kızlar rezene çayı içen varmı benim gaz sorunum var hatta hastanede bu yüzden 1 gün fazladan yattım nete baktım gaz söktürücü falan diyor ayrıca anne sütü arttırıcıymış kullansammı acaba bilgisi olan varmı acaba
pempem ben de öyle bigün fazladan yattım rezene çayını annemin tavsiyesiyle denedim ve inanılmaz iyi geldi tadınıda sevdim zaten humananın içindede var rezene süt arttırdığıda doğru çekinemden kullanabilirsin
yurtdışında yenidoğanlara bile içiriyorlar gaz sorunu yaşamasın diye
Canım ben kullanıyorum günde 2 bardak falan içiyorum benimde senin gibi sorunum vardı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum kızım 12 günlük inan 6 günlük eziyetten sonra lavman a başvurmaya karar vermiştim sonra rezeneyi duydum sallama çayını aldım ilk içişte işe yaradı bende hem rahatlatıyo hem sütümü arttırıyo üstelik bebelere bile 2 haftayı geçtikten sonra tavsiye ediyolar dene bence kaydirigubbakcemile2
tabiki kötü düşünme ne güzel bağırsakları iyi çalışıyor
şeymoş yarın giyinip süleneyim bende kızımal resim çekineyim banada yapak çok özencik oldumm:sinifsinif:
aybik sevindim seninkilerin düzelmesine inş. benimkilerde düzelir en kısa zamanda
Hadi ben kaçar kızım uyandı emzireyim görüşürüz allaha emanet olun
ağzından baya baya sızıyor onu görmesem yok diycem ama varaybık benımkılerde yumuşacık keremde hep sertti kana kana içiyordu ama şimdi böle değil sütümmü yok acep....
canım bende mart annesiyim bebeğim 7,5 aylık aybkecim böle kaynanalar olmaz olsun yaaaa loğusalık ne zor zamandır ve onlar en zor zamanımızında böle yaparlar hadi onlar nlara ne demeli bu kocalara ne demeli ayyy damdan düşer gibi atladım ama sinir oluyorum yavvvvv
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?