açılma yoksa sancı da verselere açılma olasılığı zormuş. doktorda bana dedi bugün stersen suni sancı verelim diye ama hiç açılman olmadığı için açılmaydabilir. 3 cm falan olsa işe yarar diyecem ama diyemiyorum dedi.... illa normal diyosan biraz akışına bırak bence
tesekkurler bahair
ins. kendiliginden sancim baslar 24 saat icindeyoksa yedim nanayi....
Nurefsan, Allah yardımcın olsun, sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
Ben de biraz önce doktordan geldim. Hiç açılmam yok. Sancı var ama çok hafif. Beklemeye pek gerek yok, çünkü doğum ben minyon olduğum ve bebeğin kilosu da iyi olduğu için zor olabilir dedi. Yarın sabah sezaryen olma ihtimalim var. Bekliyoruz şimdi. Artık psikolojik midir nedir, sancılarım başladı yavaş yavaş sanki.
Dua edin kızlar, hayırlısıyla gelsin kızım:) Allah'ım bebek bekleyen herkesi hayırlısıyla bir avazda kurtarsın inşallah.
slm kızlarrrrr biz geldik oğlumlaa 7 ekim çarşana 14 30 da sezeryanla doğdu oğlummm sizlerr asılsınızzz ne zamandır giremiyrum
selam kıslar sizleri cok özledim opuyorumnanaktan evet sonunda bende anne oldum Allahın izniyle kusuruma bakmayın anca yazabiliyorum çünki eve daha dün geldik 3 gece 4 gün hastanede kaldık...teyzeleri oğluşum pazar 17:23de açtı gözlerini dünyaya ve 3410 kiloyla doğum epidural normal oldu...sonra detaylarla anlatacağım inşallah...Allahım herkese taddırsın bu duyguları ve kimsenin kucağını boş bırakmasın opuyorumnanaktan
Allah bir avazda kurtarsın canım hakkında da hayırlısı olsun saglıkla al melegini kucagına inşallah:Saruboceq:Nurefsan, Allah yardımcın olsun, sağlıkla gelsin bebişin inşallah.
Ben de biraz önce doktordan geldim. Hiç açılmam yok. Sancı var ama çok hafif. Beklemeye pek gerek yok, çünkü doğum ben minyon olduğum ve bebeğin kilosu da iyi olduğu için zor olabilir dedi. Yarın sabah sezaryen olma ihtimalim var. Bekliyoruz şimdi. Artık psikolojik midir nedir, sancılarım başladı yavaş yavaş sanki.
Dua edin kızlar, hayırlısıyla gelsin kızım:) Allah'ım bebek bekleyen herkesi hayırlısıyla bir avazda kurtarsın inşallah.
selam kıslar sizleri cok özledim opuyorumnanaktan evet sonunda bende anne oldum Allahın izniyle kusuruma bakmayın anca yazabiliyorum çünki eve daha dün geldik 3 gece 4 gün hastanede kaldık...teyzeleri oğluşum pazar 17:23de açtı gözlerini dünyaya ve 3410 kiloyla doğum epidural normal oldu...sonra detaylarla anlatacağım inşallah...Allahım herkese taddırsın bu duyguları ve kimsenin kucağını boş bırakmasın opuyorumnanaktan
slm kızlarrrrr biz geldik oğlumlaa 7 ekim çarşana 14 30 da sezeryanla doğdu oğlummm sizlerr asılsınızzz ne zamandır giremiyrum
kızlar geldim doktordan. sancı neyim yok.... 40 hafta bitti. haftaya salıya kadar beklicez.. doğarsa iyi.. doğmazsa açılma varsa suni sancı yoksa sezeryan dedi... hayırlısı olsun hakkımızda... karnım çok kötü durumda çatlaklar öyle bi kaşınıyorki çıldırtıyor beni ya ....
selam kizlar suan hastanedeyim..
gece altima yapmaya basladim demistim ya meger bebegin suyuymus ...
birazdan ultrasona ve nts ye girecegim ona gore ya beni eve geri gonderecekler sanciyi beklemem icin yada bi karar alacagiz dogum icin...
dua edin kizlar eve gondermesinler hayirlisiyla bebegimle cikacayim su hastaneden...
kizlar geldim eve...
suyum gelmeye devam ediyor..
yarin oglene kadar dogurmamis olursam jel falan sureceklermis sanci olmasi icin...Yine birsey olmazsa suni sanciyi deneyecekler ...
bu arada nisanim da geldi ....sonuda bende yaziyorum:)NISANIM GELDI OLEYY:)
kizlar geldim eve...
suyum gelmeye devam ediyor..
yarin oglene kadar dogurmamis olursam jel falan sureceklermis sanci olmasi icin...Yine birsey olmazsa suni sanciyi deneyecekler ...
bu arada nisanim da geldi ....sonuda bende yaziyorum:)NISANIM GELDI OLEYY:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?