2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

dalina bebeği sevdim dedinde aklıma getirdin..evlenince hemen bebek istiyonuz mu?ben 2-3 sene istemiyom...nişanlım istiyo..ben daha kendim çoçuğum...kendimi bebek konusunda hazır hissetmiyom..

ohhhh iyice tıkınırsın
ama kenelere dikkat et bas bas bağrıyolar yine haberlerde :1no2:

oy kiyamam gecmis olsun.. Yegenin seninle mi kaliyor

kız bn daha kendimi büyütemedimki :ecrin_bebek: ne çocuğu
cizrede 3 yıl kalsak, ordan gelince ev alsak borç harç anca 5 yıl sona belkiodaaa bnda 23 yaşındayım zamanım var, aşkıma kalsa 6-7 yıl istemiyo tadını çıkarılım diyo bebişimiz olunca hep onla ilgilencez olmaz diyo :dance:
işimi gücümü evimi ayarlayım bebişimi kendimiz büyütmek istiyoz birimiz sabahçı birimiz öğlenci olsa idare ederiz, kaynanaya bırakmak istemiyorum bn kötükedihüso

bende iki sene düsünmüyorum anne olmayi..allah bilir yinedede ben korunacagim. Nisanlim türkyeden gelecek dil ögrenecek ise girmesi gerek yani hayatimizi düzene koymamiz gerek ... ben calismadan gecinemeyiz bu yüzden cocuk hayal... aslinda mesai saatlerim güzel müsait sabah 6.30 - 14.30 yada 15.00 sonra bütün gün evdeyim ama cocuga bakacak kimse yok... Aslinda ben evlendikten 6 ay sonra hamile kalmayi isterim ama malesef... 30umda anne 35imde ev sahaibi olmak isityorum.. suan 28 yasindayim allah gönlümüze göre verir insallah

cadı delirtiyo bni valla bn büyüttüğüm için biliyo fazla kızamadığımı böle yapıyo işte
şimdi pazarlık yaptık kaynak kitabından türkçe çalışıyo bnde 30 dk pcyi vercem hihoyyyt

allah büyük bende kendim büyütmeyi cok istiyorum bu yüzden 30umdan önce olmaz
benimde yasim zinki gibi olsa bende beklerdim önce birikim yapmak isterdim

herşeyin hayırlısı canlarım
ama bn korkuyorum çocuk işinden evlilik bi otursun eşler alışsın birbirine ablam boşandığı için bn çk iyi biliyorum ve çocuk olunca ablamın eski eşi çekip gittiğinde ablam 3 aylık hamileydi çk sıkıntı çektik en çokta benim cadım şimdi 9 buçuk yaşında

geçenlerde özdilekten yine havlu aldım..ama bu sefer misafirler için 2 tana büyük banyo havlusu....çeyizinize almayı unutmayın..

4 de geşti ablası a.s.
özdilek süper bişi yaaaaa almammı okadar çok almışımki

o ablan tekrar evlenmişti değil mi?

evt canım ikinci evliği ama buda pek parlak dil ve bi yiğenim daha var :1no2:
ablam hep kafasının dikine biridir kimseyi dinlemez, aldığı kararlarda pek sağlıklı olmuyo malesef

buraydim sizi takip ediyorum

ceyiz topigini takip ediyormusunz ben cok takiliyorum oraya güzel sohbetler oluyr... orda bi dügüne 17 gün kala bir kiz var sinay hafta sonu kayinbabasi ölmüs cok üzüldüm durumuna. Daha gecen lgün gelinligini gösterdi filan cok güzel gözüküyordu cok mutdu.. Simdi yikildilar cok üzgün kayinvaldesi de seneler önce ölmüs.. cok üzülüm cok allah rahmet ettsin kalanlara sabir

çk kötü olmuşya allah rahmet eylesin
düğünde iptal olur şimdi mecburen yada nikah olur sadece çalgı falan çalınmaz mafoldumben

dalina ablan icin üzülmdüm acikcasi.. ne ümitlerle evlilik yapiliyor ve sonra ayrilik zor bir durum bide hamileymis kolay degil. Iki cocugu var yegenin icin de zor baska bir adamin yaninda büyüyor ben teyzesi olsaydim icim hic rahat olmazdi... dogru mu yapti acaba ufak bir kiz cocugu varken yeni bir evlilik yapmasi

sinayda bilmiyordu perisan olmuslar... ev tutulmus ev dösenmis... bide neye cok üzüdüm evi temizlemisler kayinbabasi gelmis demiski ev mis gibi olmus dügün olsun bitsin kahveni icmeye gelecegim gelinim...

yiğenim babası bilerek büyüdü zaten 3yada 4 yaşındaydı evlendiklerinde
bu yıl konuştu sanırım ablam bu konuyu onla ama hiç kimse o konuyu açmıyo yanında tam olarak farkındamı bilmiyorum annem fazlasıyla düşüyo üstüne zaten ablama bırakmıyo bile üst başını hep annem alıyo kalemlerini vs beslenmesinide zaten birkaç haftadır burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…