2009 ekim annelerı kılolar ne durumda:)

ay benim inanilmaz bir istahim var suan. Cok tatli yiyorum kendimi durduramiyorum ya. Bu gidisle kilo almasam iyi.

gelelim fasulyenin faydalarinazemuszemus
kendimi aşarak 59 la hamile kaldimakannehirakannehir ve daha da kendimi aşarak 22 kg aldim Çok üzgünüm çoook 81 le doguma girdim. minnosum 3710 dogdu.kac unite serum yedigimi ben bile bilmiorum kafamçokkarıştı sistikce sistim. su an 73 kiloyum. ama istahim yerinde. sutum azalir korkusuylada yemeyi kesemiorum. ayyyyy 50 lik buketi osledim :gitme:

ben 60 la hamile kaldım 78le doguma girdim.eve geldiğimde 72 kiloydum şimdi ise 68im..her gecen gün uykusuzluk ve yorgunluktan eriyorum sanırım cok yakında eski kiloma dönerim:))))

kızlar kırkınız cıkınca vucut toplanyo vıcık vıcık etler toplanıyo ama gobek duruyo igrenc

kilolarim superrrr:) bu konuda acayip mutluyum masallah ...
71/72 kiloyla hamile kaldim ..12.haftada mide bulantisiyla 65 e kadar dustum ..doguma giderken kilom 72,5 du ..dogum yaptigimin ertesi gunu tartildigimda 68 kiloydum:) bugun tam 1 hafta oldu dogum yapali 66 kiloyum... sonuc olarak hamilelik bana yaradi:) hem formuma kavustum hemde 3400 gram bebek dogurdum masallah diyorum baskada birsey demiyorum.....
darisi herkesin basina:)))

birde hamile kalmadan once kocaman gobegim vardi simdi hafif var bugun korse giymeye basladim karnim dumduz:) surekli korse giyecegim insaallah hep boyle kalir....

ben 71 e kadar başarıyla indim inş. diğer kilolarda en kısa zamanda giderler kalmazlar

56kg. ile hamile kaldım, doğuma 73kg. ile girdim. Çıkışta 68kg.dum. Üstelik sadece bebek 3500g.dı. Kaybettiğim kilo çok az gelmişti. 16 gün oldu bugün itibarıyla ve 63 kg.yi gösteriyor elektronik tartı kaydirigubbakcemile2

Kizlar bende 77 ile doguma girdim hastaneden geldigimde 70 dim su anda 68 kiloyum tam 2 hafta oldu dogum yapali 9 kilo gitmis :))

ya nasıl oluyoda doğum yapınca 6-7 kilo gidiyo. ben neden doğum akşamı tartıldığtmda sadwece 3.5 kilo vermiştim üstelik nilim 3100 doğmasına rağmen... ama yavaş yavaş veriyorum kiloları. Allahtan zayıflayıp hamile kalmıştım... bugün itibariyle 1 kilom daha gitmiş 48 e düşmüşüm 3 kilomu da verirsem rahatlayacam. tabi egzersizle göbeği de eritmem lazım gerçi baya bi gitti de sıkılaşması lazım

aybike sen sezeryandan ziyade belinle ilgili sıkıntın var diye zor yürüyosun dimi? ben de sezeryan yaptım 3. günden itibaren normal hayatıma döndüm denilebilir...

X