• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

kzlar birşey sorucam...bu saç rengi röfle dimi?CADIARZUrengi ne?bu yaz bunu yaptırmak istiyorum..çok hoşuma gitti..çok doğal duruyor...yorumlarınızı dört gözle bekliyorum.zemuszemus.

selam Evet bu Havada mi :-))))!Asil bundan sonra basladi kabusum sagolsun ablam enistem bos durmadi bizi yarimaya calistilar hatirlamak bile istemiyorum geri de kaldi artik kavusmaya sayili günler kala bunlari isititip isitip morelimi bozmak istemiyorum. Sonunda askimiz agir basti :-) allahima sonsuz sükürler..

Adasim evet o röfle bal sarisi mi desem ne desem rengin adini bilmiyorum sari sacin icine röfleler atilmis hareket ve dogallik katmis sac rengine bencede kesinlikle sari saclar röflesiz cig duruyor röfle sart.... Güzel bir sac rengi ben begendim canim!

Ben dügündeki sac rengime bile karar verememisim halennnnnnn.. bi seda sayinin saci gibi sap sari olsun diyorum bir kahve olsun diyorum albümümde bitane fotogarfim var yerde oturuyoum üstüme pempe bady ordaki gibi sari ve röfleli yapasim var... Suan saclarim berbat bir durumda en son yedi ay önce sari saclarima kahve röfle yaptirdim dip boyasi gelince cok siritmasin diye 7 ay oldu saclarim misir püskülü mü desem koyun yünü gibi mi desem berbart bir durumda... Dügünden sonra kisa kestirecem artik baska cagresi kalmadi

ben geldim...dün akşam hepsini okuyamadım kk açık tı ama bende öğrencilerin notlarını giriyordum...önce onları okudum..benim tanışma hikayem...2001 de üniversiteye girdim. o zamanlar başka bir erkek arkadaşım vardı...beni bir gün üniv.bahçesinde otururken(üniv.ilçede olduğu için çokk küçük) görmüş...o da 1. sınıf bende...bir kaç kişiye beni sormuş ama tanıyan yok.fisfisfis.bir süre sonra ben ev arkadaşım birde sevgilisini görünce..ortak arkadaş bulmuş oldu..hemen sormuş..erkek arkadaşım olduğunu öğrenmiş.artık .ortak arkadaşlar vasıtasıyla herkes benden hoşlandığını öğrendi..ben kısa bir süre sonra erk. ark.ayrıldım..öğrendi.bir süre peşimde koşturdum :dilcikar:.6 7ay kadar:jeyyar:..okullar bitti..ikinci sene baktım hala beni bekliyor...hayırlısı deyip bşladım...yanı ben onun teklifine evet demedim..şakası çok olur..bazen der aşkım sen bana ne zaman evet diyecen bende evlenince derim.diyorumopuyorumnanaktan..2002 den beri birlikteyiz.:asigim:.kader in yaşadığı zorluklar gibi bende öyle şeyler yaşadım...o nedenle seni çok iyi anlıyorum.:1hug:..bende ilk söylediğimde ayrıl okula göndermiyeceğiz tazrda şeyler söylediler..ayrıldık dedim ama hep birlikteydıik.2005 te mezun olduk ve ailme devam ettiğimizi söyledimevde huzursuzlar üstüme gelmeler başladı....ve o zamandan beri evlenmeye çalışıyoruz...

annem bişi demezdide babamdan korkmuştum valla, ama bnden böle bişey beklemediği için sorun çıkarmadı sanırım çünkü herşeyi annem biliyodu, bide ters tepki verirse kaçarım diyemi korktu ne çünkü ablam ilk eşine açmıştı hemde 17 yaşında

kızlar bn boyadan falan anlamam kendi saç rengim koyu kestane ama yazınaçık kestane oluyozemuszemus okuldayken bisüre kızıl kullanmıştımda kendi rengimi bulanakar neler çektim bidaha töbe boyatmam dedim

Sana birşey olur diye aklım hep sende
Rüyaların bile benim göz hapsimde
Seninle yanan yürek üşümezmiş ömrünce
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

