• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

canim benim hikayenin en cok hosuma giden taraflarindan biri calismaktan gocunmadigin :-)

ne isidi ki o 24 saat gecligin verdigi rahatlik canim bugün ki aklin olsa uyumazdin
yol kenarlarındaki araba tesislerini bilirsin canım orda var mı bilmiyorum ama Türkiyede çok,
ama benim çalıştığım yer epeyce büyüktü, içinde giyim mağazası vardı, orda çalışıyorudum mağaza sorumlusu olarak. sabah 10 diğer sabah 10 a kadar :delphin:

aferim adasim basradin ve cok da güzel oldu

senin alyasinda spor tarzi buda cok güzel... aslinda okadar güzel modeller varki kar vermesi bile zor

yol kenarlarındaki araba tesislerini bilirsin canım orda var mı bilmiyorum ama Türkiyede çok,
ama benim çalıştığım yer epeyce büyüktü, içinde giyim mağazası vardı, orda çalışıyorudum mağaza sorumlusu olarak. sabah 10 diğer sabah 10 a kadar :delphin:

bilmezmiyim bilirim tabi dinlenme tesizleri gibi... aksam on sabah on oooohhaaa biraz insaf yani...

canim yasin kac aranizda en büyük benim herhalde 28 ben

tatlı rüya neden bnde bunu istiyom dedim senin alyansın başkamıki, bu rada teprik ederim başardın sonunda kaydirigubbakcemile5
bnde 23 yaşındayım :dance:
en küçük benmiyim yoksam

fmk 28
t.rüya 25
dalina 23

kizlar bu pazar nisanlimin ailesi annemlere ziyarete gidiyorlar hem dügün öncesi adetleri fialn konusmaya

tatlı rüya neden bnde bunu istiyom dedim senin alyansın başkamıki, bu rada teprik ederim başardın sonunda kaydirigubbakcemile5
bnde 23 yaşındayım :dance:
en küçük benmiyim yoksam

evet şimdiki başka...hiç sevmiyom...ant..almıştım..pazar günü tanıdıkları bir kuyumcuyu açtırmıştık..orada sadece 3 model vardı..aralarında en güzeli buydu..evlenince ondan istiyom..

ben olayacagim yanlarinda.... ilk aileler tanistigindada yoktum

ne günlerdi yaaaaa meraktan ölüyordum Hep diyorum nerden nereye

Hazır burda kımse yokken bıraz yazayım delikafadulden

Dügün tarihim 2.08 allah izin verirse

gelinligimin siparisini verdik ekliyorum burda krem rengi benimki kirik beyaz olacak (herzaman allahin izniyle, herzaman yazmasamda bilin ki icimden diyorum)

yakasi böyle olacak ve burda görünen güpür kulanilacak
my.php
[/URL][/IMG]

genel olarak da bu model olacak
my.php
[/URL][/IMG]

arkadan durusu
my.php
[/URL][/IMG]

bu ayakkabim. biraz alisilmisin disinda, ama daha sonrada kulanabilirim belki diye:
my.php
[/URL][/IMG]
my.php
[/URL][/IMG]

gelinliğin ve ayakkabın çok farklı...ve iddialı...gelinliğini beğendim...üstü bencede yaptırdığın dgibi güzel olur...ayakkabıları ben asla giyip yürüyemem takla atarım...ama çok hoş...:icecream:

ben bi dus alayim

konsamazak iyi geceler ben gece yarilarina kadar burda olurum :-)

dalina adasim kader sizleri merak ediyorum bi albüm yapsaniz profilinize de su merakimi gidersem

bende değiştircem evlendikten sona aceleye geldi bizimkide şimdi hiç içime sinmiyo
tatlı rüya tanışma hikayeni mekliyorummmm

gelinliğin ve ayakkabın çok farklı...ve iddialı...gelinliğini beğendim...üstü bencede yaptırdığın dgibi güzel olur...ayakkabıları ben asla giyip yürüyemem takla atarım...ama çok hoş...:icecream:[/QUOTE]

saol yalniz gelinligin kuyrugu krem degil kirik beyaz olsun dedim daha uyumlu olur diye düsündüm

bi gelse de su fotograflar görsem :-) ve sizinle paylassam dügünün en önemlisi benim icin gelinik giymek annemin babamin elini öpmek insallah agalmaz kimse aglarlarsa ben üzülürüm

kader edirneyi sormuşsun hiç gitmedim ama yanından çk geçtim malum kapıkule sınır kapısı orda:)
ama orda okuyan arkadaşlarım var ve çk rahatlar çk güzel diyolar
hatta ablamlarda orday taşınıyo eniştemin işi yüzünden hatta ev tutmuşlar ama fiyatını sormayı unuttum geçen bi evden bahsediyolardı kaloriferli falan 250 di yani karalar uygunmuş
ablamdan bilgi aldıkça aktarırım canım

yap 26 selcim hikayeni paylastığın icin tes fmk tatlıruya sizlerle hikayelerimiz aynı yarın nisanlımın polis yemini var ve annem göndemedi neymiş buğune kadar hiç onun ailesi arayıp sormamış ben onun annesinin yanına seni takıp göndermem ve annem bize çok çektirdi ve hala cektiriyo bu kıs sinemaya gittik burnumuzdan geldi hiç agız tadıyla biryere gidemedik gittiysem bile nerdesin tel niye çekmiyo ah ahhh çok çektim ve inş tayinin uzağa çıkarda başımızı dinleriz demiştim valla öylede oldu biraz özlesinler kıymetimi bilsinler ankara neresi edirne neresi

dalina çok tes ederim inş uygun bi ev buluruz düğüne 1ytlleri nasip olmadı çünkü hepsi nişanlıma yıkıldı bekliyecem canım bende arastırıyorum inş uyğun bi ev buluruz

niye gıcık oldun ki?yoksa gıcık olmuş gibi mi davrandın...:jeyyar:

bn dil o çk soğuk davrandı bna odasına girdi çıkmadı doğru düzgün halbuki yemekler yapmıştık onlara ama bir yıl sona gittiğimde çk çooook güzel davranmaya başladı :asigim:

Back