2009 Ekim Anneleri

Aysen20
Merviş21
sudeyonca
SZN58.....................25 ARALIK..........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK..........1 EKİM
Kelebek00................25 ARALIK.........1 EKİM
Kamille.....................25 ARALIK........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK........3 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK........7 EKİM
Nilüfer79...................31 ARALIK........7 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK...........9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK...........10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.........11 EKİM

var canım malesef bir aksilik hemde büyük bir aksilik.dün sabah lekelenmem başladı hemen doktora gittik kesem düzgün hatlarda değilmiş içeride kanamam varmış şimdi yatıyorum aralıksız.yarın tekrar gideceğiz ama ben çok korkuyorum.bir sordun bin ah işittin di mi arkadaşım.senden ne haber nasıl gidiyor senin hamilelik

canım ya inşallah bir şey olmaz bebişine allahım onu sana bağışlasın...ben daha gitmedim kese için cuma 5 haftam doluyo acaba görünürmü gitsemmi bilemiyorum

ben nie listede yokum :KK43: bende kesemi gördüm ama

canım ekledim senide kaç haftalıksın sen bide keseyi kaçıncı haftanda gördün canım beni aydınlatırsan sevinirim...

Ekim anneleri günaydın, nasıl gidiyor hamişlik?
Lansor canım geçmiş olsun, sen bol bol dinlen ilaçlarını kullan, hayırlısıyla herşey yoluna girer inşallah dua edicem senin için canım.

Günaydın herkese kızlar ben biraz önce midem bulandı ve kustum ilk defa oldu inş. daha olmaz. Mide bulantıcısı önleyici emedur hap içtim oda çıkmıştır şimdi.

Zeynep cnm keseyi gördük de ben gec yumurtlama oldugu için tam kaç haftalık belli değil bir daha ki gidişimzde boyu ölüçüp net sölücek ama tahminen 5,5 - 6 haftalık gibi. Yine veririm bi değişlkik olursa

Aysen20
Merviş21
sudeyonca
SZN58.....................25 ARALIK..........1 EKİM
Nazyaz....................25 ARALIK..........1 EKİM
Kelebek00................25 ARALIK.........1 EKİM
Kamille.....................25 ARALIK........1 EKİM
Lansor17...................27 ARALIK........3 EKİM
Pregnancyzuzusel.....31 ARALIK........7 EKİM
Nilüfer79...................31 ARALIK........7 EKİM
Eylüll........................31 ARALIK........7 EKİM
zynp.ZEYNEP............2 OCAK............9 EKİM
Çobanyıldızı...............2 OCAK...........9 EKİM
Bukett.......................3 OCAK...........10 EKİM
Zeytingözlü................4 OCAK.........11 EKİM

hıı evet yaa ben varmışım listede görmedim. ORdak ilk tarih öğrendiğim günmü ve yandaki de dogum yapacagım tarihmi oluyoo
6 haftalık hamileyim ama kesin değil...
31,01,09 da öğrendim doğum hangi güne geliyo bilmiyiyom 20 ekim gibi diyelim dr. sormam lazım kesin değil işte yumurtlama gec oldugundan ve hangi gün oldu bilmiyoz. Bir dahaki gidişimde öğrencem kesin inş..

inaşşah 2 gün sonra yukarıdaki listeye bende girerim ... büyük bir heyecanla bekliyorum

göüslerim çok hassas şuan da akıtımda ara ara devam ediyor ama tabi bilemme. 6şubat sat ....aca diyorum bu günlerde test yapsam varsa cıkarmı ki acaba

ay bu merak adamı öldürür

kızlar ben 2008 ekim annesiyim satım 11 ocaktı oğlum 1 ekimde geldi hepinize hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler ve bebişleriniz olur inşallah

inaşşah 2 gün sonra yukarıdaki listeye bende girerim ... büyük bir heyecanla bekliyorum

göüslerim çok hassas şuan da akıtımda ara ara devam ediyor ama tabi bilemme. 6şubat sat ....aca diyorum bu günlerde test yapsam varsa cıkarmı ki acaba

ay bu merak adamı öldürür

ben adet günümde test yapmıştım...silikti ama görünüyodu 2. çizgi..ama yinede 1-2 gün daha sabret..geç döllenme filan olduysa warsa da göremessin belki testte..boşuna moralin bozulur..inşallah sen de gelirsin müjdenle aramıza..

kızlar ben 2008 ekim annesiyim satım 11 ocaktı oğlum 1 ekimde geldi hepinize hayırlı olsun sağlıklı hamilelikler ve bebişleriniz olur inşallah

ne güzel..geçen sene bu zamanlarda bizim heycanımızı yaşıyodun..şimdiyse oğluşunu kokluyosun..rabbim uzun ömürler wersin..acısını göstermesin..darısı başımıza inşallah..

cok olmasada biraz üzgünüm 6haftalik gebeligime ragmen doktor bugün yine göremedi keseyi yine kan aldi
gecen cuma almisti ilk kani 196cikmisti ya yoksa di$gebelikmi strese girmemek icin zor tutuyorum kendimi

cok olmasada biraz üzgünüm 6haftalik gebeligime ragmen doktor bugün yine göremedi keseyi yine kan aldi
gecen cuma almisti ilk kani 196cikmisti ya yoksa di$gebelikmi strese girmemek icin zor tutuyorum kendimi

canım lütfen kötü düşünme..geç döllenme olmuştur belki hı? stress yapma lütfen..en büyük düşman biliyosun bizim için...

Canım stres yapma inş göreceksin keseni içini ferah tut

saol zuzucum darısı başına inş:) keseyi gördüm bu sefer kalp atışını taktım kafaya bi onuda duysaydım içim rahatlıcak ya 3 hafta sonra gel dedi doktorum aslında haftaya kalp atışı duyulur nası dayancam bilmiom ya

elimde degil ama cok büyük heyecanla gittim bugün görücem diye, kizimda dört gözle resim bekliyodu artik onada makine bozukmus dicem cuma ya kadar beklicez yine bakilcak

Canım stres yapma inş göreceksin keseni içini ferah tut

saol zuzucum darısı başına inş:) keseyi gördüm bu sefer kalp atışını taktım kafaya bi onuda duysaydım içim rahatlıcak ya 3 hafta sonra gel dedi doktorum aslında haftaya kalp atışı duyulur nası dayancam bilmiom ya

sabırsız olma kuzuuu..onu da duycaksın inşallah..yarın 5 haftalık olcam..belki keseyi de görürüm hı??1500ün üstünde mi ne görünüyomuş galiba..benim pzt 669 olduuna göre bi aksilik olmassa görürüm sanırım..alttan baktı demi..puufff seemiyorum hiççç

196 sonucu büyük ihtimalle geç döllenme olduğunu gösteriyor canım. zaten daha kötü birşeyler olsaydı allah korusun dr.un şimdiye çoktan onu almaya kalkmıştı senin vücuduna zarar verecek diye.hala beklediğine göre vardır bir bildiği.sen gönlünü ferah tut canım

selam ben yeni kullanıcıyım.Akşam forumu okudum yazılanlar çok sıcak yakın geldi bende katılmak istedim aranıza.3 senelik evliyim.Doktor muayenesine gittim herhangi bir problemim yokmuş.Folic asit kullanıyorum ve Bende bebek istiyorum sat 8 ocak.İnşallah hamileyimdir birkaç belirtisini görüyorum.Ama adet belirtisi de olabilir diyorum ümitlenmek istemesemde insanın içinde sakladığı yine bi ümit oluyo:) Herkese selam

X