Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım hayırlısı olsun şimdiden valla bizde dorayı yaptırdık gayet sağlıklı 41 kere maşallah kuzuma en ii kararı vermişşsin hiç bişi anlamıyolar tamam yapılırken ağlıyolar ama o da bacakları tutulduğu için bizimki lokal olarak yapıldı siz nasıl yaptıracaksınız tatlım :uhm:
gizemcim hayırlı olsun sünnetiniz canımi kurtulmuş dora kuşu ..
jasminellam sana da şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla atlatır bebeğin inşallah canım..
canım hayırlısı olsun şimdiden valla bizde dorayı yaptırdık gayet sağlıklı 41 kere maşallah kuzuma en ii kararı vermişşsin hiç bişi anlamıyolar tamam yapılırken ağlıyolar ama o da bacakları tutulduğu için bizimki lokal olarak yapıldı siz nasıl yaptıracaksınız tatlım :uhm:
gizemcim hayırlı olsun sünnetiniz canımi kurtulmuş dora kuşu ..
jasminellam sana da şimdiden geçmiş olsun hayırlısıyla atlatır bebeğin inşallah canım..
gunaydın..bızde dun malesefki mamaya bşlayanlardanız çocuk kaç saat uyumadı emıyo ağlıyo en snunda gece 12 de mama aldı eşim tam 100 ml yakın içti ve mşllhh bı uyudu 5 çeyrek kala uyandı memeye çocuk açlıktan uyumuyomuş...ama çok kustu mamadan sonra ve kakası baya kokulu oldu..
teşekkurlerr gizoşummopuyorumnanaktan darısı düşmesini bekleyenlere inş.
mehay canım panik yapma....
bende senin gibi panik yaptım 16 günlükken dr. gittik ve bana faktör 13 eksikliğinden veya kanıyla ilgili bir sorundan düşmüyordur dedii..bende iki gözüm iki çeşme bebişim hasta diye ağlamakdan helak oldum...
tabi testler temiz çıktı...
sonra kankam bana göbüşüne sargı beziyle sar alttan dedi ve 19 günde düştü göbüşümüzzz....
bu arada kankamın oğluşununki 25 günde düşmüş...tabi bunu duunca inasan söyler diye tepki yaptımm:)))
ama şuan oğluşumun göbüşü kuruma aşamasında cuma günü rutin kontrolümüz var bakalım ne diyecek dr..henüz kurumadığı için yakılabiliomuş ve bebişin canı hiç acımıomuş....
inanki yaşadığım tresin haddi hesabı yoktu neden düşmüo bu göbüş dieeee((
inanki düşer sadece sabır.....yerimseniben
slm kızlarr...
uzun bı aradan sonra bugun 34 gunluk olduk bebegının gozu capaklanan varmı benım paşamın sol gozu cok capaklanıyor...ya cok üzülüyorum masaj yapıyorum şimdilik
kızlar günaydın
sabah sabah aklıma ne takıldı bebişlere su veriyormusunuz sadece anne sütü ile beslenen bebeklere ne zaman su vermeye başlanmalı ????????????
kızlar günaydın
sabah sabah aklıma ne takıldı bebişlere su veriyormusunuz sadece anne sütü ile beslenen bebeklere ne zaman su vermeye başlanmalı ????????????
slm kızlarr...
uzun bı aradan sonra bugun 34 gunluk olduk bebegının gozu capaklanan varmı benım paşamın sol gozu cok capaklanıyor...ya cok üzülüyorum masaj yapıyorum şimdilik