Arkadaşlar bir şey sorucam; kalça ultrasonunu kendi isteğinizle mi çektirdiniz yoksa doktorunuz çektirmeniz gerektiğini mi söyledi? Benim doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru hiç gerek yok demişti ama biz sora doktorumuzu değiştirdik, o her htimale karşı mutlaka çektirin dedi. Şimdi bu yazdıklarınızı da okuyunca içime ukte düştü CADIARZU Kararsızım, yardımcı olunn mirmirmirmir
elifcim geçmiş olsun cnm dikkat et kendineeee
candyelif ,amazon ve pembeinci çok geçmiş olsun, allah şifa versin. daha neler yaşicaz bakalım
amin canım allah hepimize acil şifalar versin..
Geçmiş olsun hayatım, benim oğlumda da ilk doğduğunda gözlernde yaşlanma vardı biz de masaj yaptk geçti çok şükür.
Dualarımız seninle canım dikkat et allah yardımcın olsun
allah razı olsun canım dualarınıza çok ihtiyacım var..
günaydın kıslarrr
günaydın canım..
günaydın kuzularzemuszemus
yaa kızlar bebeğinizi emzirirken, bebeğinin karnı guruldayan var mı? benim kızınki bayaa çok gurulduyo arada, nedenki acepCADIARZU
selam gülelrim biz aşıdak geldik kızımlşa 2bcak bir omuzdan aşı olduk kızım geldi geleli uyuyyo maşallah şuanlık sıkıntı yok 9.30dan beri uyuyo emdi kalktı yine uyudu maşallah 5kilo olmuş buarada ada
adaşıma 41 buçuk kere maşallah
inşallah çok ateşlenmez bebşin bu gece tetikte olman lazım sanırım değil mi:uhm:
evet cnm ayagımda kontrol ediyom ateşi halsizmi die zaten gece uyuyamıyom artık uykusuz kalmaktan uyku modundan çıktım alışkanlık oldu beklerim bugece cnmmm darısı sizlere inş
amin canım amin...inşallah kolay atlatırsınız...az önce videonuzu izledim..koca kız olmu seninki yaopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbi de gülümsüyo artık sana ne güzelopuyorumnanaktandoktorumuz 50 günlük olunca size gülümsemeye başlar dedi..bugün 36 günlük olduk..sabırsızlıkla bana gülümseyeceği günleri bekliyorum:hulya:
ay cnm benim az kaldı kızım aguluyo sabah uyanır uyanmaz öyle şi,rin oluyoki yüzü babasıyla ısırmamak için tutuyoz kendimizi ikimize bakıyo aradan aguuuu die bises şükürler olsun rabbime bugünleri gördük yaa allahım hayırlı evlatlar yapsın hepsini cnm sabret az kaldıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUO
yerim ben onun agulamasını yerimopuyorumnanaktaninsanın kanını kaynatıyo bu veletler..darısı başımıza inşallah canım ya:Saruboceq::Saruboceq:
ay cnm benim az kaldı kızım aguluyo sabah uyanır uyanmaz öyle şi,rin oluyoki yüzü babasıyla ısırmamak için tutuyoz kendimizi ikimize bakıyo aradan aguuuu die bises şükürler olsun rabbime bugünleri gördük yaa allahım hayırlı evlatlar yapsın hepsini cnm sabret az kaldıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan[/QUO
yerim ben onun agulamasını yerimopuyorumnanaktaninsanın kanını kaynatıyo bu veletler..darısı başımıza inşallah canım ya:Saruboceq::Saruboceq:
İNŞALLAH BİTANEM BENİM İNŞALLAHHHHopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın kuzularzemuszemus
yaa kızlar bebeğinizi emzirirken, bebeğinin karnı guruldayan var mı? benim kızınki bayaa çok gurulduyo arada, nedenki acepCADIARZU
benimkinin de gurulduyo canım..ya da süt midesine inerken ses geliyo ben anlamıyorum ama bi ses var:uhm:
ahhhh ahhhh o gurultuları duydukça emmeden sonra kıvranarak çıkarmaya çalışacağımız gazları düşünüyorum ödüm kopuyor kaydirigubbakcemile3
gaz diyorum ben.. bizde de var ne yazık.:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?