2009 Ekim Anneleri nasl besleniyorsunuz??

TDEMEZUN

CANIM OGLUM
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2007
15.988
46
Kizlar bu topikte gun boyunca neler yiyip ictigimizi yazalim nasil beslendigimizi bebeklerimizi nasil besledigimizi paylasalim...ve sonunda bakalim kimler ne yiyor kac kilo aliyor kimlerin bebekleri daha kilolu?bu sekilde kim dogru besleniyor kim beslenmiyor ortaya cikmis olur ve daha dikkat eder o kisiler...birbirimize faydamiz olur..ne dersiniz hos olmazmi???yerimseniben

ben bu ara cok luzumsuz seyler yedigim icin hem cok rahatsiz oluyorum hemde hizla kilo aliyorum o yuzden daha dikkat edicem yediklerime ve sadece bebisime yariyacak seyler yiycem...

Ben bu sabah 2 dilim kepek ekmegi 1 bardak sut krem peynir ve recel yedim....sonra 2 seftali yedim...
Oglende salatalik domates peynir hafif biseyler yemeyi dusunuyorum aksamada brokoli patates tavukla yapilan hafif bir yemek yaninda salata veya cacik..birde 2-3 dilim ekmek tabi 3 saat sonrada cesitli meyveler yerim seftali muz karpuz Allah ne verdiyse...

Son düzenleme:
ben bugün

sabah: 2 dilim ekmek, peynir, 2 zeytin, domates salatalik yedim

öglen: misir ve kücük bir dilim kek

arada kayisi ve 3 tane ceviz

sonra ya süt yada bir soguk Frappe yaparim onu icerim

aksamda Patlicanli tavuk yemegim var. Yemekden sonra herhalde gene meyve yerim

benden bugünlük bu kadar

oldukca saglikli gorunuyor canim...ekmegi hep bukadarmi yersin normalde??ben bugun azalttim dun gece rahatsizlandim cunku cok yedigim icin...

akşamları çok kaçırıyorum bende özellikle bugün çok rahatsız oldum..ama nedeni öğle yemeğimi geçiştirmem oldu onu farkettim..akşam çok acıktım ve birden yüklendim,arkasından meyva da yiyince iyice şişkinlik oldu..o yüzden 3 öğünümüzü kaçırmamaya çalışalım kızlar..:CüvCüv:

kızlar benim doktorum kepek ekmeğinden ziyade tam tahıllı ekmeği önerdi, uno çok tahıllıyı yiyorum, kepek bazı vitaminlerin emilimini azaltıyormuş!!!!!!

akşamları çok kaçırıyorum bende özellikle bugün çok rahatsız oldum..ama nedeni öğle yemeğimi geçiştirmem oldu onu farkettim..akşam çok acıktım ve birden yüklendim,arkasından meyva da yiyince iyice şişkinlik oldu..o yüzden 3 öğünümüzü kaçırmamaya çalışalım kızlar..:CüvCüv:

evet sana kesinlikle katiliyorum canim..ogunlerimizi kacirinca cok acikip ust uste yiyoruz ve rahatsiz oluyoruz...

kızlar benim doktorum kepek ekmeğinden ziyade tam tahıllı ekmeği önerdi, uno çok tahıllıyı yiyorum, kepek bazı vitaminlerin emilimini azaltıyormuş!!!!!!

bunu bilmiyordum canim o zaman kepek ekmegim bitincetam tahilli alirim...cavdar ekmegi en iyisi sanirim..

ben bugun 2 dilim kepek ekmegi (2-3 dilim kizarmis hazir ekmeklerden hani ince oluyorya galeta gibi ama ekmek dilimi seklinde ondan yedim)
ve yaninda peynir birazda kahvaltilik yag surdum ekmegime canim baska bisey istemedi....
oglende yine brokoli salatasi yerim aksama bulgur pilavi cacik ve meyve ya siz kizlar????

kizlar sabah ogle ve aksam yemeklerinizi hergun ayni saatte yiyebiliyormusunuz??belirli saatleriniz varmi bunun icin yoksa aciktikcami yiyorsunuz???

heheh bana souosanzz ben iki tane yumurta kırdm yağda:=)sonraaa peynir 5 zeytn bal ve yağ yedim.
15 dköncede kocaman bi tabak makarna yedm.ben hiç dengeli beslenmiorum acıkınca yiyorum.hatta bazen yemek pişirmeye kalkarsam aç kalıorum evde yemk oldğu gnler şanslı oluorum..öle yani bu arada ben 1 aydr süt içmiom nerdeyse yaaa...hiç aklıma gelmemşti..

