2009 ekim annelerı kılolar ne durumda:)

ya nasıl oluyoda doğum yapınca 6-7 kilo gidiyo. ben neden doğum akşamı tartıldığtmda sadwece 3.5 kilo vermiştim üstelik nilim 3100 doğmasına rağmen... ama yavaş yavaş veriyorum kiloları. Allahtan zayıflayıp hamile kalmıştım... bugün itibariyle 1 kilom daha gitmiş 48 e düşmüşüm 3 kilomu da verirsem rahatlayacam. tabi egzersizle göbeği de eritmem lazım gerçi baya bi gitti de sıkılaşması lazım

canim sen az vermissin zaten nilin 3.100 dogmus icerdeki suydu esiydi artan kan hacmiydi bunlarda en az 3-4 kilo yapiyor dogumda bunlaria kaybedince 6-7 kilo yapiyor canim...neyseki yavas yavasda olsa verebiliyorsun..sende koysana yeni gobus topigine gobusunun resmini...

kilolarim superrrr:) bu konuda acayip mutluyum masallah ...
71/72 kiloyla hamile kaldim ..12.haftada mide bulantisiyla 65 e kadar dustum ..doguma giderken kilom 72,5 du ..dogum yaptigimin ertesi gunu tartildigimda 68 kiloydum:) bugun tam 1 hafta oldu dogum yapali 66 kiloyum... sonuc olarak hamilelik bana yaradi:) hem formuma kavustum hemde 3400 gram bebek dogurdum masallah diyorum baskada birsey demiyorum.....
darisi herkesin basina:)))

yaaaaani nurefsan çatlatsaydın biziiii.....

arkadaşlar bende 57 ile hamile kaldım 69 le doğuma gıttım doğumdan sonra 67 kiloydum nasıl oluyosa kuzum sadece 3200 gr dı.şimdıda anca 65 indım bu nasıl bişey anlıyamadım.bu benım 3 doğumum bılıyosunuz ama bende hiiiiiç göbekyoktu şimdı nolacak bılmıyorum.

bende 65le hamile kalmıştım 76 kilo ile doğuma girmiştim kızım 3730gr'dı doğduğunda....
2 gün sonra eve geldiğimde 70 kiloydum, şuan ise hamile kaldığım kiloya geri döndüm 65 kiloyum...

dogum yapalı 17 gun oldu sezeryanla dogurdum eve geldıgımde 5kılo gıtmıstı.bu haftada anca 1kılo verdım toplamda 6kılo vermıs oldum ama ben 20kılo almıstım.benım sutum de gelmıyo sut veremedıgım ıcınde kılom zor mu gıdecek acaba oooofff zaten dogumdan oncede kılolarla basım dertteydı napıcam benfisfisfis

75.5İle doguma gİttİm 46gÜn oldu 60kİloyum Şuan azİmle 5klom kaldı onuda vercem

bende 15 kilo almistim canim insallah bende 1 aya veririm tum kilolarimi..rejimmi yapiyorsun sen nasil besleniyorsun nasil verdin kilolarini??birde ilk 15 gun kac kilon gitmisti senin??

bugün 13. günümüz.. ben 60,5 kiloyum ve 9,5 kilo vermiş oldum.. 5 kilom kaldı hamilelik öncesine dönmek için...

slm kızlar 21 ındeydı doğum en 80 le doğurdum bugün tartıldım 67 olmusum 10 kg kaldı sanırım uykusuzluk bnı erıtiyo .. gece hıc uyku yok. ruh gibiyim valla yarasalara döndüm..

kizlar bu sabah tartildim,64.600 gram olmusum ...onceki gun 65 dim...
benim gibi hizli ve fazla kilo verdigini dusunen varmi?
fazla istahim yok ama azda yemiyorum ..duzenli 3 ogun yemek yenmesi lazimmis.malesef ben nezaman yemek yapmaya firsat bulursam ozaman yiyebiliyorum..

slm kızlar 21 ındeydı doğum en 80 le doğurdum bugün tartıldım 67 olmusum 10 kg kaldı sanırım uykusuzluk bnı erıtiyo .. gece hıc uyku yok. ruh gibiyim valla yarasalara döndüm..

al benden de o kadar.. gece uyku yok aynen, gündüz de uyunmuyor ki. bir şaştı mı...

hamile kaldığım kloya döndüm yzmıştm geçenlerde..2 kilo daha wermişim 64üm..ama yemek yiycek wakit bulamıyorum hep kilo yapcak şeyler atıştırıyorum..kek kurabiyeyle ayaküstü karnımı doyuruyorum...böle giderse işim zor :KK43:((

ohh maşallah millet başladığı kiloya dönmüş bile benim başladığım kiloya dönmem için 5 kilom var...ama o kiloya dönmeyi düşünmediğim için 2 kilo fazlam var

zuzucum ben de annem henüz burda olduğu için sulu yemek yeme fırsatı buluyorum ki ona ğmen arada biskuvi falan yiyorum. annem gidince napacağım bilmem

X