kızlar bana acil yardım lazım sütüm iyice gitmeye başladı acayip su içiyorum banamısın demiyor biliyorsunuz oğlum sarılık oldu ve o arada mama verdik zaten küçük oldu ememiyordu ama şimdi emiyor bu seferde sütüm yok ne olcak böyle mamada kabız yapıyor çocuğu zor yapıyor kakasını çok fenayım ya
kızlar bana acil yardım lazım sütüm iyice gitmeye başladı acayip su içiyorum banamısın demiyor biliyorsunuz oğlum sarılık oldu ve o arada mama verdik zaten küçük oldu ememiyordu ama şimdi emiyor bu seferde sütüm yok ne olcak böyle mamada kabız yapıyor çocuğu zor yapıyor kakasını çok fenayım ya
kızlar saoğolun..
şimdi geldim sağlık ocağından...hastanedeki kan yetersiz gelmiş o yüzden tekrar kan alınmasını istemişler...ve sağlık ocağını aramışlar....
sağlık ocağının aldığı kanda bugün gittiği için kan alınmadı ikinci kez zannedilmiş...
bebişimden tekrar kan alınmadı çünkü sağlık ocağındaki hemşire gönderdiğimiz kan sonuçlansın dedi..endişelenmememide söledi...
açıkcası rahatladım baya inşallah temizz çıkar sonuçlarımızz.....
allah bebişlerimizi bize bağışlasın...anne olmak gerçekten çok zor...ağlamakdan mafoldum bugün..ama şuan daha iimm.....
ben sana dedım canım oh sevındım mınıgımızın canının yanmadıgına hihoyyyt
allahın izniyle çoğalır inşallahhh sütün canımmmopuyorumnanaktaninşallah çoğalır kızlar yoksa bu çocuk hep kabız olacak
kızlar saoğolun..
şimdi geldim sağlık ocağından...hastanedeki kan yetersiz gelmiş o yüzden tekrar kan alınmasını istemişler...ve sağlık ocağını aramışlar....
sağlık ocağının aldığı kanda bugün gittiği için kan alınmadı ikinci kez zannedilmiş...
bebişimden tekrar kan alınmadı çünkü sağlık ocağındaki hemşire gönderdiğimiz kan sonuçlansın dedi..endişelenmememide söledi...
açıkcası rahatladım baya inşallah temizz çıkar sonuçlarımızz.....
allah bebişlerimizi bize bağışlasın...anne olmak gerçekten çok zor...ağlamakdan mafoldum bugün..ama şuan daha iimm.....
iyi olduğunuza sevindim canım, inş. hep sağlıcakla mutlu günler geçirirsiniz bebişinle
lalcim geçmiş olsun ne olmuş. yanlış anlaşılma olmuş galiba panik yapma tatlım sakin ol. snein bu 2. deneyimin hem de.. bebeklerimiz en başından beri Allaha emanet inşallah hiçbişey olmaz merak etme
selam kızlar
10-10-2009 saat 08 26 da sezeryanla dogum yaptım
normal dogumu bekleyemedik
bebegimin amniyo sıvısı bulanık cıktı.
hemen sezeryan olmak zorunda kaldım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?