2009 Ekim Anneleri ka kilosunuz???

saol canim benim bende senin gibi pimpirikliyim herkesin yaptigi isi begenmem ailemdende olsa...kadin tutsamda nasil olucak bilmem basinda durmam lazim ona birakamam surayi temizle diyipte mecbur bende yapicam seninde dedigin gibi dolayisiyla en cok is bana kalicak....

32. Hafta itibariyle 65 kiloyum oğluşumuzda 2000 gr
165 boy 56 kilo ile başladım bakalım final ipini kaç kiloyla göğüsleyecez

32. Hafta itibariyle 65 kiloyum oğluşumuzda 2000 gr
165 boy 56 kilo ile başladım bakalım final ipini kaç kiloyla göğüsleyecez

bence 13 kilo alacaksin tam.....3-4 kilo daha alirsin....cokda iyi olur tam alinmasi gereken kiloyu almis olursun...

aybikecim ben 67 ile başladım zatenn geçen aya kadar çok ii gidiyodum ama bi almaya başladım ki sormayın gitsin :))

aybikecim:dilcikar:
ben senin su anki kilondan 2 kilo fazlaydim basladigimdada zaten:kedi:
hmm annadım ozaman oke
aybikecim ben 67 ile başladım zatenn geçen aya kadar çok ii gidiyodum ama bi almaya başladım ki sormayın gitsin :))

toplamda 10 kg normal yani

ben hamile olduğumu öğrendiğimde 55 tim ama 47 ye kadar düşmüştüm şimdi dediğim gibi 60 olmuşum:kedi:

bugun ıtıbarıyle bende 64.5 toplam 9.5 kılo olduk bakalım son aylarda nasıl olcak ben bu arada tatlı yeme ıstegıme bıturlu dur dıyemıyorum ya

Canım 40 hafta 5 ekimde doluyo. Ama bakalım bekleyebilcekmiyiz. 1.5 ay var yanii. Çok heyecanlıııı delikafadulden

ay kız az kalmıs baya bnden 20 gun oncesın 40 gun bnm 24 unde :) hayırlısıyla alırız ınsallah bebişleri kucağımıza :) izin aldın mı sen naptın? devlettemısın sen?

ay kız az kalmıs baya bnden 20 gun oncesın 40 gun bnm 24 unde :) hayırlısıyla alırız ınsallah bebişleri kucağımıza :) izin aldın mı sen naptın? devlettemısın sen?

Bu hafta izinliyim evdeyim canım, gelecek hafta da işe gidip bi daha gitmicem artık. Devletteyim ben. Bakalım doğumdan sonra da bütün izinlerimi kullanmaya çalışacam.
Bakalım belki sen benden önce doğurursun benimki inat ederse gelmekte delikafadulden

anladım cnm.bn ssk lıyım da calısmıyorum ama calısıyo görunuyom ssk m odenıyo yanı.şu izin işini nasıl yapcam 32.haftadan ıtıbaren rapor alıp 16 haftamı alcam.onu bılemedım.para alcam cunku ssk dan ..bebişin odasının parası cıksın bıraz daolsa :) o kadar ödüyoz dımı ama :) neyse cnm ..

ay bılmıyom valla senden önce mı doğururum :) bnmkı cok yaramaz hıc durmuyo ama bakalım hayırlsıı olsun ıkımız ıcınde..

kızlar ultrasondandan geldik zemuszemus
oğluşum 29+6'da 1531gr. boy 43cm
annesi de 76 kilocuk naniknanik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…