- 3 Ocak 2008
- 428
- 0
gazlı bez kaynatılmış içme suyu ile sil bebişinin suratını bişecik olmaz onlar her bebişte oluooo benim oğlumda da var yıkadımmı veya sildimmi geciooo
teşekkürler tavsiyen için uygulayacağım hemen.alkisalkisalkis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gazlı bez kaynatılmış içme suyu ile sil bebişinin suratını bişecik olmaz onlar her bebişte oluooo benim oğlumda da var yıkadımmı veya sildimmi geciooo
anıl benimkisi 2 gun onceye kadar emip 2 saat uyurdu 2 gunden beri aynı senin bebiş gibi emiyor uyuyorr yatagına koyuyorum gozler acılıyor gene emmek istiyr aranıyor anlamadım doymuyormu sutum var ama vermek istemiyrm tekrar cok aglayınca dayanamıyorm gene veriyorm bir daha emiyr boyle gazı dahada artıyor ama dayanamıyorum aglamasına cok uzuluyorum surekli agzı memede olsun istiyr uyumuyor ((((((((( bende emzik kullanmayı dusunuyorum acaba bir yan etkisi varmı damaklı emzik kullanmam gerek sanırım emzik kullanan varmı?? gaz yaparmı emzik ?
hayatım benım buyuk kızımda vardı aynı sorun bende çok üzüldum canım ama dr söyledı doğru çok bebekte görulurmuş ve kendılığnden geçtı merak etme.
selam kızlar sütüm az geliyor arttırmak için ne yapmalıyım fikri olan yazsın lütfennnnnn
AŞure yaptırın kkıslar ondan sonra gÖrÜn sÜtlerİ..
Bizde dün yarı kırkımızı çıkardık bıcıları yapıp adda ya gittik ve bütün gün bebeğim huysuzlanmadan uyudu kayınvalidemde evine gitti annemde bugün biz bakalım dedik anammmm akşam 8 den sonra bizimki açtı gözlerini emmek istiyor emziriyorum yatıyoryorum yarım saati geçmedn aranıyor yine emmek istiyor saatlerce yatmadı yatağında kucakta duruyor emince uyuyor yatırınca hopp tekrar bide gözleri açıyor... gece 4 e kadar yatmadı helak olduk babayla.. ben arada kestirmeler yapıyorum bebeğin yanında ehh ehh sesleri sürekli........ 4 den sonra 6 ya kadar uyudu ama hep uykusunda ehhh ıhh sesler çıkarıyor şuanda uyuyor ama 5 dk bir ehhleme sesi bu enden ya sürekli gazı olsada olmsada yapıyor gazını çıkardığı halde ama sürekli dediğim gibi 5 dk bir ehhhhh ıhhh kafasını oynatıyo gözleri kapalı anlamadım sizlerde de böyle olan var mı??
bu arada bugünde bebek arabamızı alıp 1 saatliğine carfoura gitcez işimizde var gezmişte olucaz