2009 Ekim Anneleri

daha karar vermedim haftaya belki giderim

bende bu cumaya gidicektim ama doktorum başka bi yere geçiyomuş ogün bende perşembeye aldım çok erken olmamıştır inş. kese görünür. Sende haftaya görürsün inş. cnm.. kaydirigubbakcemile2

günaydın eylülcüm benim çok fazla ağrımıyor biraz şişkinlk oluyor o kadar
son adet tarihin ne zaman cnm.

sat 11 ocak test yapmaya cesaret edemiyorum. belirti yok gibi bişey .. arada bir kasığıma ağrı giriyor oda devamlı değil zaten bugün yok mesela... gögüslerimdehiçbir değişiklik farkedemedim

bende bu cumaya gidicektim ama doktorum başka bi yere geçiyomuş ogün bende perşembeye aldım çok erken olmamıştır inş. kese görünür. Sende haftaya görürsün inş. cnm.. kaydirigubbakcemile2

inşallah görürüm ben doktora hic gitmedim henüz sen gitmişmiydin

sat 11 ocak test yapmaya cesaret edemiyorum. belirti yok gibi bişey .. arada bir kasığıma ağrı giriyor oda devamlı değil zaten bugün yok mesela... gögüslerimdehiçbir değişiklik farkedemedim

cnm bence çok fazla belirtilere takılma çünkü inan herkezin bünyesi fraklı belirtiler gösteriyor. Hakkında hayırlısı olur inş. cnm ekim annesi olursun inş. :CüvCüv:

Günaydın kızlar. Buraya sadece bir kere yazabildim. Ben çok hastayımkızlar ya. Feci grip olmuşum. Malum ilaç da kullanamıyoruz. Yatıyorum valla. Kaç haftalık bebişleriniz. Benimki 5 haftalık. Bu gün doktora gidiyorum. Çok şiddetli öksürüğüm var. Bakalım doktorumuz ne dicek Günlerdir mahvoldum resmen. Doktorum da izindeydi. Yeni döndü. Valla öksürürken öyle sarsılıyorum ki bebişim düşecek diye bile korkmaya başladım valla. Ben bu topice yazmaya devam edicem kızlar. Bi iyileşeyim aranızdayım. Tüm taze hamişleri öpüyorum buradan. Bebişlerinize iyi bakın şekerler...

merhaba canım hoşgeldin..hayırlı olsun , allah sana da bebişine de sağlık versin hihoyyyt

Amin canım. Hoşbulduk... Rabbim sizinkileri de tamamına erdirsin inşaallah...

tebrikler canım kesenizi gördünüz galiba...allah tamamına erdirsin

Amin canım. Cümlemizinkileri... Evet kesemi gördüm. Bu gün de bebişi görücez inşaallah. Gerçi beş haftalıkken bebiş görünüyor mu bilemiyorum ama. Öğrenicez bu gün... :sm_cool:

benimkide beş haftalık canım sana gecmiş olsun bol bol c vitamini ic

Kıslaaar günaydın bi şi sorucam, hiç sabahları burnunuzu falan temizlerken kanla karışık geliyor mu, ya da boğazınızı?

ay cnm benim geçmiş olsun. Kendine dikkat et. Vitaminli şeyler tüket cnm.Ne güzel keseyide görmüşsün. gözün aydın cnm. kalp atışınıda duyarsın inş. en kısa zamanda hihoyyyt

İnşaallah canım ya. Teşekkürler tavsiyelerin için. İnşaallah duyarız bu gün kalp atışlarını.

günaydın kıslarr

ecrin ceylin geçmiş olsun canım , 5 haftalıkken bebişi görebilceni sanmıom bende 5 haftaıkken gitmiştim sadece keseyi görebildim kendine ii bak canım

angelic benim burnumdan kan gelir ara ara ama kılcal damarımda sorun var sanırım neden sordun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…