günaydın yeni dogum yapan anneleri,miz hayırlı ugurlu olsun melekleriniz kıslar ben tam 40gü agladım tek oldugum için bebegimde çok gaz sorunlu oldugu için 40günlük uykusuzluk günlük 1saatlik uykular gece agrı nöbetleri gaz sancıları kusma nöbetleri derken dün kırk mevlütümüzü yaptık zeyneb ada biraz duruldu öyle bir bunalımdaydımki biara ben manyakmıyım bidaha yapmam bebek dedigim oldu çünkü ilk günden beri tektim sezeryanlı olunca çok zor ıluyo bide bebeginiz durmayan agrılı bir bebekse sürekli kucakta agrısını dindirebiliyosanız allahım hepinize sabır versin bende o yollardan geçtim hala dün gece kızım 2saat uyuduysa kardır o uyudu amöa busefer ben uyuyamadım çok yorgundum mevlitten dolayı ve belim tutmuyo bugün odereceyim ve faturalarım var zeynebi arabasına koyup fatura yatırmaya gidicem keşke ailem yakın biyerde otursaydım diyom hep keşkeeee
yok gülüm ya devamı gelmedi... Allahım doğsun sağlıckla artık.. kaaşıntılar çıldırtıyor beni.......... ((((((((
günaydın yeni dogum yapan anneleri,miz hayırlı ugurlu olsun melekleriniz kıslar ben tam 40gü agladım tek oldugum için bebegimde çok gaz sorunlu oldugu için 40günlük uykusuzluk günlük 1saatlik uykular gece agrı nöbetleri gaz sancıları kusma nöbetleri derken dün kırk mevlütümüzü yaptık zeyneb ada biraz duruldu öyle bir bunalımdaydımki biara ben manyakmıyım bidaha yapmam bebek dedigim oldu çünkü ilk günden beri tektim sezeryanlı olunca çok zor ıluyo bide bebeginiz durmayan agrılı bir bebekse sürekli kucakta agrısını dindirebiliyosanız allahım hepinize sabır versin bende o yollardan geçtim hala dün gece kızım 2saat uyuduysa kardır o uyudu amöa busefer ben uyuyamadım çok yorgundum mevlitten dolayı ve belim tutmuyo bugün odereceyim ve faturalarım var zeynebi arabasına koyup fatura yatırmaya gidicem keşke ailem yakın biyerde otursaydım diyom hep keşkeeee
canım ailen gelemiyorsa sen ailenin yanına gitsen olmaz mı.. kıyamam sana ya..
valla ben daha doğurmadan uykuyu unuttum... doğurunca neler yaşıcam Allah bilir... biz bi şekilde sabedicez yeterki sağlıklı olsunlar mutlu olsunlar... annelerin hakkı boşuna ödenmez değilmiş...
yasemincim öncelikle hayırlı olsun bebişinin kırkı ne güzelll opuyorumnanaktan maşallah kocaman olmuş kızımız
kıyamam sana canım yaa ailenden gelebilecek kimse yok mu? gerçi en zor zamanlarını öyle böyle geçirmişsin... inşallah düzene girer meleğinin uykusu :Saruboceq:
canım gerçekten çok zor...bebekle tek başına...allah kolaylık versin annem ve kayınvalidem yanımda olmasına rağmen ben sefil oldum 20 günde.....
çok kötüüm çok...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bebişimin sağlık ocağında topuk kanını almışlardı biraz önce arayıp tekrar almaları gerektiğini söylediler....:çok üzgünüm:
13.30 da tekrar gidicezz..allahım yardım etsinn inşallah bebeğimin bişeyi yokturr....:çok üzgünüm:
içim acıo kendimi acaip kötü hissediom..mafoldumbenne olur kızlar dua edinn bebişimm içinnnnn:çok üzgünüm:
lllall Bbişlerimiz Rabbime emanet sağlıkla güzel haberler dönün
anne olmak ne zormuş ya
lalll cım uzme canını kesın ıyı alamamıslardır kanını oyuzden tekrar almak ıcın cagırıyorlardır :sinifsinif: anne olmak ne zormus ya gercekten :sinifsinif:
çok kötüüm çok...:çok üzgünüm::çok üzgünüm:
bebişimin sağlık ocağında topuk kanını almışlardı biraz önce arayıp tekrar almaları gerektiğini söylediler....:çok üzgünüm:
13.30 da tekrar gidicezz..allahım yardım etsinn inşallah bebeğimin bişeyi yokturr....:çok üzgünüm:
içim acıo kendimi acaip kötü hissediom..mafoldumbenne olur kızlar dua edinn bebişimm içinnnnn:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?