2009 Ekim Anneleri

canım hoşgeldin.kan değerin kaç çıktı kaç haftalık hamilesin.son adet tarihini ve muhtemel doğum yapacağın tarihi tam olarak yaz listeye seni de eklesin arkadaşlar.kaydirigubbakcemile5

aslında bu ay adet olmadım doktora gittim ama persembe gününe gün verdi tam on gün dolsun öyle bakalım kanına falan dedi ilk hamileliğim o yüzden daha kaç aylık oldugunu bile bilmiyorum benim son adetimin bittiği tarih 18 ocak 2009 inş bu perşembe ögrenecegim kac aylık hamile oldugumu..:sm_cool:

kızlarr ne güzel baya çoğalıyoruzz yaa süperr biz çok cici hamişler olcez demi bebişlerimiz tontiş olsun ama biz cici olalım tombiş olmayalım ...

kızlarr bebişi altı haftalık olupta kalp atışını duyan var mı benim bebeğimin duylmadı çok panikteyimm

iyi aksamlar,

düsünüyorum ilk doktor randevumu ne zaman icin alim karar veremedim. Bu cuma erken mi olur acaba daha? :CüvCüv:

iyi aksamlar,

düsünüyorum ilk doktor randevumu ne zaman icin alim karar veremedim. Bu cuma erken mi olur acaba daha? :CüvCüv:

haftaya salıya al bence en azından belki kalp atışlarınıda duyarsın belli mi olur bebişinin ama şimdi gidersen kalp atışlarını duymaz sende benim gibi merak içinde sorarsın devamlı ama genede tercşh senin :sm_cool:

iyi aksamlar,

Canım ben 4+4 de gittim bebişin kesesini gördük sen de 4+1 sin heralde bu hafta sonuna doğru gitsen görürsünüz heralde:CüvCüv:

ii geceler kızlar allah rahatlık versin kendinize dikkat edin yarın sabah görüşmek üzere

benim de son adet tarihim 18 ocak canım seninle günlerimiz aynı :CüvCüv:
ben de yarın yani salı günü gidicem doktora soracağım bir sürü şey var :roflol:

bu arada listeye eklememişsiniz beni yazmıştım ama :uhm:

SAT: 18 OCAK
muhtemel tarih: 25 EKİM

iyi aksamlar,

canım seninle günlerimiz çok yakın. valla ben dayanamadım salı gününe aldım randevu :roflol::roflol:

günaydın nilgüncüm nasılsın?
Herkese güzel bir hafta diliyorum...

günaydınn bende cuma günü gittim keseyigördük 10 gün sonrada inş.kalp atışlarına sıra gelecek.

günaydın hatunlar her kez iyi umarım
güzel sağlıklı bir hafta diliyorum hepinizee
fatmacım bende senin gibi 10 gün sonra duyucam kalp atışlarını işallah

sağolun kızlar keseyi görmekte insanı mutlu ediyo öncesinde dış gebelikmi acaba diye düşündüğüm oldu insan herşeyi çok kurcalamamalı sanırım omu bumu diye sorgulayıp duruyom. bi arkadaş 6.haftada duymadım diye üzülmüş kalp sesini yeni gördüm canım zaten erken 7. hafta olsun dur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…