2009 Ekim Anneleri

nurefsancım , benim göğüslerimde hassasiyet var, 3 saatte bir acıkma hissi var, hafif mide bulantısı, uykuya eğilim, birde bir ağırlık var üzerimde.

yarın beta hcg baktırıp dr u arayacam. ona göre gel diyecek galiba. dün baktırdım 570 çıktı yarın 2 ye katlanması gerekiyomuş, sağlıklı olması için, inşşallah katlanır :Saruboceq:

inşallah değerin iki katı çıkarda bebişinin sağlıklı oldu haberini alırsın. sonucu alınca bizede haber ver. kaydirigubbakcemile5

yaaaaa cok sevindim ins.bakalim 6martta randevum var ne olavcak bilmiyorum ...ben 5 haftaligim ..valla ozendim simdi kalp atisini duydunuz hollandada malesef bu imkan yok 10.haftadan once ama benimki riskli gebelik oldugu icin ben 8 haftsalikken gidecegim

NUFERSAN BEN DÜN DUYDUM CANIM BEBİŞİMİN KALP ATIŞLARINI DARISI BAŞINA CANIM NASI ATIO BÖLE PITPIT EKRANDA NASI GÜSEL GÖRÜNÜO İNŞ SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ İNŞ HEP ATAR BEBEGİMİN KALBİ :nazar: SEN KAÇ HAFTALIKSIN CANIM

Yonca76 degerin katlanır canım baya yüksek çünkü hç kafana takma benim 633,47 idi doktorum tekrar teste gerek yok deger yüksek dedi bi hafta sonra gel kesemizi görelim dedi gittim gördük hiçkafanı takma canım

Nüfersah olsun duymasanda ekranda görürsün bebişin kalbini o bile yeter canım üzülme saglıklı olsunlarda yeterki

iiyim mavişcim çok şükür sen nasılsın pıtpıtımı gördüm dün:))

katlanir ins. yaa sen kendini strese sokma:)
uykuya egilim ve uzerimde agirlik durumu bende de var ama hafif .

nurefsancım , benim göğüslerimde hassasiyet var, 3 saatte bir acıkma hissi var, hafif mide bulantısı, uykuya eğilim, birde bir ağırlık var üzerimde.

yarın beta hcg baktırıp dr u arayacam. ona göre gel diyecek galiba. dün baktırdım 570 çıktı yarın 2 ye katlanması gerekiyomuş, sağlıklı olması için, inşşallah katlanır :Saruboceq:

Bendede acaip gaz olayı var karnım patladı patlıcak gibi ben hepsini gaz sanıodum ama bi kısmı bebişimin kesesiymiş galiba çünkü kese yaklaşık 10 cm buda biraz göbiş çıkarır demi:)) bebişim 1 cm olmuş

yonca bursalisin sanirim ben sua n hollandadayim ama bende bursaliyim ahh canim bursam epey ozledimm.bizim evimiz isiklar askeri lisesinin(simdi hava harp oldu) orada merkeze cok yakiniz siz bursanin neresindesiniz

Selam hanımmmlarrrr

nçınar, papatyalım, citos, mavisim hoşgeldinizzz, hayırlı olsunnn minik melekleriniz....
Beryalciğim benim kilom 64 ekler misin?
Handancığım seninle aynı sayılırız benim de bugün 7+3 yarın gidicem doktora çok merak ediyorum çok kalp atışlarını; umarım sorun olmaz.. Canım duydun mu kalp atışlarını yoksa gördün mü sadece bazı arkadaşlar sadece görünüyor diyor ama benim yeni bebekleri olan arkadaşlarım ilk seferden itibaren duymuşlar acaba diyorum kullanılan ultrasona göre değişiyor mu?:emir_bebek:hihoyyythihoyyytohhh bee sonunda günler geçti bebeğimi göreceğim zaman geldi çok mutluyummmmkaydirigubbakcemile5

handancığım çok sağol canım içimi rahatlattın

hazancığım inşallah Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim

nurefsancım ben m.kemalpaşa ilçesinde yaşıyorum. senin hamileliğin neden riskli annişim

:CüvCüv:

kızlar ya, bende de var göbek ama, gaz zamanlarım geçti, ben de sanıyodum ki artık bebiştendir bu göbüş...
Armut kadar olurmuş rahim bu dönemlerde?

Bu arada uyuşukluk bende de had safhada. :1closedeyes:
Bir de arada batmalar oluyor.

Bu arada kilom da 53. Beryal'e selamlar... :)
Amazonn'um sana da imza için tekrar teşekkür ediyorummm...

Jasminellam ekranda görünüo canım zaten kalbi duymasanda olur ama ben çok ısrar ettim biraz dinletti doktorum çünkü sesini duyman için bebişe bi ses dalgası gönderiliomuş zararlı demedi ama biraz imalı konuştu çok istiosan dinletim felan dedi bende azıcık duyum dedim ama ekranda öyle güsel gönüoki maşallah sende görürsün yarın inş canım:)))

Jasminellam ekranda görünüo canım zaten kalbi duymasanda olur ama ben çok ısrar ettim biraz dinletti doktorum çünkü sesini duyman için bebişe bi ses dalgası gönderiliomuş zararlı demedi ama biraz imalı konuştu çok istiosan dinletim felan dedi bende azıcık duyum dedim ama ekranda öyle güsel gönüoki maşallah sende görürsün yarın inş canım:)))

Vajinal ultrasonla mı baktı doktorun canım? ben ilk gittiğimde vajinal olarak bakmıştı doktorum acaba şimdi ne olacak merak ediyorum da...

benim kardesimde spina bifida hastaligi vardi ve dogduktan 2ay sonra oldu ailemde boyle bir hastaliktan birisi oldugu icin bende de risk oluyormus ama ins .bu annemde oldu diye bende de olacak anlamina gelmez ki ben olumlu bakmaya calisiyorum
risktendolayi benim hamileligim biraz daha testlerle ve kontrollerle gececek gibi hayirlisi olsun ins hepimizin bebisleri cok saglikli olurlar aminnnn:nazar:

handancığım çok sağol canım içimi rahatlattın

hazancığım inşallah Hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin Rabbim

nurefsancım ben m.kemalpaşa ilçesinde yaşıyorum. senin hamileliğin neden riskli annişim

:CüvCüv:

aranizda hic spor yapan varmi? Aslinda ben TV8 de Pilates´i takip ediyordum, ama herhalde o simdi biraz fazla gelir.

bide bir sorum daha var benim gecen cuma HCG 369 cikmisti. Ilk randevu bu cuma olucak. HCG hergün 2 katlandigini okumustum, ve 1500 üstünde olunca kese ultrasonda görülür. O zaman benim cumaya kadar görülür herhalde ögle degilmi? Doktora sormadan randevu aldimda.fisfisfis

Günaydın kıslarrrrrr

dün akşam doktoruma gittim dayanamadım erken gittim melegimin kalp atışlarını gördüm pıtpıt şükürler olsun allahıma darısı başınıza kızlar inş hepimiz saglıklı hamilelik geçiririz çok mutluyum inş daim olur

merhaba bende yeni hamileyim ama daha hiç kontrole gitmedim yarın gidecegim inş. sizin adınızada hep seviniyorum ve heyecanlanıyorum inş meleğinle saglıklı günler gecirirsin kalp atısını duyma darısı benim başıma .... İyi günler diliyorum:1hug::1hug:

X