• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Austos'da evlenecekler, bu da bizim aymz diyenler bekliyorum

yaaaaa bn yazdıklarınızı çk geç görüyorum sayfayıda yeniliyorum fakat senağlama

yaşmı yazarken selin hikayesi gibi benimde tanışma hikayem var ama benimki roman olur anlatsam ben biraz ayrıntılarıyla anlatan biriyim detaylar herşeyde fazlası ile anlatıyorum fmk gecen annen nediyo demiştin ya ben ilk nisanlımı soyledigimde o aralar halamın kaynı beni tam 3sene beklemis bi benim haberim yok ailemin beni tanıyanların haberleri varmış neyse bu çoçuk annem ablamın mezuniyetine gitmisti coçuk benimle tanışmayı istedigini soylemis tabi ben o zamanlar öss ye hazırlanıyodum bende cvpına hayır yazdım korkudan teli kapattım annem geldi anlatım boyle oldu diye bana oglan okumuş iş sahibi seni istiyolar ailesi falan dedi ben ciddiye almadım ama baktım annemler ciddi hemen nisanlımı anlatım senmisin anlatan ben 4sene onlardan gizlemiştim ilişkimi bunu duyunca çok kızdılar bana ağzına o güne kadar alınmayacak lafları söylediler cep tel aldılar ablama nişanlıma msj çektirip kader ailesini secti bırak peşini diye tabi o arada nişanlımın final zamanı askım beyninden vurulmuşa dönmüş hata elini duvara vurmuş hala izi durur arada bir bana seni bu ellerle kazandım der neyse tel olmayınca bizimki deliye dönmüş tam 6 ay sesini zor duydum beni ayırmak icin her yola başvurdular

dalina bende gec okuyorum işe girmiştim o aralar hattımı annemden acıkcası sakladığı yerden aldım yerine gecersiz bi hat koydum ve iş yerinde wc de başka yerde yoktu arkadasımın tel askımı hatmı takıp arıyodum onlarda beni görüşmüyo sanıyolardı sonra yanıma geldi askım bana bi tel almış bursuyla onu dolabımda sakladım ve oyle tam 2sene görütüm baktılar ben vazgecmiyecem yavaş yavaş yola geldiler yaaaaaaa kızlar sıkılmayın diye kısa kısa yazıp gönderiyom

allha şükür öle bişi olmadı bizde anneme sölemiştim zaten biriyle çıktığımı ve 2007 yazında bn çeşmede çocuk bakıyodum yatılı laıyodum orda, bir haftalığın aizne geldim eve aşkımlada bayadır görüşemiyoduk oda izmire geldi otelde kaldı
annemede dedim annem biz aşkımla gezcez her gün babamı nsl idare etçez annemde gitmiş sölemiş gelsin görelim bakalım demiş :utangac:
sona yemeğe geldi aşkım işte öle tanıştılar bi tepki olmadı yani alla şükür
o haftada zaten aşkım evlenme teklifi ettim tektaşımıda taktı :asigim:
ahhh ahhhh nerde o günler

ben cok çektim yarına ne hayalıimiz vardı yine olmadı ve bide üstüne annem dese iyidir artık sizde evleninca gidersiniz nişanlımda saygıdan bunu bana soylüyo anneme söyleyemiyo ya tabi ben bidaha mezun olcam ya evlenince o zaman gideriz bi kere olcak bu ya ne diyo annen diye bana dert yanıyo ahhhhhh ahhhhhh az gözyaşı dökmedim allah bundan sonra ağlatmasın ayyyy sıkılmazsanız birgünde tanışmamızı anlatırım

bende yatıyorum herkesçikler tatlı rüyalar
hepimiz rüyamızda aşkımı görelim :asigim:

cok sükür benim annem babamda iyi karsiladilar... anneme ilk söyldedigimde sok oldu telaslandi ama inaniyorum ki sevindi. Söylenene kadar akla karyi sectim nasil dicemdiye düsündüm durdum. Anneme söyledim anne konustugum tanistigim biri var annem o ara mutfak tezgainda bir sey yapiyordu bende akrsinda sandaliyede oturuyorum, benim agzimdan kelimler dökülünce annemin bi dönmesi var simdi burda anlatirken hatirladim yine canim annem benim... annem sorunca kimin nesi diye bende gelir tanisirsiniz dedim...bir gün sözlestik gün kararlastirdik askim tek basina gelmeye cekindi ablasi ve enistesini de getirdi... Babamin yalniz birseyden haberi yok. Gizli gizli annemi askimla tanistiracam o günde hayy mübarek disarda bir yagmur sel oldu bide soguk ortalik (Yagmur berekettir :-)) Biulusma saati yaklasiyor bir yandan hazirlaniyoruz bir yandanda anne nasil gidecez bulusma yerine diyorum disarisi felaket. Neyse hazirlandik birer semsiye aldik elimize babam soruyor, nereye gidiyorsunuz annem cevap veriyor fmk la carsiya gidiyoruz babamin cevapi BU HAFA DA? O an gülmemek icin kendimi zor tuttum. Bil hal ciktik evden dolmus duragina gidene kadar sucuk gibi olduk bide annemle gülmekten kiriliyoruz babamin BU Havada? demesi süperdi. Bir kafede bulusuldu zamanlamiz iyi olmustu onlar arabayi park ederken bizde dolmustan iniyorduk annemle. Annemin ilk tepgisi iyi olmustu tanisma fazli olumlu olmustu. Annali kizli rahatlamis bir sekilde evimize geri döndük.

