2009 ekim annelerı kılolar ne durumda:)

bende 65 kilo ile başladım hamileliğime 77 ile doğuma girdim eve geldiğimde 71 dim şimdi 69 oldum 9 kilo daha gitmesi lazım hayırlısıyla vericem

canim benim doktor 10.gun dikisleri alicam.o zaman sana soylerim dedi.bende burdan paylasirim.ama 10 gunden once zararliymis sanirim icteki dikisler icin

canım paylaşırsan sevinirim ben doktora gittim ama unuttum sormayı:kedi: korse aldım bekliyorum bende 1 hafta daha sonra başlıcam takmaya şuan 13 günlüğüm a.s.

maaşallah kızlar.. sağlıkla kavuştunuz bebelerinize, kilolar da gidiyor.. ohhh ne güzel.. ben hala almaya devam eden taraftayım kaydirigubbakcemile3 bizim de kuzularımız gelsin, biz de buraya yazalım artık :Saruboceq:

allah saglikla kucagina nasip etsin cashmircim. Kilolari bosver. Onlar zaten gider.

sağol canım.. o günler de geldi çok şükür..

70' le doğuma girdim.. 63 kiloyum şu an. başlangıç kilom 55' ti ama o kiloya düşmek niyetinde değilim. şimdi bakıyorum da fazla zayıfmışım.. işime öyle geliyor da olabilir kaydirigubbakcemile3

ben de 42 kilo ile başlamıştım. ama normal kilomdan 3 kilo azdım... 56 ile doğuma girdim şu anda nilim doğalı 6 gün oldu ve 49 kiloya düşmüşüm... 4 kilo daha verirsem ideal kiloma yani 45 e dönecem.... ama tabi önce sağlığım sütüm dolayısıyla da nilimin beslenmesi ve sağlığı...

66 kiloyla hamile kaldım..son 2 güne kadar 71dim..ama 2 günde ödemmidir nedir bi anda 73e fırladım doğuma 73le gittim..3360 doğdu meleğim ama doğumda yediğim bol serum sayesinde ewe döndüğümde 71dim:))) bebeğin yarısı içimde kalmış herhal dedim tööbe:)) ayaklarımı bileklerimi hatta yüzümü tanıyamadım bikaç gün..çok şiştim ööle bööle diil..soora bi anda ödemciklerim 4 kilo olaraktan terketti beni saolsun..oldum 67..şimdi de 65-66 arası geliyorum..ama iştahım açık..bi de ekmek elden su gölden önce annem soora kayınwalidem pişirio die şımardımmı ne iyi yiyorum..biri beni durdursun:)))

ben cok terliyorum kızlar bide iştahım hiç yok halsizim
daha tartılamadım kac kiloyum merak ediyrm
yavas yavas veririrz inşallah kiloları

ben toplam 20 kilo aldım, doğumdan sonra 10.günde 10 kilo vermiştim. ama iyi yiyorum ben de sütüm azalır diye bogazı kesmeye cesaret edemiyorum.

ben de çok terliyorum, halbuki normalde çok zor terlerdim.. iştah derseniz onu hiç sormayın kaydirigubbakcemile3. gaaaaayet yerinde cokacimcoook

77 kilo ile hamile kaldım,
16 kilo alarak 37.hafta sonunda 93 kilo ile doğum yaptım,
benim de ellerim ayaklarım yüzüm korkunç ödemdi,
4.gün 7 kilo,
10.gün 16 kilom gitmişti,
şimdi 4.haftamızda ise 75 kilo ile başladğımdan daha iyi bir yerdeyim..

Toplam 11.5 kilo almıştım hamileliğimde. Doğum sırasında 6 kilo gitmiş. Bugün 2 haftamız bitti bu arada sadece 1 kilocuk verebilmişim. 4.5 kilo fazlam var şu anda 67 kiloyum. Yakın zamanda verebileceğimi de zannetmiyorum. Hatta fazlasını alırım sanırım, çünkü süt azalmasın diye acaip yiyorum. mafoldumben
Günde 4 lt su içiyorum ama sadece su süt yapmıyor söylendiği gibi. Tatlı bişeyler yemeyince süt olmuyo sanki. Sizde durumlar nasıl, ekstra bişeyler yiyormusunuz süt olsun diye?

aybik sut verebiliyorsan o gobişten eser kalmıcak gorursun
rahim daha hızlı toparlanyormuş sut vererek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…