2009 Ekim Anneleri

handancım bu sabah burnumu boğazımı temizlerken kanlıydı, moralim bozuldu biraz, hamileliğimde de arada oluyordu, doktor olabilir demişti, şimdi aspirin kullanıyorum ondan mı oldu bilmiyorum, yakın bir zamanda doktora gidicem.:çok üzgünüm:

geçmiş olsun cnm hiç böyle bişeyle karşılaşmadım. ne diyiceğimide bilemiyoum. ama doktora git bencede ihmal etme cnm benim. Şeniz

anjelic burnunu bi yere carpmadın dimi. bazen eskiden carpmıs olsa bile kan pıhtıları gelebilio. umarım bi sorun yoktur. cok mu geldi?

handancım cevap yazdım sana tatlım, en kısa sürede doktora gidicem.
esmacım saol ben de ihmal etmiycem, araştırırım neden olduğunu, inşallah sıradan bir şeydir.
buketcim yok canım yaaa, öyle kan pıhtısı falan diil bariz kandı maalesef, neyse ben şu aspirine biraz ara vereyim.

kuşlaaarrr naaberrr...keyifler nası???bebikler nasııı????

kızlar günaydın ecrincim ve anjelicçim geçmiş olsun sizlere...bende bugün biraz temizlik yapıcam...yarında inşallah kesemizi görmeye gidicem çok sabırsızlanıyorum...

nilüfer..üzülme canım..hem belki geç döllenmedir..ya da stressten kendi kendine atıyosun atrihini..relax lütfen...

lal hoşgeldinnn....

işallah canım.geç döllenme nasıl bişi acaba???hiç bir bilgim yok..bukadar geç döllenirmi ki??

sabret bakalım canım...belki de kendini hazırlıyordur vucut hamilelik için.ben de 6 aylık evliyim bu ay sükürler olsun hamileyim.darısı senin de basına.ama sakın stres yapma daha erken olur insallah.:teselli:
canım hayırlı olsun işallahh güzel hamilelik dönemi olur hepiniz için..yerlerinde rahat etsin bebişleriniz..
altı aydır hiç korundunuzmu??biz ilk aylar düşünmedik bikaç ay geçsin dedik..ilk defa bu ay denedik oda oldumu olmadımı böyle bi tuhaf oldu..bukadar adet gecikmesi hiç yaşamadım ben ama bilemiyorum ...

belkide ..zaten eczanedeki testlerin yanılttığını bu sayfalardan çok okudum..bende hayatımda ilk defa bu dönemde test yaptım diyebilirim..iki defa yaptım bir hafta arayla negatif çıktı..testlerin ikiside aynı markaydı 2 tane aldım ucuz diye 4 ytl falandı..
acaba çin malı falanmısırnaşık şeyvalla kızlar bildiğiniz bi marka varmı bu test markalarında:)) kandan baktırırım 2-3 güne gelmezse artık..

işallah canım.geç döllenme nasıl bişi acaba???hiç bir bilgim yok..bukadar geç döllenirmi ki??

canım yumurtlama her ay aynı günlerde olcak diye bi şart yok..yani genelde 14. gün yumurtluyosundur..ama bu ay adete yakın yumurtlamışsındır,o günlerde ilişki olduysa we döllendiyse henüz çok yeni olduğundan hormonun salgılanıp kana karışması idrarda çıkması zaman alır..yani geç yumurtlayıp adete yakın hamile kalmış olabilirsin..yada korunmayı yeni bıraktıysanız wücut bi denge tutturmak için accık yolunu şaşırıp gecikmiş olabilir..stress yok..hem ilk ayınmış bak daha..ilk aydan bu kadar kafanı takarsan eğerki bu ay tutmamışsa diğer aylar napıcaksın..çok üzülürsün yorulursun canım..olursa olur olmassa olmaz diye düşünmeye çalış..hem daha çok yenisiniz..

benim aldığım testler de yaklaşık o fiyatlarda canım..genelde warsa çıkıyo silik filan da olsa..kaç gün geçti günün senin

benim aldığım testler de yaklaşık o fiyatlarda canım..genelde warsa çıkıyo silik filan da olsa..kaç gün geçti günün senin

anladım canım sağolasın...canım ben en gec 2 ocakta bekliyordum..31ocakta olması lazımdı 2gün veya 3 gün gecikir enfazla..

pardon yalnış yazdım..31ocakta olmalıydım..iki gün gecikse 2 şubat olmalıydı

anladım canım sağolasın...canım ben en gec 2 ocakta bekliyordum..31ocakta olması lazımdı 2gün veya 3 gün gecikir enfazla..

hımm..epey geçmiş..eğer bebek yoksa da bi doktora git canım..bi sorun mu war kontrol etsin...pek az geçmemiş..

sağol tatlım..
birde benim merak ettiğim bir arkadaş var..lansor hiç ortalıkta yok galiba..yada geldide benmi hiç görmedim.???enson dr dışgebelikten şüpheleniyor yazmıştı??neoldu acaba bilgisi olan varmı..ameliyt falan olmuşolabilir..sağlığı sıhati iyidir rr işalllhh

rica ederim canım..ewet lansoru ben de o günden beri merak ediyorum..hatta enson ogün öğlen girip 3te bidaha bakılcak keseye..yoksa dışgebelik demişti..we hastanedeyim serum filan demişti..bidahada gelmedi(( hiç istemiyorum ama acaba diyorum..hani keseyi görebilmiş olsa gelip müjdeyi werirdi..demekki ((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…