2009 ekim annelerı kılolar ne durumda:)

zuzucum ben de annem henüz burda olduğu için sulu yemek yeme fırsatı buluyorum ki ona ğmen arada biskuvi falan yiyorum. annem gidince napacağım bilmem

tek başına olunca çok zor kuzu ya..dün çorba yapim dedim öğlen,1 kase çorbayı içirmedi sıpa..:))

kızlar benim doğumdan sonra ağrılar sancılar birde bebişle uğraşırken birşey yiyememiştim ilk hafta şu an istediğim kilodayım..ama göbeğim kaldı hemen korse kullanmalıyım ama çarşıya çıkıp alamadım bir türlü mafoldumben 52 kiloyla başladım 67 kiloda bitirdim şu an 55 kiloyum..

benimde 7 kilom var buketim kaldim oyle veremiyecekmisin daha gibime geliyor anca rejim yaparsam veririm onuda yapamam sut veriyorum zaten azaldi hepten biter...

mehaycim sende 7 bende 20 akannehir
keske benimde 7 olsaydi.sutum azalir die az da yiyemiorum :sinifsinif: zaten cok fazla deil.hatta artik arada mama takviyesi yapiorum bazen :umursamaz:
offf 6 ay sabredeyim de sonra dusunurum:hulya:

mehaycim sende 7 bende 20 akannehir
keske benimde 7 olsaydi.sutum azalir die az da yiyemiorum :sinifsinif: zaten cok fazla deil.hatta artik arada mama takviyesi yapiorum bazen :umursamaz:
offf 6 ay sabredeyim de sonra dusunurum:hulya:

al bendende o kadar ne yapacagimi sasirdim sutum cok azaldi bende mecburen mama takviyesi yapiyorum bide az yesem tamamen kesilecek sutum..o kadar yiyorum su ve meyve sulari iciyorum sut yapan bitki caylari hicbiri banamisin demiyor..bu sut meselesi herkesin sut bezleriyle ilgili bir durum sanirim..ne yaparsan yap fazlasi olmuyor..mafoldumben

bugun bende tartıldım
53 ile hamile kaldım 68 ile doguma girdim
2 hafta oldu dogum yapalı 58 kiloya dusmusum 3-5 kilom kaldı ideal kiloma donmek içinn
kilodan onemlisi şu gobek gitseydiiakannehir

evet yaaa ne olacak bu göbekler :CüvCüv::uhm: korse mi kullansak?.. sezaryende korse sıkıntılı değil mi? bana sağlık ocağındaki doktor çarşafla sar dedi.. fırsat kalmıyor ki.. belki zamanla kendi kendine yok olur kaydirigubbakcemile3.. öyle diyen de var, kalır diyen de allah korusun.. ama ilk günlere nispeten oldukça küçüldü benimki sanki..

vala ben takıyorum korse kıslarr drum herangi bir sıkıntı olmayacağını söledi kontrole gittiğimde sizde biş sorun bence ben 70 kiloya düştüm kaydirigubbakcemile2

X