- 17 Ekim 2008
- 1.121
- 3
- 41
normal hayatım normal..bebikin yer açıyo kendine..
sağol canım bundan önce bitane düşüğüm olduğu için çok korkuyorum.şimdi doktora gidiyorum kan vermiştim sonucu alıcam değer yükselmişmi bakacaklar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
normal hayatım normal..bebikin yer açıyo kendine..
sağol canım bundan önce bitane düşüğüm olduğu için çok korkuyorum.şimdi doktora gidiyorum kan vermiştim sonucu alıcam değer yükselmişmi bakacaklar
kızlar ben 4 hafta 4 günlük hamişim karın alt bölgemde hafif ağrı var sizdede oluyomuydu
günaydın kızlar nasılız bugün keyifler iyi inşallah ben bugün bi yatmışımki offf hemde nasıl daha yeni kalkım şaka gibi ama dün gece rüyamda çok tatlı bir bebiş gördüm kucağımda sallıyordum allahım yarebbim bebeğimi kucağıma almak nasip etsin yarebbim hepimiz meleklerimize zamanında ulaşırız inş.:CüvCüv:
merhaba kızlar geldim ben ama çokk uykum varrrr mirmirmirmir
işte uyuyacağım şimdi Allahım yarabbim
nurefsan bu arada 5+4 olmuş tickerin maşallah :1shok:
günaydın mıııı..:1shok:.uykucu kanguruuu...:CüvCüv:amiin canım inşallahh...şimdilik rüyalarda kawuşuyoruz bebişlerimize..8 ay soona sıcacık hissedicez kucağımızda inşallah..
kizlar aramizda hic ruyasinda hamis oldugunu (hamile oldugunu bilmeden once)yada bebeginin cinsiyetini yada sakalli bir dedenin senin cocugun olacak ismini sunu koy dediogi tarzdsa ruya goren oldumu:))
ben gormedim ama iliskiden hemen sonramiydi bir iki gun sonrami hamile kaldigimi hissetmistim esimede soylemistim o zamanlar inanmamisti hamile oldugumu ogrenmeden birkac gun oncede esim bir ruya gormustu ve oda oyle hissetmisti sizdede boyle durumlar oldu muu??benim kuzenin esi hamileyken oglunun yuzunu gormus ve su anki halinin aynisi diyor
bizede nasip olur mu ki:)
Gizemcim ilk haftalar deli gibi acı biber turşusu yedim şimdi sakinleşmeye başladım:)))