2009 ekim annelerı kılolar ne durumda:)

blackbird87

Nirvana
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2009
3.933
1.884
kızlar bır cogumuz dogum yaptık ve artık aldıgımız kıloları degıl verdıgımız kıloları yazalım :kedi:
ben baslıyayım 14 kılo aldım hamılelıgım suresınce 1hafta ıcınde 7kılosunu verdım bakalım yarın tekrar tartılacagım daha gıtmısmı kaydirigubbakcemile2
75 le hamıle kaldım 89la doguma gıttım 1hafta once 82 ydım yarın tarılıcam bakalım kac cıkacagım 7 kılom kalmıstı bakalım nekadar zamanda 7kılo gıdecek evet kızlar sızler ne durumdasınız :içelim:

ohh ne guzel bebeklerınızı kucakladınız şimdide giden kıloları düşünuyosunuz darısı başımıza

evet kilolar kaydirigubbakcemile2

Ben 71 ile basladim
bulatilarimdan 66 oldum.
82 Kilo ile doguma girdim
suan 72 kiloyum.

Dogum yapali 11 gün oldu benim

evet kilolar kaydirigubbakcemile2

Ben 71 ile basladim
bulatilarimdan 66 oldum.
82 Kilo ile doguma girdim
suan 72 kiloyum.

Dogum yapali 11 gün oldu benim

obooowwwwwakannehir sende bisey kalmamis nerdeyse eskisinden zayif hale geliceksin 1 ay sonra senn:lepi:superrrr

kizlar dogumda kac kilonuz gitti peki??bebek plesanta amniyos sivisi artan kan hacmi yani hepsi toplam ne kadar oluyor ortalama???

yaww ben anlamadim bu isten.59 la hamile kaldim 80 le doguma girdim.3710 kizim dogdu ama benden giden kilo sadece 5 akannehir
ama her yerim cok sis.bacaklarim davul gibi sanki.doktor 15 gune kadar odemin gidecek dio beklemedeyim.:umursamaz:

yaww ben anlamadim bu isten.59 la hamile kaldim 80 le doguma girdim.3710 kizim dogdu ama benden giden kilo sadece 5 akannehir
ama her yerim cok sis.bacaklarim davul gibi sanki.doktor 15 gune kadar odemin gidecek dio beklemedeyim.:umursamaz:

canim zaten sislikler indikce kilolarda gidermis..herkeste ayni olmuyor demekki...yerimseniben

ben 60 la hamile kaldım
77 ile doguma girdim
su an 70 kiloyum kırkımız cıktı ama kilo duruyo
emzirdigim icin istah yerinde valla ne yapıcam bşlmem

kilo kalmadı ama göbüşüm varakannehir doğal olarak sezercik olduğum için ama oda kısa bir süre sonra yok olacakkk:Saruboceq::1rolleyes:

ben direk dogumdan sonra sadece 4 kilo vermistim. Bebek zaten 3.280 dogdu yani 720 gr vermis oldum. Ama sonra hergün sislik indi ve kilo vermeye basladim.

Ilk dogumda cok farkli oldu onda 7 kilo verdim dogumdan sonra sonra birdaha hic vermedim.

Bu hamilelikte daha sansliyim :nazar: Ama kocamannnnnnnnnn bir göbek var. ikinci sezeryan oldu göbek 5 aylik gibi duruyor masallah.

bende doğum yapalı 12 gün oldu 61 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim şuan 64 kiloyum bendede bişey kalmadı eskisi gibiyim sadece azıcık ucundan göbeğim var inş. oda gitcek......... kızlar korseye ne zaman başlanmalı bileniniz varmı sezeryanlılar için.

Oh oh oh ne gÜzel doĞum yaptınız da kalan kılolardan bahsedıyorsunuz ..
Benım kızımında gelmeye nıyetı yok gıbı.. Ama karnım Çok aĞrıyooo

mafoldumbenmafoldumben
ama ben sizi kiskandim :gitme:
bebeklerinize kavustunuz kilo muhabbetleri basladikaydirigubbakcemile2

bende doğum yapalı 12 gün oldu 61 ile hamile kaldım 74 ile doğuma girdim şuan 64 kiloyum bendede bişey kalmadı eskisi gibiyim sadece azıcık ucundan göbeğim var inş. oda gitcek......... kızlar korseye ne zaman başlanmalı bileniniz varmı sezeryanlılar için.

canim benim doktor 10.gun dikisleri alicam.o zaman sana soylerim dedi.bende burdan paylasirim.ama 10 gunden once zararliymis sanirim icteki dikisler icin

buket senin kız sende kilo bırakmaz hemen zayıflarsın canım
onunla ugrasmaktan sende kilo kalmıcak gorursun

güzel bir topik olmuşş hihoyyyt 84 ile doğuma girdim bugün 7. günüm 78 olmuşum hadi bakalım kolay gelsin daha çok yolum var benim çokk :eek:

X