Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dalina bu sayfa yenilemesi nerden yapılyo canım
kızlar bende akşamları sizinle sohbete katılmak istiyorum ama katılamıyorum evdeki pcde mesajlar gözükmüyor daha 51. sayfada takılmış sanki neden öyle biliyormusunuz
cok sükür benim annem babamda iyi karsiladilar... anneme ilk söyldedigimde sok oldu telaslandi ama inaniyorum ki sevindi. Söylenene kadar akla karyi sectim nasil dicemdiye düsündüm durdum. Anneme söyledim anne konustugum tanistigim biri var annem o ara mutfak tezgainda bir sey yapiyordu bende akrsinda sandaliyede oturuyorum, benim agzimdan kelimler dökülünce annemin bi dönmesi var simdi burda anlatirken hatirladim yine canim annem benim... annem sorunca kimin nesi diye bende gelir tanisirsiniz dedim...bir gün sözlestik gün kararlastirdik askim tek basina gelmeye cekindi ablasi ve enistesini de getirdi... Babamin yalniz birseyden haberi yok. Gizli gizli annemi askimla tanistiracam o günde hayy mübarek disarda bir yagmur sel oldu bide soguk ortalik (Yagmur berekettir ) Biulusma saati yaklasiyor bir yandan hazirlaniyoruz bir yandanda anne nasil gidecez bulusma yerine diyorum disarisi felaket. Neyse hazirlandik birer semsiye aldik elimize babam soruyor, nereye gidiyorsunuz annem cevap veriyor fmk la carsiya gidiyoruz babamin cevapi BU HAFA DA? O an gülmemek icin kendimi zor tuttum. Bil hal ciktik evden dolmus duragina gidene kadar sucuk gibi olduk bide annemle gülmekten kiriliyoruz babamin BU Havada? demesi süperdi. Bir kafede bulusuldu zamanlamiz iyi olmustu onlar arabayi park ederken bizde dolmustan iniyorduk annemle. Annemin ilk tepgisi iyi olmustu tanisma fazli olumlu olmustu. Annali kizli rahatlamis bir sekilde evimize geri döndük.