heheh bana souosanzz ben iki tane yumurta kırdm yağda:=)sonraaa peynir 5 zeytn bal ve yağ yedim.
15 dköncede kocaman bi tabak makarna yedm.ben hiç dengeli beslenmiorum acıkınca yiyorum.hatta bazen yemek pişirmeye kalkarsam aç kalıorum evde yemk oldğu gnler şanslı oluorum..öle yani bu arada ben 1 aydr süt içmiom nerdeyse yaaa...hiç aklıma gelmemşti..

bende cok fazla sut icemiyorum midem bulaniyor ...aslinda hicbir sut urununu tuketemiyordum kusturuyordu beni cok sukur yogurt ve peynire baslayabildim..ama dun bir bardak sut ictim butun gun midem bulandi...icemiyorum o yuzden...peki yemek saatlerin belirlimi benimki belirsiz aciktikca yiyorum...

yok cnm belirli değill acıkınca yiyorumm.hatta çalşmadğm için öğlen yemk yapmaya kalkıorum pişmesi hazrlaması derken saat baya geçio.yani okadr çok üstne düşmüorum.ama akşamları babamızı bekleyelm diorumm yemiorum osaman birden yüklendiğim için çatlıcak gibi oluorum..yani bende saat düzen die bişi yok.saten bebekler gerekli herşei bizden açta kalsak alıo.

yok cnm belirli değill acıkınca yiyorumm.hatta çalşmadğm için öğlen yemk yapmaya kalkıorum pişmesi hazrlaması derken saat baya geçio.yani okadr çok üstne düşmüorum.ama akşamları babamızı bekleyelm diorumm yemiorum osaman birden yüklendiğim için çatlıcak gibi oluorum..yani bende saat düzen die bişi yok.saten bebekler gerekli herşei bizden açta kalsak alıo.

evet canim aynen cok acikmayi beklemekte iyi degil sonra birden yukleniyoruz midemiz patliyacak gibi oluyor.....bende gecen gece uyuyamadim bu yuzden nefes bile alamadim bir an oyle cok yemisimki yattim hep oturamadim dusun yani...

bendüzenli beslendigimi düşünüom kıslar hergün yarım lt sütümü içiom bugun ne yedigimi yasım ;

sabah 1 salatalık 1 domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmegi
kahvaltıdan 2 saat sonra yarım lt sütün yarısı
öglen tavuk ızgara bulgur pilavı ayran 2 dilim kepek ekmegi
şimdi elma
akşam üzeri kalan süt
akşam yemegi ne pişirirsem onu fırında bişiler yapcam
sonra meyve

ben hergün böle besleniom süt ve meyve saatlerim şaşmaz:))

bende düzensız yıyorum kızlar hamıle kaldıgımdan berı belkı 5 bardak süt içmemişimdır ben
bu sabah ne kadar ekmek yedıgımı bılmıyorum acıkcası domates peynır falan
sonra büsküvi ülker petıbör
öğlen çorba salata karpuz
şimdi erık_kayısı
aksama kaynanama gidicem bılmıyorum

bendüzenli beslendigimi düşünüom kıslar hergün yarım lt sütümü içiom bugun ne yedigimi yasım ;

sabah 1 salatalık 1 domates peynir zeytin 2 dilim kepek ekmegi
kahvaltıdan 2 saat sonra yarım lt sütün yarısı
öglen tavuk ızgara bulgur pilavı ayran 2 dilim kepek ekmegi
şimdi elma
akşam üzeri kalan süt
akşam yemegi ne pişirirsem onu fırında bişiler yapcam
sonra meyve

ben hergün böle besleniom süt ve meyve saatlerim şaşmaz:))

cok guzel canim ama 1 lt sut gunluk olarak biraz fazla bence...

bende düzensız yıyorum kızlar hamıle kaldıgımdan berı belkı 5 bardak süt içmemişimdır ben
bu sabah ne kadar ekmek yedıgımı bılmıyorum acıkcası domates peynır falan
sonra büsküvi ülker petıbör
öğlen çorba salata karpuz
şimdi erık_kayısı
aksama kaynanama gidicem bılmıyorum

evet canim oldukca duzensiz geldi bana bence hergun yedigin biskuvileri 3 gunde bir e falan indir...

X