2009 Ekim Anneleri

Selam kızlarzemuszemus
Ben gene doğuramadan geldim doktordan, 2 kez nst ye soktular ilkinde bebek az hareket etti tatlı bişiler ye gel tekrar bağlıcam dedi ikincisi ilke göre daha iyiydi...
kızım 3400gr olmuş 15 gün önce ölçüm yapan doktor sanırım hatalı ölçmüş kilosunu:mymeka:
uzman doktor tarafındanda çatı muayenem yapıldı, ve normal doğurmaya elverişliymiş pelvik yapımzemuszemus
41. haftanın sonuna kadar kendiliğinden gelmezse, hastaneye yatırıp suni sancı verceklermiş olmassa sezercik-tatlicadiarzu-
haftaya çarşamba tekrar kontrole çağırdılar, bekliyoz yani halaa:hulya:
 

sende benle ayni durumdasin yani...hayirlisi olsun hakkimizda canim...
 

maşallah cnm bebeğine hayırlısı olsun cnm ....
 
kurallar mı öyle? hayırlsı olsun cnm:Saruboceq:

canim ilk 3 aydan sonra bile bir hastane bulup yerlesmek cok zor burda bastan takibe aldirman lazim kendini ben bu saatten sonra nasil bulayim baska bir hastane doguma az kaldi haftalar belkide gunler....insallah Allahin izniyle bisey olmadan saglicakla cikariz bebegimle hastaneden...:Saruboceq:
 

inşallah ikiniz de sağlıkla cıkarsınız hastaneden cnm :Saruboceq:
 
nazcim o moral bozuklugunda bile gulecek bisey buldum ama ..
simdi bize maske verdi kadin girdik bekleme salonuna orda bir hamile kadin bir adam daha var onlarda maskeli birbirimize bakiyoruz garip garip neyse aradan 5 dakika gecti 1 hamile kadin ve esi geldi (-onlara maske vermemisti kadin sanirim yerinde yoktu haberleri yok maskeden) tam bekleme salonuna giriyordular esi kadini disari cekti burda herkeste maske var dedi (bizi hasta sandi sanirim :))
korkup girmedi aradan 5 dakika gecti onlarda maskeyle geldi kendimi tutamadim karsimdaki adam gulunce bende guldum...anladilar neden maskeli oldugumuzu sonra :)))
 
amin cnm:Saruboceq:
geçmişi okuyamadım sendemi bugün gittin? normal doğum mu olacak seninkide?



sağol cnmopuyorumnanaktan

evet canim bugun gittim normal dogum dedi doktorum ama acilma yokmus eger sancilanmazsam veya suyum gelmezse 21 ekime kadar dogumu biz baslaticaz dedi sunni sanciyla...sende acilma varmi??
 

:) sağlıklı sağlıklıdan korkmus ... Allah yardımcınız olsun cnm..:1hug:
 

:lepi: ooo eloşşummmm çok sveindim yafrummm bu güzel haberlerin her birine.. maşallah kuzumuza da annesine de, kendiliğinden gelir kuzucuğumuz inşallah hadi bakalım az kaldı az .. delikafadulden
 
merhaba bizde doktordan geldik teyzeler
sezeryan günümüz belirlendi kısmetse 10.10.2009 Alya Dua mıza kavuşuyoruzopuyorumnanaktan

h.g aybıkecım. hadı hayırlısı gununu almıssın ne güzel bebeişine kavusacaksın... darısı basımıza. sen kendı ısteğinle mı sezercık oluyon?
 
evet canim bugun gittim normal dogum dedi doktorum ama acilma yokmus eger sancilanmazsam veya suyum gelmezse 21 ekime kadar dogumu biz baslaticaz dedi sunni sanciyla...sende acilma varmi??

bendede açılma falan yok cnm:kedi:
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…