evet cezbedici gerçekten canımm,ay ne hoşş 2tane piyenses zordur mutlaka ama inanılmaz cezbedici geldi bana
maşallah!
yok cnm,Ayy çok tatlılar maşallah. Allah nazardan korusun
Yalnız ben bir taneyle perişan olmuş durumdayım. Sen nasıl idare ediyosun yardımcı olan birileri var mı yanında?
çok sağol canım benimm,hymarycim maşallah kızlarına
sanada maşallah walla ben bi taneyle zar zor nete girebiliyom, ev işleri hak getire sen bide nete giriyon
selam kızlar,
benim kızın sol gözü çok çapaklanıyordu epeydir, doktora götürdüğümde önemli bişey yok göz pınarına masaj yap demişti doktor.
3 gündür falan da masaj yapıyorum dün biraz bi bastırayım göz pınarını dedim , .iltihap aktı ordan, gözünün içi doldu. sıktıkça da akmaya devam etti. şimdi tekrar doktora götürdüm , önemli bişey yok bebeklerde olur dedi doktor, göz kanalı tıkalıdır masajla açılır dedi. iltihabı iyice boşaltıp serumla yıkadı gözünü. devamlı masaj yap ve iltihabı akıt korkma dedi. antibiyotik damla, krem ve gözü yıkamam için serum verdi.
çok korktum kızlar iltihaıbın öyle aktığını görünce yaa, gözüne birşey olcak sandım. neyseki önemli birşey değilmiş. bazı bebeklerde olur bu durum dedi doktor. netten de araştırdım masajla düzeliyormuş . ohh çok şükür neyse rahatladım..
amazon geçmiş olsun canım kıyamam onun minicik gözlerine
amazonn pempemm geçmiş olsunn..göbek war az da olsa..dar giyince deli edio..bugün korse giymeye başladım bakalım dayanabilcekmiyim Allahtan hawa sıcak diil:)) o diil de göbek deliğim çok çirkin..bildiğin siyah ya..koyu kahwe filan diil siyahh..kötü görünüyo..bi de ben deri değiştirdim resmen sizde de oldumu:)) derim soyuldu karnımda..açıldı rengi eski haline döndü...koyuymuş meğersem farkında diilmişim..annem de ööle dedi moralin bozulmasın die sölemedim doğuma giderken nstde farkettim karnı nası koyulaşmış dedim dedi:))
amazoncum geçmiş olsun minik özdeye inşallah en kısa zamanda toparlar da hem rahat eder hem annesini rahat ettirir...
candyelif ,amazon ve pembeinci çok geçmiş olsun, allah şifa versin. daha neler yaşicaz bakalım
zuzucum benim de göbek deliğim çok kötü görünüyo, bi de benim göbüşde döğmem vardı,büyümüştü allahtan eski durumuna döndü, göbüşlr de eski haline döneek yavaş yavaş olcak
selam kızlar,
benim kızın sol gözü çok çapaklanıyordu epeydir, doktora götürdüğümde önemli bişey yok göz pınarına masaj yap demişti doktor.
3 gündür falan da masaj yapıyorum dün biraz bi bastırayım göz pınarını dedim , .iltihap aktı ordan, gözünün içi doldu. sıktıkça da akmaya devam etti. şimdi tekrar doktora götürdüm , önemli bişey yok bebeklerde olur dedi doktor, göz kanalı tıkalıdır masajla açılır dedi. iltihabı iyice boşaltıp serumla yıkadı gözünü. devamlı masaj yap ve iltihabı akıt korkma dedi. antibiyotik damla, krem ve gözü yıkamam için serum verdi.
çok korktum kızlar iltihaıbın öyle aktığını görünce yaa, gözüne birşey olcak sandım. neyseki önemli birşey değilmiş. bazı bebeklerde olur bu durum dedi doktor. netten de araştırdım masajla düzeliyormuş . ohh çok şükür neyse rahatladım..
selam kızlarr grip oluyorum demiştim yaa 2 gündür ateşim sürekli 39 daydı dudaklarım felan patladı hep dünde 39,7 olunca beni acile kaldırdılar hemen serum verdiler iğne felan yaptılar soğuk kompleks uyguladılar birde aksilik ilaca alerjim varmış kolum kıpkırmızı kabardı doktor ve hemşireler başımda beklediler birşey olacak diye..bende korktum tabii o an hemen kızım geldi aklıma..
neyse gece eve geldik doktor 2 gündür aateşimin 39 da olduğunu duyunca eğer bu günde ateşim yükselirse 2 yada 3 gün hastanede yatarak tedavi göreceğimi söyledi ben minicik kızımı nasıl bırakırım
kızlar benim için dua edin nolur
dualarınıza ihtiyacım var..
Arkadaşlar bir şey sorucam; kalça ultrasonunu kendi isteğinizle mi çektirdiniz yoksa doktorunuz çektirmeniz gerektiğini mi söyledi? Benim doğum yaptığım hastanedeki çocuk doktoru hiç gerek yok demişti ama biz sora doktorumuzu değiştirdik, o her htimale karşı mutlaka çektirin dedi. Şimdi bu yazdıklarınızı da okuyunca içime ukte düştü CADIARZU Kararsızım, yardımcı olunn mirmirmirmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?