nehiyy Aşk.. Kayıtlı Üye 29 Aralık 2006 925 0 116 Ankara 6 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nehiyy #1 Bu yıl Mayısta sözleniyorum.. Bunu yazarken bile heyecanlanıyorum :) Birbirimizle paylaşalım, yardımlaşalım kızlar bayanssulusmile
Bu yıl Mayısta sözleniyorum.. Bunu yazarken bile heyecanlanıyorum :) Birbirimizle paylaşalım, yardımlaşalım kızlar bayanssulusmile
lirean Aktif Üye Kayıtlı Üye 3 Ağustos 2008 756 2 96 Ankara 6 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nehiyy #2 ben direk nişanlanıcam, kabul mu
D Duygu Popüler Üye Kayıtlı Üye 23 Temmuz 2009 3.755 5 156 Diğer 6 Ocak 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi nehiyy #3 Bayanlar konunun yeri yanlış. Sohbet bölümüne açılmış olması lazım! Sohbet bölümüne girerseniz aynı içeriğe sahip paylaşımların yapıldığı birçok başlık göreceksiniz... Lütfen oradan devam edin... Sohbet Bölümü - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU
Bayanlar konunun yeri yanlış. Sohbet bölümüne açılmış olması lazım! Sohbet bölümüne girerseniz aynı içeriğe sahip paylaşımların yapıldığı birçok başlık göreceksiniz... Lütfen oradan devam edin... Sohbet Bölümü - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU