Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıslar kanamam bitmedi ya deli olcam alttanda bakıldı birsorun yok 9eylülde dogum yaptım 51gün oldu hala geliyo yaa durmuştu yine başladı offf ya ilacıda kullanamıyom yan etkileri emziren annelerde ispatlanmamış eşimde içme emziriyon bebegi, zehirleriz dedi
selam kızlar.siz kac sate bır emzirıyorsunuz.. saatlımı yani.benımkı kusyor sureklı ben saat bası verdım aglayınc aacıktı dıye verdım. kusması normalmıkı
saol kuzummm...opuyorumnanaktanzuzucum o sivilceler normal, benim kızda da var, herhangi birşey kullanmana gerek yok.
Rezene olayı için de , ben humana stell tea içiyorum günde 2 kez. onun içinde rezene var zaten. bebiş gazlı diye içmek istiyosan, milupanın rezene çayı var bebekler için, benim kız çok huzursuz olursa 20 ml. ondan veriyorum anında kesiyor gazı. aklında bulunsun.
kızlar dün gece benim cadı 03:30'da bir uyandı saat 07:30 a kadar uyumadı , ağlıyo , oyun istiyo deli etti beni.. emmesinden memeler de süt de kalmadı gece vakti ,artık en sonunda 60 ml. mama verdim sonra uyudu. açlıktan mı ağlattım acaba çocuğu o kadar saat anlamadım yaaa..
üzüldüm sabah sabah..
canım sık mı banyo yaptırıyorsun. acaba kurumuyor mu?
mehay ben 10 gun banyo yaptırmadım alkolle temızlıyordum 1 damla damlat etrafını sıl dedi dr sakın bolca dökme dedi sonra banyo yaptır yazık dedı o bölge kuru kalsın ama dedi bezinin üstünde kalsın dedi 11.gün düştü banyo da yaptırdım..orası acı vermiyormuş endişelenme canım...ama bu kadar geç düşmesi ınsanı deli eder yaa niye düşmüyo acaba umarım bişy yoktur çok üzüldüm bende bızımkı 10 gün sürdü nasıl çatladım..göbeği düşüncede gazlı bezi yuvarla deliğin üstüne koy üstünüde güzelce tülbentle sar göbeği dışarı fırtlamasın güzel olsun belide ben düştüğünden beri öyle yapıyorum keremede yapmıştım çok güsel göbeği ve beli var maş...