selam kızlarrr oglusum banyo yaptı simdi uyuyr
gizoşum aynıı senin gibiyim evde bunaldım resmen evden midem bulanıyor alıngan oldumm sabah biz uyurken eşim sobayı yakmıs 1 saat sobayla ugrasmıs kahvaltıyı hazırlamıs uyandıgımda kahvaltı hazır ama işe gec kaldım gidiyrm dedi aglama tuttu beni sanki terk edilmişim gibi hissettim uzulmeme dayanamadı gec gitti işe ama kahvaltıyı birlikte yaptık kendimi tanıyamıyrmm cok hassas oldum evde sıkıldımmmmm hep aglayasım geliyor
gizemcim 1 ay oldu 100gr bile almamış.devamlı emzriyorum. ne yapaağımı şaşırdım.
selam kızlarrr oglusum banyo yaptı simdi uyuyr
gizoşum aynıı senin gibiyim evde bunaldım resmen evden midem bulanıyor alıngan oldumm sabah biz uyurken eşim sobayı yakmıs 1 saat sobayla ugrasmıs kahvaltıyı hazırlamıs uyandıgımda kahvaltı hazır ama işe gec kaldım gidiyrm dedi aglama tuttu beni sanki terk edilmişim gibi hissettim uzulmeme dayanamadı gec gitti işe ama kahvaltıyı birlikte yaptık kendimi tanıyamıyrmm cok hassas oldum evde sıkıldımmmmm hep aglayasım geliyor
iyi olmaya calısıyorum canım sen nasılsın fıstıgımız nasıl banyo yaptırırken hep yuregim agzımda :))) kulagına su kacıcak die aglıyor mu banyo yaparken senin fıstıknalancım nasılsın benim kızımda bıcı bıcı yaptı yatıyor. bende evde sıkılldım valla havalarda iyice soğucak 40 çıksada yine çıkamıcaz fazla yaza artık
canım 1 ay diyonda doğumdan sonra bebişler ilk hafta kilo kaybeder yani illaki almıştır üzülme sütünü verimli olduğu halden üzüntüyle verimsiz yapıp kaçırmadr ne dedi şekercim bolcca sıvı gıda al meyve suyu içi rezene çayı içi fındık fıstık ceviz yee yapacak birileri varsa aşure yaptırr süt yapıyo ve baya kaliteli süt yapıyomuş dediler bana ama sakın üzüntüyapma
naloşumm gel baş başa verip ağlayalımm bende senin gibiyim valla ama benim kocamı göresimde yoookkkkkkkkkkkkklava:
:Saruboceq: saygınım nasıl naloşummm
mhrmh canım seninde meleğin sağlıkla büyüsün
hoşgeldiniz fıstıklar..
bizde cıbı yaptık kızımla :asigim:
teşekkür ederim şeymacım hoşbuldum vallahi...tipik lohusa oldum,günlerdir evde,saç baş bi hal olmuş,koca bi göbek,hiçbişey olmuo üstüme hala...yaa seninkini görünce seni görmüş gibi oldum,maşallhh ne kadar çook benziooo yaaaaa...benim cadı bana benzemedi pek sanki..
hoşgeldiniz fıstıklar..
bizde cıbı yaptık kızımla :asigim:
saygın uyuyorr canım banyo yapınca yoruldu galiba :))):Saruboceq: saygınım nasıl naloşummm
mhrmh canım seninde meleğin sağlıkla büyüsün
banyoya bayılıyo önce bi ağlıyo sonra alışıyoo :)) suyu seviyo teyzesi bu arada bebişin çokk tatlı maşallahinsanın baktıkça bakası geliyo valla
oohh sıhhatler,saatler olsun aybikecim.. annemle ikimz zor yıkıyoruz biizm cadıyı..biz de yıkandık bugün çıglık çıglığaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?