2009 Ekim Anneleri

sağol canım bundan önce bitane düşüğüm olduğu için çok korkuyorum.şimdi doktora gidiyorum kan vermiştim sonucu alıcam değer yükselmişmi bakacaklar

hadi bakalım hayırlı haberler wer inşallah..panic yok cicim..bu sefer bi problem olmıcak inşallah..sen içini ferah tut

mrb arkadaşlar. ne güzel ben iki gün siteye girmedim ekim anneleri çoğalmış.herkese hayırlı uğurlu olsun. Allah herkese sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına almayı nasip eder inşallah.bu arada 6 haftalık olan herkes keseyi gördümü. ben daha doktora gitmedim de.

Ben de gitmedim canım, Perşembe inşallah.
Ayrıca çoğalma hakkında haklısın. Bu gidişle Ekimde inşallah ufak çapta bi nüfus patlaması yaşanacak :lepi:

merhaba kızlar geldim ben ama çokk uykum varrrr mirmirmirmir
işte uyuyacağım şimdi Allahım yarabbim

nurefsan bu arada 5+4 olmuş tickerin maşallah :1shok:

günaydın kızlar nasılız bugün keyifler iyi inşallah ben bugün bi yatmışımki offf hemde nasıl daha yeni kalkım şaka gibi ama dün gece rüyamda çok tatlı bir bebiş gördüm kucağımda sallıyordum allahım yarebbim bebeğimi kucağıma almak nasip etsin yarebbim hepimiz meleklerimize zamanında ulaşırız inş.:CüvCüv:

günaydın kızlar nasılız bugün keyifler iyi inşallah ben bugün bi yatmışımki offf hemde nasıl daha yeni kalkım şaka gibi ama dün gece rüyamda çok tatlı bir bebiş gördüm kucağımda sallıyordum allahım yarebbim bebeğimi kucağıma almak nasip etsin yarebbim hepimiz meleklerimize zamanında ulaşırız inş.:CüvCüv:

günaydın mıııı..:1shok:.uykucu kanguruuu...:CüvCüv:amiin canım inşallahh...şimdilik rüyalarda kawuşuyoruz bebişlerimize..8 ay soona sıcacık hissedicez kucağımızda inşallah..

:)ya hic sorma bir garip bugun 5+2de kalmisti sonra duzelttim ama saatini yanlis girmisim sanirim am,pm meselesi duzelteyim sagol uyari icin tesekkurler

merhaba kızlar geldim ben ama çokk uykum varrrr mirmirmirmir
işte uyuyacağım şimdi Allahım yarabbim

nurefsan bu arada 5+4 olmuş tickerin maşallah :1shok:

günaydın mıııı..:1shok:.uykucu kanguruuu...:CüvCüv:amiin canım inşallahh...şimdilik rüyalarda kawuşuyoruz bebişlerimize..8 ay soona sıcacık hissedicez kucağımızda inşallah..

valla tama uykucu kanguru oldum gece oturuyom sabahlara kadar sabah yatıyom bu saate kadar şaka gibi ama napcan artıkın işte :):CüvCüv:

kizlar aramizda hic ruyasinda hamis oldugunu (hamile oldugunu bilmeden once)yada bebeginin cinsiyetini yada sakalli bir dedenin senin cocugun olacak ismini sunu koy dediogi tarzdsa ruya goren oldumu:))
ben gormedim ama iliskiden hemen sonramiydi bir iki gun sonrami hamile kaldigimi hissetmistim esimede soylemistim o zamanlar inanmamisti hamile oldugumu ogrenmeden birkac gun oncede esim bir ruya gormustu ve oda oyle hissetmisti sizdede boyle durumlar oldu muu??benim kuzenin esi hamileyken oglunun yuzunu gormus ve su anki halinin aynisi diyor
bizede nasip olur mu ki:)

kizlar aramizda hic ruyasinda hamis oldugunu (hamile oldugunu bilmeden once)yada bebeginin cinsiyetini yada sakalli bir dedenin senin cocugun olacak ismini sunu koy dediogi tarzdsa ruya goren oldumu:))
ben gormedim ama iliskiden hemen sonramiydi bir iki gun sonrami hamile kaldigimi hissetmistim esimede soylemistim o zamanlar inanmamisti hamile oldugumu ogrenmeden birkac gun oncede esim bir ruya gormustu ve oda oyle hissetmisti sizdede boyle durumlar oldu muu??benim kuzenin esi hamileyken oglunun yuzunu gormus ve su anki halinin aynisi diyor
bizede nasip olur mu ki:)

ben gördümmm ben gördüümmm...aksakallı dede diildi ama..:))) beklenen adetten bi hafta önce gördüm...

bende rüya gördüm:)) bebiş düşünmüoken bebişimi gördüm kucagımda sonra bebişe karar verdik:) bide bi dede bana bebegim için isim söyledi , hamilelikten sonra eşim görüyor bebegimizi rüyasında ben görmedim daha

bende dün gece gördüm çok tatlı bir kızdı cinsiyeti galiba süper bi çocuktu sarı maviş bi tipti çok güzeldi allahım yarebbim yoksa o benim karnımda ki meleğimmiydi allahım bize meleklerimizin yüzlerini görmekte nasip etsinn ..kızlar aşermesi başlayan var mı canı bişyler iisteyen cokacimcoook:CüvCüv:

slm tontişler nasılsınız bakalım bugün..
ben aşermiyorum ya herkez bişey alıyor ama benim cnm bişey çekmiyorr :)))
handancım seninde gözün aydın cnm çok sevindim kalp atışlarını duymana darıısı bizim başımıza :emir_bebek:

bu arada kızlar ben hamiş olalı 2 kilovermişim o nasıl olcek şaka gibi yaaa bugün sabah kalkınca tartıldımda allah allah millet hamiş olunca kilo alır ben kilo vermişimm :CüvCüv:

saol esmacım amin canımmmmmm

gizemcim kusmanmı çok oluyor kilo vermisin ben vermedim hiç hatta 1 kilo almışım ya of

yaaa ne guzel sevindim ruyalsrda gormenize:)ben gecen gun antepin biber salcasi canim cekti sagolsun antepli bir abla vardi bana verdi epey yedim:)

X