naloşum maşallah oğluşuna ne kadar güzel bir bebişşş...yer onu teysesiiii
benimkinde de war canım..geçen sordum çoğu bebikte warmışşş.geçermişzuzum rezene benim oğluşu rahatlattıo ...
aa canım birde çikolatada gaz yapıyormuş:s
son bişey daha benimde bebişimin yüzünde sivilce gibi şeyler varrr
zuzumm nasıl kustu bugun cok telas ettim kendime anlatamam üşüttüm diye korktum gazınıda cıkardım halbuki.. kesik süt peynirimsi sekilde yaptı annem yarıyodur ondan felan dedi ama içime genede kurt dustu
bende elma gaz yapmıyor die elma yiyordum surekli yemem artık
peki armut yapıyrmu acaba onuda cok tuketiyorum
rezeneye devam et bence zuzum o gazı onluyor bide sutun kalitesini arttırıyormuş
geçmiş olsun cnm ya..bazen çok kötü oluyo kusması bende çok korkuyorum..yüzü morardı dün hemen ters çewrirp hızlı hızlı wurdum sırtına..bi anlık dikkatsizlik nelere yol açar Allah korusun..çok dikkat etmemiz gerenkkamazon aynen beni anlattın emmesinden anlyıorum süt olunca cukcuk olmaınca cıkcık yalancı emme gibi emiyo sattelerce göğsümde kalıyo mıkır mıkır aynen beni anlatıtnn
KIZLARR MAMA VERMEZ OLAYDIM başıma geelenle...BUgün 80 ml mama yaptım emdi bi güzel sonra yatırdım banyoya girdim kayınvalidem yanımda yarım saat sonra ben banyodayken çocuk tuhaf bir ses le bir kus ağzından burnunda kızarmış morarmış tükürüğü yıtamamış balgam yapımış kayınvalidem parmağıyla temizlemiş nefesi kendine gelmiş beni çağırdı eli ayağı titriyo.. Bebeğimi aldım koynuma yatırdım sevdim ağladım başında nasıl içim gitti Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın annelik ne zor bir görevmiş.. Neyseki bu süre içinde uyudu ve göğüsümde biraz dolmuş az önce emzirdim süt geldi emişinden belliydi.. çok fazla emince yine cıkcık oluyo.. off Rabbim sen gösterme acılarını düşmanıma verme
Selammmm,
Allah'ım bende düşünüyordum sadece benim oğlum mu geceleri 2 saat uyumuyor diye :)) Herkes aynı durumda desenize bazen uykusuzluktan ölücem sanıyorum yaa ama napalım oğluma feda olsun. Biz yarın oğluşumu sünnet ettirmeye gideceğiz, bir yandan kıyamıyorum bir yandan da en mantıklısı bu çocuk büyüyünce stres yaşamayacak dyorum ama ana yüreği işte bakalım nasıl dayanacağım :sinifsinif:
Arkadaşlar tabiki siz bilirsiniz ama mama vermeyin bebişlere ne adar emerlerse o kadar süt gelir derler öyle olmuyor mu? Biz de son iki gündür pek iştahsızız ama hayırlısı bakalım kendinize ve meleklerinize iyi bakın :)) Aaaa bu arada oğluma blog yaptım bakmak isteyenler bakabilir Tuna Boy :)
İy geceleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?