ayy benim meleğime banyo yasak kaç gündür cıbcıbı yapamıyo hafta sonu ancak dr amcamız öle dedii ama neyseki kardeşleri mis kokmuş doramada bulaşır mis kokularr
kalemiti çook teşkkr ederz..hepmz melekleri sağlıkla büyür inşllhh,
bu arada bebişinin ismi çook güzel,ismiyle yaşasın,ismi gibi bir yaşam sürsün nşllhhh
ben kucağıma alıyorum annem öyle yıkıyor suya bayılıyor bazen mememi yakalıyor cuk cuk emiyorkaydirigubbakcemile3
bizimki banyodan çıkarıyosunuz diye yırtıyo kendini:ecrin_bebek:
tşk canımm Allah razı olsun inş. bizde o niyetle ismini koydukk ilk zamanlar yadırgamıstım ama simdi cok hosuma gidiyr
gizoşum opuyorumnanaktan
özgeeee super bizim yerimizede gezseydinn ohhhh bizim burası cok esiyor carsıda ruzgar yoktur simdi demiii[/QUOTE
gerçi alışmışsnz ama bence hiiç yadırgama kulağa da çok hoş geliyo....
tşk canımm Allah razı olsun inş. bizde o niyetle ismini koydukk ilk zamanlar yadırgamıstım ama simdi cok hosuma gidiyr
gizoşum opuyorumnanaktan
özgeeee super bizim yerimizede gezseydinn ohhhh bizim burası cok esiyor carsıda ruzgar yoktur simdi demiii
mihrimahcım şu resmi yakından görmemiz mümkün değilmi kuzum:kedi:
bu da benim kelebeğim teyzeleriii:))
mhrmh hoşgeldn cnm sağlıkla büyt meleğini :))
bizde bıcı yapk oğlumun huyu değişti tamamen ağlamayan çocuk artık bıcıda yırtıyo kendini giyinene kadar ilk 2 banyosunda ağlamamıştı( acayi gazlı olduk bütn gün ıhh mıhh yaa off gaz ilaçları iyi eliyomu ıkınmaktan uyuyamıyoda kuzum çabuk kalkıo
emziğede alıştıramadı yaww siz nasıl tutturdunuz v<r mı emziren ben verice itiyo midesi bulanoyo öğğ öğğ yapıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?