- 23 Ağustos 2008
- 3.406
- 2
- 42
hoşgeldin canım aslında bende arada eylül annelerine uğrasam fena olmaz ben sezeryanlı olduğum için dr um eylül sonuda olabilir dedi..bakalım görücez...şimdilik pek bi şikayetim yok canım sen nasılsın...
inşallah daha bir çok arkadaş gelir ...henüz ekim anneleri bitmedi...
güle güle canım yine gel bizi bilgilendir nede olsa haftaca bizden büyüksün...:))))))))
Merhaba kizlar sonunda herkesin bahsettigi ekim annelerini buldum:)bende 5 hafta 1 gunluk hamileyim.Benimde kasiklarimda ve belimde agrilarim oluyor, bulantim cok fazla yok bazen sabahlari ama rahatsiz edecek sekilde deil yani.ben kasiklarim cok agridigi icin dr ye gittim ve oda b hcg mi kontrol etmek icin iki defa kan verdim pazartesi yine kan vercem ilk iki degerim 5318 ve ikincide 9000 lerde dr bi sorun olmadigini soyledi ama yinede emin olmak icin 3 u kanida pazartesi vercem dua edin oldumu kizlar.sizinde kasiklariniz agriyormu yani bu normal bisemi benim bide tek tarafli agri cok oldugu icin aslinda dr a soyledim.neyse bakalim gorelim hairlisiyla kucagimiza airiz insallah bebislerimizi.
Sizler cevrenizdekilere soyledinizmi hamileliginizi,bazi arkadaslarim kalp atisini duyana kadar soyleem dyo ama benim agzim durmayacak galiba:)
sizi bulduguma sevindim .
:roflol::roflol::roflol:
bır hafta buyugum demı..ama sende tecrubelısn..gercı yenıden anne olmak bıle heyecenlandırıyor..nede olsa zor geldı bu yaramaz..
Beimde iştah filan hiç yok yaa hiçbişey yemek istemiyorum 1 tabak zor yiyom vallla.
Benimde ilk alltan bakmışlardı bugun karından göründü bebeğim ahhh yavrum benim yaaa
hep boyle olsun heyecenlarımız sonuna kadrda sursun..sorma canım bu bebeği o kadar çok bekledim ki hiç bir tecrübem kalmadı herşeyi yeniden aynı heycanla yaşıyorum..:CüvCüv::CüvCüv:.[/i]
Beimde iştah filan hiç yok yaa hiçbişey yemek istemiyorum 1 tabak zor yiyom vallla.
Benimde ilk alltan bakmışlardı bugun karından göründü bebeğim ahhh yavrum benim yaaa
Kızlarrrrr şimdi doktordan geldimm küçük pıhtımızı gördük acayip bir duygu artık iyice inandım hamile olduğuma :lepiarısı kalp atışını duymaya artık:CüvCüv:
Kızlarrrrr şimdi doktordan geldimm küçük pıhtımızı gördük acayip bir duygu artık iyice inandım hamile olduğuma :lepiarısı kalp atışını duymaya artık:CüvCüv:
canım olurmu öle şey nie almayalımmm sonuçda herkes fikrini söylüyor...:asigim:bu sefer gercekten gıdıyorum...zeynepcım cok kousmayım arkadslar bır daha almazlar benı topıge..delikafaduldendelikafadulden
zeytın mercımegını gormusun ınsallah kalp atısınıda duyarsın...
ama kızlar usg nın tadından hıc korkmayın..:jeyyar:kaydirigubbakcemile3
kendınızı turk dr bırakın nede olsa adamlar uzman bu konuda..
ben tedavı sonrası hamıs oldum oyuzden usg ye alıskınım..hatta bazı seyler ıcın en ıyı cozum vajınal muayenekaydirigubbakcemile5
cunku karından gozuklmyor bazı seyler..
herkese ıyı aksamlarŞeniz
ii akşamlar ben geldim napıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzz
baya yazılmış çizilmiş bu alttan kontrol konusundaa....
rapunzelcim önermiyo kadın ve artı ssk doğumda hemşire...bi bildiği var demekkiii...laf olsun diye sölemioduryerimseniben
nese artık zeynepin dediği gibi belkide tercih meselesi....
tabıkı lalcım tercıh meselesı..ben 3 kez asılama yapıldım 4.asılama yarım kaldı..ve hepsınde usg oldu..bebegı gormek ıcınde usg oldu..cunku mınıcık bırsey..ılıskıyı ve aletlerı karıstırmakda yanlıs..ilşkıde gelen menı belkıde kese yapısını bozabılır..benı dr onermıyor ılıskıyı...ama usg bakıyor..adam prof olmus..ayrıca tup bebk uzamnı..
bır hemsırenın boyle bır bılgı vermesı anlam veremedım...bende dogru bılmıyor olabılırım ama ınfertılıte konusundada artık tecrubellındık..
bıde bebek ıcın cok mucadele verdım ve hala veren arkadslarımızda var..
rahım fılmınden tut neler neler var..tedavı yontemlerı...usg nın basıt bıırsey oldugunu ve bebege zarar vermedıgını bıldıgım ıcın soyledım..
zeynebınde dedıgı tercıh meselesı...:jeyyar::jeyyar: