Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar.
musyas arkadaşımın kanaması az az 54 gün sürmüş bende 25. günde falanım iyice azaldı ama gelmeye devam ediyo. normal diye biliyorum
gizem hayırlı olsun sünnette yaptırmışsınız.
bu arada göbeğimiz 1 hafta sonunda düştü ama kanama oldu dr a bakırdık batikonla sildi kenarda bi kanama varmış oda geçer sorun yok dedi eğer devam etseydi k vitamini takviyesi gerekecekti 15 günü geçmesi sıkıntı olur diye okudum banyo yaptırıyormusun acaba ıslak kaldığı içinmi kurumadı göbeği biz düşmeden banyo yaptırmadık birde sağlık ocağı saf alkolle silin demişti.
cnm gazlı bezle göbek kordonunu komple sar alttan üste biz öyle düşürdük bol batıkon sürüyodukta sarıyoıduk çiş hggelmesin die sürekli bezi degişiyodu gazlı
evet cnm 12günde düştü adanında
kıslar kanamam bitmedi ya deli olcam alttanda bakıldı birsorun yok 9eylülde dogum yaptım 51gün oldu hala geliyo yaa durmuştu yine başladı offf ya ilacıda kullanamıyom yan etkileri emziren annelerde ispatlanmamış eşimde içme emziriyon bebegi, zehirleriz dedi
12 gunmu benimki iki kati oldu nerdeyse hala dusuceksenağlama cok moralimi bozuyor bu durum..
naloşumm ii gecelererr
benim tombalak kuzum sünnet oldu bugün :))
Hayırlı olsun gizemcimmm:)) biz de oğlumuza yaptıralım diyoruz ama bu ara çok da gazı var acaba diyorum daha da kötü olur mu çocuk? Bir de sünnet olunca iyileşene kadar altı bezlenmez diye duymuştum doğru muu?
inşallahh cnm en güzelini yapmışsınız :)