2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

anammmmmmmm bende homidigirtlak yiyorum.nedense 1 haftadir cok oynamadi kilom.ama dunyayi yiyorum desem yeridir.hele ki tatli olayini abartiorum sanirim lmaz:

Son düzenleme:

biliyomusun hamile kalmadan once bıle 52 degıldım sana ımrendım :sm_confused:

anammmmmmmm bende homidigirtlak yiyorum.nedense 1 haftadir cok oynamadi kilom.ama dunyayi yiyorum desem yeridir.hele ki tatli olayini abartiorum sanirim lmaz:

bu arada bende tatlı cok yıyorum ya kendımı frenlıyorum hatta yoksa oturup yarım kılo kadayıf yerım neden acaba seker olcumlerımde normal cıktı oysakı

bu arada bende tatlı cok yıyorum ya kendımı frenlıyorum hatta yoksa oturup yarım kılo kadayıf yerım neden acaba seker olcumlerımde normal cıktı oysakı

benim sekerim tam sinirda cikmisti :sinifsinif: doktorum 100 luk istemedi.diyette vermedi.bende dikkat etmiorum acikcasi mirmirmirmir

mehaycım naber nasıslın... hayallerimi yıkmıştın kiloyla ilgili ama 3 hafta geçmesine rağmen ben hala aynı kilodayım.... hayallerimin peşinden gitmeye devam eiyorum yani:)))))))))))

mehaycım naber nasıslın... hayallerimi yıkmıştın kiloyla ilgili ama 3 hafta geçmesine rağmen ben hala aynı kilodayım.... hayallerimin peşinden gitmeye devam eiyorum yani:)))))))))))

niye hayallerini yikayimki canim o anki gidisata gore fikrimi soylemistim ben....o zaman hizli kilo aliyordun...simdi dikkat ediyorsun sanirim....

gebelikte aldiginiz kilolar nerede birikecek?

Hamileyken hangi haftada kaç kilo alacağım, gebelikte alınan kilolar vücudun neresinde birikir, hamilelikte hangi bölgede kaç kilo birikir? Hamilelikte haftalara göre normal kilo alım miktarları nedir?

3500gr bebekte
700gr plasenta
800 gr büyümüş olan uterus (rahim)
1800 gr anne kan dolaşımındaki artış
4500gr annede biriken yağ, ödem ve kas kitlesi
700 gr amnios sıvısı
Toplam 12 kilogram

ıyıde gıttıkce buyuyen popoda ne bırıkmıs olabılır acaba en fazla kafama orayı takıyorum sımdıden 10 kılo almıs bulunuyorum kaldı 2 kılo hakkım ve dogumada 2 ay var her ay bır kılo alsam dıcem ama ne kadar da dıkkat etsem yıne alıyorum ben

ahhhh canım al bendende okadar .anlıyamadım popom dişinda hiç bir yerım kilo almamiş ama öyle bır popo varkı sorma nasıl kuçulacak hiç bir fıkrım yoklmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…