- 20 Haziran 2008
- 1.563
- 0
- 37
:CüvCüv:Kızlar herkese merhabalar
Bende Ekim annesi olucam inşallah.Son Sat tarihim 12 ocak tahmini doğum tarihi 19 Ekim ..
Beni de aranıza alın ......
GÜNAYDIN KIZLARRRRR; nasılsınızzz
cnm aramıza hoşgeldin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Ekim annesi olucam inşallah.Son Sat tarihim 12 ocak tahmini doğum tarihi 19 Ekim ..
günü geçsede göğsü hiç ağrımıyan oldumu?
http://remembranceticker.tickershack.com/tickers/deodkrt56q78bf68.png
bilmiyom bakalım beğencekmisinkaydirigubbakcemile
hoşgeldin aramıza benimde tahmini 11 ekim olacak
günaydın berincim sen keseyi ne zaman görücen.hihoyyyt
daha karar vermedim haftaya belki giderim
günaydın eylülcüm benim çok fazla ağrımıyor biraz şişkinlk oluyor o kadar
son adet tarihin ne zaman cnm.
bende bu cumaya gidicektim ama doktorum başka bi yere geçiyomuş ogün bende perşembeye aldım çok erken olmamıştır inş. kese görünür. Sende haftaya görürsün inş. cnm.. kaydirigubbakcemile2
sat 11 ocak test yapmaya cesaret edemiyorum. belirti yok gibi bişey .. arada bir kasığıma ağrı giriyor oda devamlı değil zaten bugün yok mesela... gögüslerimdehiçbir değişiklik farkedemedim
inşallah görürüm ben doktora hic gitmedim henüz sen gitmişmiydin
yok cnm bende gitmeden hiç :1no2erşembe gidicem.
merhaba canım hoşgeldin..hayırlı olsun , allah sana da bebişine de sağlık versin hihoyyyt
tebrikler canım kesenizi gördünüz galiba...allah tamamına erdirsin
Günaydın kızlar. Buraya sadece bir kere yazabildim. Ben çok hastayımkızlar ya. Feci grip olmuşum. Malum ilaç da kullanamıyoruz. Yatıyorum valla. Kaç haftalık bebişleriniz. Benimki 5 haftalık. Bu gün doktora gidiyorum. Çok şiddetli öksürüğüm var. Bakalım doktorumuz ne dicek Günlerdir mahvoldum resmen. Doktorum da izindeydi. Yeni döndü. Valla öksürürken öyle sarsılıyorum ki bebişim düşecek diye bile korkmaya başladım valla. Ben bu topice yazmaya devam edicem kızlar. Bi iyileşeyim aranızdayım. Tüm taze hamişleri öpüyorum buradan. Bebişlerinize iyi bakın şekerler...
Amin canım. Hoşbulduk... Rabbim sizinkileri de tamamına erdirsin inşaallah...
Amin canım. Cümlemizinkileri... Evet kesemi gördüm. Bu gün de bebişi görücez inşaallah. Gerçi beş haftalıkken bebiş görünüyor mu bilemiyorum ama. Öğrenicez bu gün... :sm_cool:
Günaydın kızlar. Buraya sadece bir kere yazabildim. Ben çok hastayımkızlar ya. Feci grip olmuşum. Malum ilaç da kullanamıyoruz. Yatıyorum valla. Kaç haftalık bebişleriniz. Benimki 5 haftalık. Bu gün doktora gidiyorum. Çok şiddetli öksürüğüm var. Bakalım doktorumuz ne dicek Günlerdir mahvoldum resmen. Doktorum da izindeydi. Yeni döndü. Valla öksürürken öyle sarsılıyorum ki bebişim düşecek diye bile korkmaya başladım valla. Ben bu topice yazmaya devam edicem kızlar. Bi iyileşeyim aranızdayım. Tüm taze hamişleri öpüyorum buradan. Bebişlerinize iyi bakın şekerler...
ay cnm benim geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Vitaminli şeyler tüket cnm.Ne güzel keseyide görmüşsün. gözün aydın cnm. kalp atışınıda duyarsın inş. en kısa zamanda hihoyyyt
benimkide beş haftalık canım sana gecmiş olsun bol bol c vitamini ic
ay cnm benim geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Vitaminli şeyler tüket cnm.Ne güzel keseyide görmüşsün. gözün aydın cnm. kalp atışınıda duyarsın inş. en kısa zamanda hihoyyyt
Teşekkürler canım. Herhalde doğumumuz da aynı günlerde olur değilmi. Neyse sizler kendinize iyi bakın kızlar. Ben biraz dinlenicem...