2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

dalinacığım ablan için umarım herşey güzel olur...evliliği mutlu devam eder..
diğer konuya gelince allah rahmet elesin...kötü bir durum...

kizlar alyansim yerine kulanacagim yüzügüm geldi

cep telefonuyla resmini cektim kac kere ama bellek karti leptopa takinca resimi bulamiyor herhalde resimi telefona kayit etti

yeğeninide üzüldüm canım..yeni babanın çocuğa tavrı nasıl?

kizlar alyansim yerine kulanacagim yüzügüm geldi

cep telefonuyla resmini cektim kac kere ama bellek karti leptopa takinca resimi bulamiyor herhalde resimi telefona kayit etti

alyans yerine derken.anlamadım..alyans takmıyacak mısınız...geçenlerde yüzüğünü eklemiştin..ben onu çok beğenmiştim..bence onu takmaya devam ededbilirsiniz...

alyansimi bende cok seviyorum... ama malesef cok büyük geliyor kücültmekte isime gelmiyor cünki baya bir büyük ben modeli netten begenip nisanlimda yaptirmisti cok güzel oldu ama ölcülerde bir yalnis anlama oldu yüzük alyansim parmagimdan düsüyor bir keresinde zor buldum kaybediyordum anlican

yiğenim kardeşini çok seviyo canım onda bi sorun yok allaha şükür kaydirigubbakcemile5

hatırladım...sen 16 mm olark vermişştin..onlarda parmak ölçüsü olarak yapmışlardı...parmakların sanırım çok narin..çünkü ben 16 kullanıyom...

iyi davranıyo canımda
adamın pek çolukla çocukla alakası yok zaten şöfer hep yolda oluyo kendi oğluyla bile ona göre ilgileniyo

hatırladım...sen 16 mm olark vermişştin..onlarda parmak ölçüsü olarak yapmışlardı...parmakların sanırım çok narin..çünkü ben 16 kullanıyom...

cok suan yeni yüzük 16 mm ve buda büyük geliyor 16 olan alyansim orta parmagima iyi oluyor ) aslinda kendim normalim cok zayif degilim ama parmaklarimi allah böyle yartmis opuyorumnanaktan cocuk yüzükleri oluyorya onlar güzel oluyor parmagima kaydirigubbakcemile3

gördümhihoyyyt...canım çoktatlı çıkmışsınız...yeğenin büyüyünceçok can yakacak.:jeyyar:.bu arada yaşından büyük gösteriyor..senin mezuniyet ne zamandı?ben 2005 te mezun olmuştum...o günler aklıma geldi...elindeki çiçek eniştemizden mi?

2008 mezunuyum canım, çiçeği annem almıştı aşkım gelemedi benim mezunuyetime mafoldumben

evt yaşından büyük gösteriyo benim badilerimi çalıyo bazen :jeyyar:
yazlık pijamalarımızda oluyo birbirimize

sende çıtı pıtı bir şeysin zaten...ben son zamanlarda kilo aldım ve veremedim...patates çuvalı gibi oldum..delikafadulden

bn kilo alamıyomki bahar ve yaz aylarında bircıcık alıyom sadece kafamçokkarıştı

kızlar şimdi heryerde dolgu topuk sandaletler çıkmış..çok beğendim...ayakkabı olarak sevmiyom ama sandaletler çok hoşum gitti.maaişım yatsın hemen alacağım...

dolgu topuk ne bilmiyorum
ama bende bi yaz icin ayakkabi begendim
bi daki ay insallah alacagim
fotosunu eklim hele bi görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…