ii canım...annesi bugün biras yaramaslık yapıp yordu kendini,şimcik bebik de annesinin karnını ağrıtıyo ders olsun diye
kizlar bende yavas yavas yapiyorum vallaha temizlik. Bi supurge bi odayi sonra oturuyorum. Toz almak falan onemli degil zaten. vileda yapmak istiyorum ama suyu koy tasi korkuyorum. esim gelince yaparim artik.
Zuzucum söylememe gerek yok biliyorsundur mutlaka ama ilk 3 ay kendini yorma bence.Bebişin için tatil ilan et bence kendinesırnaşık şey Boşver temizlik herzaman yapılır yorma kendini
kızlar ilk defa burayı bu kadaar kalabalık gördüm...maşallah muhabbetler koyulaşmış yeni arkadaşlar gelmiş...keseyi görenler ve görmeyenler olmak üzere ikiye ayrıldık bakıyorum..aslında ilk sayfadaki listeye keseyi görenleri yazssak bide gördükleri haftayı süper olur...çünkü unutuyoruz kim görmüştü kim görmemişti diye...ondan sonrada allahın izniyle kalp atışlarını duyunca yazarız...sonrada cinsiyetlerini...ohhh böylece listemiz uzar gider inşallah...
ilk sayfa dediğiniz yer neresi anlamadım yollar mısın
hihoyyyt
aynen cnm hemen belim ağrıyor. çok fazla yapamıyorum bende
iki gün önce ben de temizlik yapmıstım ve suan belim cok agrıyor.eğilemiyorum korkmaya basladım ya..bişey olur mu ????
bişey olmaz tatlım endişelenme de bidaha da yorma kendini sakın öyle tamam mı? dün benim de misafirim vardı sırtım ağrıdan kopçak sandım, fazla yormuşum kendimi, azıcık yorulsak bile sırt ve bel ağrılarımız başlıyor, hassas vücudumuz bu dönemler. ama bidaha yormam hayatta , çok korktum geçmicek diye.. bugün keseyi görmeye diye doktora gittim , herşeyin normal olduğunu duyunca rahatladım ..gördünmü bebişin kesesini?
bişey olmaz tatlım endişelenme de bidaha da yorma kendini sakın öyle tamam mı? dün benim de misafirim vardı sırtım ağrıdan kopçak sandım, fazla yormuşum kendimi, azıcık yorulsak bile sırt ve bel ağrılarımız başlıyor, hassas vücudumuz bu dönemler. ama bidaha yormam hayatta , çok korktum geçmicek diye.. bugün keseyi görmeye diye doktora gittim , herşeyin normal olduğunu duyunca rahatladım ..gördünmü bebişin kesesini?
amazon sen keseyi gordun mu? kismetse bende ctesi gidicemgamyoncuiremsu
amazoncummmm senindee son regli tarihin 30 aralık yanlışmı gördüm yoksaayerimseniben
Kıs ekim anneleri ne güsel kaynatmışsınız öyle, keseler de görülmüş oh ohhh, darısı kalp atışlarına canlarım benimkaydirigubbakcemile3
evet evet evettthihoyyyt
peşpeşe alcaz bebişleri bu gidişle ay ne güzel, aynı gitçek hamilelik seninle hihoyyyt:ecrin_bebek: