ben geldim...dün akşam hepsini okuyamadım kk açık tı ama bende öğrencilerin notlarını giriyordum...önce onları okudum..benim tanışma hikayem...2001 de üniversiteye girdim. o zamanlar başka bir erkek arkadaşım vardı...beni bir gün üniv.bahçesinde otururken(üniv.ilçede olduğu için çokk küçük) görmüş...o da 1. sınıf bende...bir kaç kişiye beni sormuş ama tanıyan yok.fisfisfis.bir süre sonra ben ev arkadaşım birde sevgilisini görünce..ortak arkadaş bulmuş oldu..hemen sormuş..erkek arkadaşım olduğunu öğrenmiş.artık .ortak arkadaşlar vasıtasıyla herkes benden hoşlandığını öğrendi..ben kısa bir süre sonra erk. ark.ayrıldım..öğrendi.bir süre peşimde koşturdum :dilcikar:.6 7ay kadar:jeyyar:..okullar bitti..ikinci sene baktım hala beni bekliyor...hayırlısı deyip bşladım...yanı ben onun teklifine evet demedim..şakası çok olur..bazen der aşkım sen bana ne zaman evet diyecen bende evlenince derim.diyorumopuyorumnanaktan..2002 den beri birlikteyiz.:asigim:.kader in yaşadığı zorluklar gibi bende öyle şeyler yaşadım...o nedenle seni çok iyi anlıyorum.:1hug:..bende ilk söylediğimde ayrıl okula göndermiyeceğiz tazrda şeyler söylediler..ayrıldık dedim ama hep birlikteydıik.2005 te mezun olduk ve ailme devam ettiğimizi söyledimevde huzursuzlar üstüme gelmeler başladı....ve o zamandan beri evlenmeye çalışıyoruz...
fmk resmine baktım...saçların toplu olduğu için tam anlayamadım...ama diğer resimdekiler sapsarı...güzel duruyor..
Sana birşey olur diye aklım hep sen
Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacağım
özellikle bu dize çok hoşuma gitti.....hemen nişanlıma mesaj atayım....kaydirigubbakcemile
nişanlım ultrosan sonuçlarını alana kadar dr çıkmış o yüzden gösteremedi artık pazartesi iş başı yapıyor annem dr göstercek sonuçları bende saçlarıma fön çektim yarına gelinliğimi almaya gidicem yarına kısmetse gelinlik fotografımı sizinle paylaşıcam geçen hafta pravoya gittigimde fotograf makinası bulabilseydim çekçektim bulamadıgım için digital fotograf makinası aldım artık yarına gönderirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?