2009 Ekim Anneleri

günaydın ceren, nurefsan , zeynep, zeyno :1hug:

nurefsan , çitos 3 ümüzün satı aynı kaydirigubbakcemile2

beryalcim bu sabah yine eczane testinden alıp baktım iki çizgi yine çıktı. geçen ay 17 ocaktı bu ay ise 19 şubatta bekliyorum. ilacın etkisi bu kadar uzun sürer mi? neyse cuma günü inşallah kesin haberi veririm. halen inanamıyorum ayaklarım yere basmıyo gibi. fazla ümitlenmekte istemiyorum.

hazan kan testi yaptırdın mı hiç? bir de ne ilacı kullanıyordun canım

kan testi yaptırdım. teste göre 2 haftalık hamileyim. ama dedim ya dr.um ilaçların etkisi olabilir dedi. ben klomen ve ovitrelle kullandım. bu ilaçların etkisi kaçgün sürüyo bilen var mı?

gunaydinnn yonca ya cok guzel degilmi ayni zamanlarda olusu bebesilerimizin ..
yonca ve citos sizde durumlar nedir?\
bende goguslerim sis ve ucu kasiniyor ve 3/4saatte bir tuvalete gidiyorum bu kadar mide bulantisi ,as erme falan yok bende
birde siz doktoro gidip bebisinizin kalp atisini duyabildinizmi?anlatin kizlarrrr:)

günaydın ceren, nurefsan , zeynep, zeyno :1hug:

nurefsan , çitos 3 ümüzün satı aynı kaydirigubbakcemile2

kızlar mrhaba bende inş ekim annei olucam dün miniğimizin kesesini gördük 15 gün sonra kalp atışlarını duyucaz inşş tahmini doğumda 18 ekim gib

NUFERSAN BEN DÜN DUYDUM CANIM BEBİŞİMİN KALP ATIŞLARINI DARISI BAŞINA CANIM NASI ATIO BÖLE PITPIT EKRANDA NASI GÜSEL GÖRÜNÜO İNŞ SİZDE GÖRÜRSÜNÜZ İNŞ HEP ATAR BEBEGİMİN KALBİ :nazar: SEN KAÇ HAFTALIKSIN CANIM

gunaydinnn yonca ya cok guzel degilmi ayni zamanlarda olusu bebesilerimizin ..
yonca ve citos sizde durumlar nedir?\
bende goguslerim sis ve ucu kasiniyor ve 3/4saatte bir tuvalete gidiyorum bu kadar mide bulantisi ,as erme falan yok bende
birde siz doktoro gidip bebisinizin kalp atisini duyabildinizmi?anlatin kizlarrrr:)

canım benim hafif bulantım var ve acaip şekilde kokulardan rahatsızım birazda iştah problemim var canım:eek:

Hazancım inş hamilesindir bence ilaçlardan o kadar deger yükselmez yaa inş bebişinin degeridir o

[merhaba hosgeldidnn hadi ins. duyarsin kalp atisiniz..benim tahmin dogum tarihide senden 1 gun once nasil geciyor hamilelik?

QUOTE=xxmavisimxx;5346012]kızlar mrhaba bende inş ekim annei olucam dün miniğimizin kesesini gördük 15 gün sonra kalp atışlarını duyucaz inşş tahmini doğumda 18 ekim gib[/QUOTE]

kılzr mide bulantılarınız başladımı sizin benim çok bulanıyorr ınanınsabahları zor kalkıyorum yataktan

nurefsancım , benim göğüslerimde hassasiyet var, 3 saatte bir acıkma hissi var, hafif mide bulantısı, uykuya eğilim, birde bir ağırlık var üzerimde.

yarın beta hcg baktırıp dr u arayacam. ona göre gel diyecek galiba. dün baktırdım 570 çıktı yarın 2 ye katlanması gerekiyomuş, sağlıklı olması için, inşşallah katlanır :Saruboceq:

X