günaydın kıslarr
ecrin ceylin geçmiş olsun canım , 5 haftalıkken bebişi görebilceni sanmıom bende 5 haftaıkken gitmiştim sadece keseyi görebildim kendine ii bak canım
angelic benim burnumdan kan gelir ara ara ama kılcal damarımda sorun var sanırım neden sordun?
berin seninki kac haftalık oldu?
handancım bu sabah burnumu boğazımı temizlerken kanlıydı, moralim bozuldu biraz, hamileliğimde de arada oluyordu, doktor olabilir demişti, şimdi aspirin kullanıyorum ondan mı oldu bilmiyorum, yakın bir zamanda doktora gidicem.:çok üzgünüm:
5 haftalık oldu canım
seninle aynıyız hemen hemen. benim sat 3 ocak. muhtemel dogum 10 ekim.ctesi dr ye gidicem bakalım. umarım bi sorun cıkmaz
nilüfer..üzülme canım..hem belki geç döllenmedir..ya da stressten kendi kendine atıyosun atrihini..relax lütfen...
lal hoşgeldinnn....
canım hayırlı olsun işallahh güzel hamilelik dönemi olur hepiniz için..yerlerinde rahat etsin bebişleriniz..sabret bakalım canım...belki de kendini hazırlıyordur vucut hamilelik için.ben de 6 aylık evliyim bu ay sükürler olsun hamileyim.darısı senin de basına.ama sakın stres yapma daha erken olur insallah.:teselli:
slm kızlar bende sizdenimmm......:sm_cool:
son regli günüm 30 aralık......bebişimizin geleceği gün ise 30 eylülle 6 ekim arasıı.....:ecrin_bebek:
nilüfercim belki idrar testinde çıkmıyordur....istersen bir hastaneye git ve dr. ile görüş.....
işallah canım.geç döllenme nasıl bişi acaba???hiç bir bilgim yok..bukadar geç döllenirmi ki??
belkide ..zaten eczanedeki testlerin yanılttığını bu sayfalardan çok okudum..bende hayatımda ilk defa bu dönemde test yaptım diyebilirim..iki defa yaptım bir hafta arayla negatif çıktı..testlerin ikiside aynı markaydı 2 tane aldım ucuz diye 4 ytl falandı..
acaba çin malı falanmısırnaşık şeyvalla kızlar bildiğiniz bi marka varmı bu test markalarında:)) kandan baktırırım 2-3 güne gelmezse artık..
benim aldığım testler de yaklaşık o fiyatlarda canım..genelde warsa çıkıyo silik filan da olsa..kaç gün geçti günün senin
anladım canım sağolasın...canım ben en gec 2 ocakta bekliyordum..31ocakta olması lazımdı 2gün veya 3 gün gecikir enfazla..
sağol tatlım..
birde benim merak ettiğim bir arkadaş var..lansor hiç ortalıkta yok galiba..yada geldide benmi hiç görmedim.???enson dr dışgebelikten şüpheleniyor yazmıştı??neoldu acaba bilgisi olan varmı..ameliyt falan olmuşolabilir..sağlığı sıhati iyidir rr işalllhh