2009 Ekim Anneleri


Allah analı babalı büyütün canım benim..hayırlı olsun...
 

canım çokta korkma bende ilk doğumumu suni sancı ile yaptım yaklaşık 1,5 veya 2 saat sürdü doğum zaten 5 dk sürüyo inş. seninde açılman çabuk olur dualarımız seninle
 

canım yaa korktuğum kadar var bu suni sancı.. Allah yardımcısı olsun inş. hemen toparlanır. Allah analı babalı büyütsün bebşini
 
iyiyim tatlim sen nasilsin bende seni ozledim...karsilasamadik bir turlu???a.s.a.s.

evet cnm nasılsın yokmu sende bir numara dahakaydirigubbakcemile3
yahu nst de sancı çıkıyo rahimde yumuşama var ama açılma yok hep içime doğardı erken doğcak diye bizimki ısrarla çıkmıcam diyoo çok inanmıştım kızların erken doğduğuna gerçi daha 16 gün var bakalım artık ne zaman gelecekakannehir
 

canım ela ve gülicanda mı aynı yarın onlardamı suni sancı çekecekler haberim yoktu.şu an psikolojik olarak çok kötüyüm.ifade edemiyorum duygularımı.
 
canım çokta korkma bende ilk doğumumu suni sancı ile yaptım yaklaşık 1,5 veya 2 saat sürdü doğum zaten 5 dk sürüyo inş. seninde açılman çabuk olur dualarımız seninle

canım ama bende hiç açılma falan yok.1 cm bile yok.sadece şansımızı denicez işte.inşallah denediğime değer.nasıl bir sancı onuda bilmiyorum.doktorum uzun bir süreç olduğunu ve sabırlı olmam gerektiğini söyledi.ve %50 ihtimal verdi normal doğum için.ama ben genede denemek istiyorum şansımı.Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.bizim bebeğin oluşuda zor oldu çıkışıda zor oluyo.korkuyorum biraz.
 
canım ela ve gülicanda mı aynı yarın onlardamı suni sancı çekecekler haberim yoktu.şu an psikolojik olarak çok kötüyüm.ifade edemiyorum duygularımı.

evet elacım yarın ksin yatıyo diğer arkadaşda haftası dolan adını yanlış yazmıyorumdur inş. gülicanda yarın doktora gidicekmiş. ya yarın vericekler yada p.tesi de dedi.
hakkınızda hayırlısı cnm sıkma canına meleğine kavuşucan yarın düşünsene olmazsa sezeryn olursun. şansını denemiş olucaksın. hakkında hayırlısı olsun cnm benim.
 
ya arkadaşlar eninde sonunda açılma olup doğmayacak mı bebişler, başka sorun yoksa doktorlar neden suni sancı veriyor ya da sezeryana yönlendiriyor , geçmişte sezeryan yokken nasıl doğurmuş analarımız. benim annem altı tane doğurmuş altısıda evde, eskiden daha mı kolaymış doğum yapmak ki... ben normal istiyorum ama suni sancıyla ya da sezeryanla olmasından korkuyorum.
 
neyse kızlar ben çıkıyorum.belki bir daha giremem doğumdan sonra görüşürüz inşallah.akşama girmeye çalışırım ama bilmiyorum.doğum için ablam geliyo ankaradan.hakkınızı helal edin.Allah hepimize kolaylıklar versin.karmakarışık durumdayım şuan.
 

canım eskiden ne kadar ölü doğum oluyomuş biliyomusun.karşılaştırmak yanlış bence.benim doktorum istersen haftaya kadar bekleyelim dedi.ama sonuçta bebeğin kordon dolanma riski var.boşuna beklemiş oluruz dedi.bende ne sancı var ne açılma beklemenin hiç anlamı olmadığı için bu kararı verdik.
 

yok canim malesef ( banada benimki erken dogacakmis gibi gelirdi hep ama nerdeeeeeeee:sm_confused: gec dogacak sanirim....:çok üzgünüm:
 
kızlaaaaaaarrr kaydirigubbakcemile
Berra'mız annesinin kollarındaymış artık çok şükür. çok tatlı diyor zuzu. hepinize selamı var..
B
 
hayırlı ugurlu olsun berra bebek allah analı babalı büyütsün bi melegimiz daha gelmiş dünyaya ne güsel maşalla h zuzuyaaa
 

Şeniz canımmmm çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, darısı başına en yakın zamanda inşallah..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…