Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yakışmış demi ayy çok istedim bu rengi kocişi ikna etmek için ne diil döktüm ne dil döktüm anlatamam aybikecim beğenmene sevindim şeker kaydirigubbakcemile5
canım musyas bu fitilin tam adı nedir kuzum? Yani eczaneden ne diye isteyim? Bebişim dün gece çok sıkıntı çekti zeytin yağ ile poposuna masaj yaptım biraz çıkardı ama yine de tam rahatlayamadı halada huzursuzluğu devam ediyo onun böyle acı çekmesine dayanamıyorum bahsettiğin fitili dememem lazım:bbo:
[sıze="2"]cnm sup.gliserin-kansuk suppozituar adı cnm[/sıze]
Sağol zeynepcimm ya bi garip oldum ben anlık hafıza kayıpları falan yaşıyrum sinir olmaya başladım bu halime... bide o kadar sıkılıyorumki bazen benim kadar gezen insan resmen eve hapsoldum, bi markete bile gitmeye kalksam koştra koştura gidiyorum. gündüzleri bilgisayar da yok akşamları eşim gelince tuna'dan ne kadar vakit bulabiliyorsam bakınabiliyorum ancak... Gece desen tuna bi uyandı mı mümkün değil bidaha uyuması en az 1.5- 2 saat çok yoruldummm mafoldumben Annelikten biraz izne ayrılınmıyordu dimiiii :bbo:
KUŞADASINA KIRK UÇURMAYA BABAMIZ TATİLE GÖTÜRDÜ OHHHHH valla biraz açıldımm