama sağlığımla ilgili bir problem yaşamadığım için önemsemiyordum artık.ama şimdi bir bebeğin sorumluluğunu taşıyorum ve korkuyorum tabi.
10 gündür daha iyiyim ama bi de çok kustum malesef ve 1 kilo vermiş durumdayım:(

iide askbuya anlamadın herhal sen bu büyüyen karyolaa yani o komidinler çıkıo kocaman genç odası oluo liseye kadar hatta lisede bile yatabilir öle yatak yani o senin dediklerin büyümeyen yataklar sabit kalıo kapişşş bu büyüdügü için pahalı ve bi sürü çekmecesi neyin var

anladm hayatımda sen anlamadn beni ben genede pahalı diyorum gezin bakın ona bakarsan ben beşik sordum büyümeyen 800 mlyon istedi modesaya maskoya bakın ben oda baktım yenibosnada bi yerdeydi iki mlyar 100 mlyon dedi süper bişidii demk istediğim daha ucuzunu bulursun.yoksa beiğe sözüm yok..

buda güsel ama ben kayahanın ninnisine bayılıyorum ebebeğim eeeeee olanına kırmısı pabuçları duruyor başucunda uyuyor mışıl mışıl dnyalardan habersz die başlıodu sanırsam özellkle sonunda küçüçük yastığınıo paylaşmış bebğiyle dio ya bitiorum oraya benn çok güsel çokhttp://www.plak1.com/dinle/kayahan/e-bebegim/10142.htmlburdan dinleynnnn

boğazım düğümlendi..gözlerim doldu... ben de severim o ninniyi canım..Allah ın izniyle sağsalim kucağımıza alsak da ninnilerle büyütsek inşallah..

esracım hiç üzme kendini bende seninle aynı boydayım ve bi kaç ay öncesine kadar bende hep 45-46-47 kilolarda gidip gelirdim sonra hamiş kalmaya karar verince vitamine başladım solgar2000 felan içtim balık hapı içtim derkennnn 50 üstüne çıkmayı başardım sende çıkarsın canım hiç moralini bozma saglıklı oldugun sürece zayıflık kötü bişe degil ben çok sık hastalandıgım için kilo aldım yoksa almazdım

Back
X