kızlar bende akşamları sizinle sohbete katılmak istiyorum ama katılamıyorum evdeki pcde mesajlar gözükmüyor daha 51. sayfada takılmış sanki neden öyle biliyormusunuz

ben geldim...dün akşam hepsini okuyamadım kk açık tı ama bende öğrencilerin notlarını giriyordum...önce onları okudum..benim tanışma hikayem...2001 de üniversiteye girdim. o zamanlar başka bir erkek arkadaşım vardı...beni bir gün üniv.bahçesinde otururken(üniv.ilçede olduğu için çokk küçük) görmüş...o da 1. sınıf bende...bir kaç kişiye beni sormuş ama tanıyan yok.fisfisfis.bir süre sonra ben ev arkadaşım birde sevgilisini görünce..ortak arkadaş bulmuş oldu..hemen sormuş..erkek arkadaşım olduğunu öğrenmiş.artık .ortak arkadaşlar vasıtasıyla herkes benden hoşlandığını öğrendi..ben kısa bir süre sonra erk. ark.ayrıldım..öğrendi.bir süre peşimde koşturdum :dilcikar:.6 7ay kadar:jeyyar:..okullar bitti..ikinci sene baktım hala beni bekliyor...hayırlısı deyip bşladım...yanı ben onun teklifine evet demedim..şakası çok olur..bazen der aşkım sen bana ne zaman evet diyecen bende evlenince derim.diyorumopuyorumnanaktan..2002 den beri birlikteyiz.:asigim:.kader in yaşadığı zorluklar gibi bende öyle şeyler yaşadım...o nedenle seni çok iyi anlıyorum.:1hug:..bende ilk söylediğimde ayrıl okula göndermiyeceğiz tazrda şeyler söylediler..ayrıldık dedim ama hep birlikteydıik.2005 te mezun olduk ve ailme devam ettiğimizi söyledimevde huzursuzlar üstüme gelmeler başladı....ve o zamandan beri evlenmeye çalışıyoruz...

cok sükür benim annem babamda iyi karsiladilar... anneme ilk söyldedigimde sok oldu telaslandi ama inaniyorum ki sevindi. Söylenene kadar akla karyi sectim nasil dicemdiye düsündüm durdum. Anneme söyledim anne konustugum tanistigim biri var annem o ara mutfak tezgainda bir sey yapiyordu bende akrsinda sandaliyede oturuyorum, benim agzimdan kelimler dökülünce annemin bi dönmesi var simdi burda anlatirken hatirladim yine canim annem benim... annem sorunca kimin nesi diye bende gelir tanisirsiniz dedim...bir gün sözlestik gün kararlastirdik askim tek basina gelmeye cekindi ablasi ve enistesini de getirdi... Babamin yalniz birseyden haberi yok. Gizli gizli annemi askimla tanistiracam o günde hayy mübarek disarda bir yagmur sel oldu bide soguk ortalik (Yagmur berekettir :-)) Biulusma saati yaklasiyor bir yandan hazirlaniyoruz bir yandanda anne nasil gidecez bulusma yerine diyorum disarisi felaket. Neyse hazirlandik birer semsiye aldik elimize babam soruyor, nereye gidiyorsunuz annem cevap veriyor fmk la carsiya gidiyoruz babamin cevapi BU HAFA DA? O an gülmemek icin kendimi zor tuttum. Bil hal ciktik evden dolmus duragina gidene kadar sucuk gibi olduk bide annemle gülmekten kiriliyoruz babamin BU Havada? demesi süperdi. Bir kafede bulusuldu zamanlamiz iyi olmustu onlar arabayi park ederken bizde dolmustan iniyorduk annemle. Annemin ilk tepgisi iyi olmustu tanisma fazli olumlu olmustu. Annali kizli rahatlamis bir sekilde evimize geri döndük.

bu hava da?:lepi:

slm kızlar ben geldim ama hiçbiriniz yoksunuz, ay bende anlatayım anneme anlattığımı,
ben uzun süreli bir ilişkiden çıkmıştım ne yana devrileceğini bilmeyen deli danalr gibi dolanırken tanıdım canım nişanlımı :asigim:
kendisi öğrenci, bizim burdada öğrenciler pek iyi bilinmez, ipe sapa gelmeyen kopuk biri leridir hep buranın halkının gözünde, benimki öğrenci ama burda yaşıyor anne dedim erkek arkadaşım var. dalga geçiyorum sandı sanırım, ciddiye almadı. işte ağız arası sordu kim ne iş yapar falan diye.
öğrenci dedim ama buralı annem bi sürü laf söyledi, öğrenci o ondan damat olmaz, kimbilir nasıl tipi vardır, ki annem top sakaldan falan nefret eder, onun top sakalı da vardır falan diye. :roflol:
sonra arkadaşlarıma falan soruyormuş benden habersiz nasıl bi çocuk falan diye.
ve bi gn anneme tanışmak istermisin dedim evet dedi, ve tanıştırdım, tabiki beklediği gibi biri çıkmadı karşısına, o gündan sonra çok seviyor mehmeti, bi dahakine de babamla tanışmasını anlatıcam o daha heycanlı opuyorumnanaktan

Back