cnm şuanlık iii.
bulantı bazen bulanmak ve bulanmamak arasında bişey oluoo onun dışında sorun yokkkkkk:asigim:
aynen benimde paki kasik agrilarin varmi???bende ara ara oluyor ama surekli uyukluyorum hep bir uyku hali var bende...isyerinde esneyip duruyorum...mirmirmirmir
bijoux mutlu yıllar cnmm....birde tebriklerr...bebişini allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinnnnnnyerimseniben
teşekkürler canım a.s. 13 subattı dogumgünüm. o gün ögrendim hamiş olduğumu :CüvCüv:
hepimizinki sağlıkla gelsin inşallah :1hug:
ya kızlar bende hiçbir değişiklik yok şu an. sadece biraz midem yanıyo bazen. o da süt içiyorum geçiyor.
ha ama kasıklarım hala batıyor, bazen rahatsızlık verecek şekilde hem de :bbo:
6.haftadan sonra mı başlıyor bulantı vs. umarım bende olmaz, olan arkadaşlara da allahs abır versin :Saruboceq: bir an önce geçsinnn
evet canim 6. haftadan sonra basliyor daha 2 haftan var iyi degerlendir:jeyyar:
ama illa bulantu olacak diyede bisey yok tabi..kimisinde hic olmuyor...
selam kizlar. aramiza yani katilanlar var ne guzel. Hepiniz hosgeldiniz yopigimize yeni hamisler. Hala mide bulantisi yok bakalim cogumuzda. Sanirim 8. haftaya kadar falan olmazsa sonra olmaz demektir. Cunku bulantili olacaksa hemen kendini belli ediyormus. Ara ara kasiklarda sanci var. Idare ediyoruz iste degil mi kizlar? :)))
Minişlerimizin için herşeye katlanırız tabiii yeterki sağ salim doğsunlar....:CüvCüv:
benımd euykum av ruyuyamıyorum arkadasın ozamand aüzülüyorum bebişim rahat edemıyormu dıye....cok uykum var ama bi türlü uyuyamıyorum yumurcak uykularımı hepten bozdu onceden oglene kadar uyurdum valla
benımde 600 lerde cıktı ama benımkıd etüp ve tek embryo canım...hayir canim, degerin tekil gebeligi gosteriyor benimde adet gunumde 211 di degerim benimde tek...bu arada benimde mide bulantim yok 6. haftadan sonra basliyor genelde...
ne güzel canım bend eoyle oluyorum....evet canim aynen oyle. onlar icin herseye raziyiz. Dun yolda yururken aklima geldi yine hamile oldugum bi sevindim yuzumden gulumsemeyi atamiyorum, icim huzurla doldu. Cok degisik bi duyguymus. Herkes derdide inanmazdim :CüvCüv:
bitanem kasık ağrısı ara ara oluyor ama sürekli uyumak istiyorummmm.....yani 24 saat uyusam uyumam dememmmm
arkadaşlar merhaba.Ben de ekim annesiyim.Son adet tarihim 26 aralık.Benimde hafif kasıklarım da ağrı var.Başka bir şikayetim yok.Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin
arkadaşlar merhaba.Ben de ekim annesiyim.Son adet tarihim 26 aralık.Benimde hafif kasıklarım da ağrı var.Başka bir şikayetim yok.Allah sağlıklı bir şekilde bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin