2009 ekim anneleri çanta hazırlamaya başladınız mı?

ben daha hazirlamadim agustosun son haftasi hazirlamayi dusunuyorum cantayi..

ben de ağustosun ortalarında hazırlayacağım... yinede umarım zamanında gelir meleklerimiz:ecrin_bebek:

bende kışlıklar çıksın dıye bıraz agırdan alıyorum ama dayanamıyorum.kendımı zor tutuyorum sabredebılırsem agustos ortası yada sonu gıbı hazırlıcam

birkac eksigim var onlarida tamamlayip 1/2 hafta icinde hazirlayacagim ...30.hamilelik haftam kapida artik vakti geldi diye dusunuuyorum

benimde iki kucuk canta hazir, bi terlik islak mendil ve deodeorant kaldi eksigim.

ben kendim icin kullanmayi dusunuyorum islak mendili. hastanede el ve vucut temizligi icin. sonucta hastane ortami nekadar temizde olsa ben huylaniyorum.

ben kendim icin kullanmayi dusunuyorum islak mendili. hastanede el ve vucut temizligi icin. sonucta hastane ortami nekadar temizde olsa ben huylaniyorum.

biliyorum kendin icin oldugunuda canim kucagina aldiginda falan rahatsiz edermis onu senden giden o keskin kokular...bende alicaktim rahat edemem diye ama bunu okuyunca almam artik dedim..kendime dogal sabunlar falan gotururum...bebisimin rahat nefes alabilmesi icin..tabi yinede sen bilirsin...

ben de hazırlamadım daha ama hazırla diyor herkes ne our ne olmaz diyor..agustosun ortasından sonra insallah ben de hazırlıcam artık:))))

Hazır olmakve hazır beklemek, hazırlıksız yakalanmaktan iyidir diye düşünüyorum,
ben de bu hafta yavaştan hazırladımibikaç eksiğim kaldı ayrıntı..

bir ay varken hazırlamayı düşünüyorum bnde...makinada nasıl detarjanla yada sabunmatık falan mı ne varmıs onlarlamı yapçaz yıkamayı???

X