Nesi varsa senin inanki bu ömrümün
Satır satır sana ait her hikayesi
Aşk ikimize meleklerin hediyesi
Benim öbür yarım bedelsin tüm sevgilere
Benim öbür yarım bedelsin sen herşeye

Bensiz günlerini sen unut artık
Seven yüreğinde şimdi ben varım
Seni böyle sevmek günah ise eğer
Ben anadan doğma bir günahkarım

Seven yüreğim kor olana kadar
Gözlerimin feri solana kadar
Mahşer sirenleri çalana kadar
Seni yüregimde yaşatacagım

fmk resmine baktım...saçların toplu olduğu için tam anlayamadım...ama diğer resimdekiler sapsarı...güzel duruyor..

saol ama o fotoda röfller daha güzel belli oluyor :-)

bende de sari yine agir basiyor enazindan bildigim kulandigim bir renk

sizde birer albüm yaptin merak ediyorum

izmir e döneyim.kardeşime yaptıracağım...sanırım resimleri pc ye atmak lazım...ben beceremem...daha msn giremiyom...kızlar pc de nişanlımın attığı üniv.resimlerimiz var...artık bu raya eklemeye öğrendim...sizin için deneyeceğim..hemen sileceğim...sadece size özel...silemezsem yandım...bekleyin..sakın ayrılmayın...

kızlar bu gün çok yorgun ve uykusuzum, gece uyuyamadım öğlene doğru on buçuk gibi telin sesiyle uyandım komşunun bebeği bronşit olmuş hastaneye yatırmışalar bnde dün öğrenmiştim kadın aradı bizi taburcu ettiler gelebilirmisin eşime ulaşamıyom diye( adam telini kadına bırakmış kadının zaten teli yok öğlen gibi arıcam iş telini vercem sana demiş işaat ustası buarada ve knt çk az telde kadın bni ararmısın dedi kapattı zaten) neyse bn tmm gelirim dedim bizim cadıya kahvaltı hazırladım saçını yaptım çıktım merkezdeki hastaneye çünkü akşam kocası yada oğlu tam hatırlamıyom öle demişti gelince aradım bn geldim diye olduğu yeri bitürlü bulamıyom meğerse başka hastanedemiş koştur koştur odabüse bindim oraya gittim güneş beynime geçti bişi yemeden çıktım zaten, neyse geldik taksiyle eve heriften haber yok kadın ağlıyo benim yüzümden hastalandı bebişim diye içim gitti valla halbuki kadına hastalık kocasından bulaştı sonada bebişe. neyse 4te eve geldim 6:30 annemle gittik kocası yeni geldi işten ve pişkin pişkin unuttum aramayı d,iyo yaaa ne kadar kötü bi durum çıksaydın yalnız diyo 5 gündür hastanedeler bisürü eşyaları var bebek var bu erkekler çok gamsız yaaaa.
çokmu uzattım ne ama çk sinirlendim gerçekten bide bizim akraba :oklava:

nişanlım ultrosan sonuçlarını alana kadar dr çıkmış o yüzden gösteremedi artık pazartesi iş başı yapıyor annem dr göstercek sonuçları bende saçlarıma fön çektim yarına gelinliğimi almaya gidicem yarına kısmetse gelinlik fotografımı sizinle paylaşıcam geçen hafta pravoya gittigimde fotograf makinası bulabilseydim çekçektim bulamadıgım için digital fotograf makinası aldım artık yarına gönderirim

nişanlım ultrosan sonuçlarını alana kadar dr çıkmış o yüzden gösteremedi artık pazartesi iş başı yapıyor annem dr göstercek sonuçları bende saçlarıma fön çektim yarına gelinliğimi almaya gidicem yarına kısmetse gelinlik fotografımı sizinle paylaşıcam geçen hafta pravoya gittigimde fotograf makinası bulabilseydim çekçektim bulamadıgım için digital fotograf makinası aldım artık yarına gönderirim

hadi bakalım yarını heyecanla bekliyorumalkisalkisalkis

Back