yol kenarlarındaki araba tesislerini bilirsin canım orda var mı bilmiyorum ama Türkiyede çok,canim benim hikayenin en cok hosuma giden taraflarindan biri calismaktan gocunmadigin
ne isidi ki o 24 saat gecligin verdigi rahatlik canim bugün ki aklin olsa uyumazdin
yol kenarlarındaki araba tesislerini bilirsin canım orda var mı bilmiyorum ama Türkiyede çok,
ama benim çalıştığım yer epeyce büyüktü, içinde giyim mağazası vardı, orda çalışıyorudum mağaza sorumlusu olarak. sabah 10 diğer sabah 10 a kadar
fmk 28
t.rüya 25
dalina 23
kizlar bu pazar nisanlimin ailesi annemlere ziyarete gidiyorlar hem dügün öncesi adetleri fialn konusmaya
tatlı rüya neden bnde bunu istiyom dedim senin alyansın başkamıki, bu rada teprik ederim başardın sonunda kaydirigubbakcemile5
bnde 23 yaşındayım :dance:
en küçük benmiyim yoksam
Hazır burda kımse yokken bıraz yazayım delikafadulden
Dügün tarihim 2.08 allah izin verirse
gelinligimin siparisini verdik ekliyorum burda krem rengi benimki kirik beyaz olacak (herzaman allahin izniyle, herzaman yazmasamda bilin ki icimden diyorum)
yakasi böyle olacak ve burda görünen güpür kulanilacak
[/URL][/IMG]
genel olarak da bu model olacak
[/URL][/IMG]
arkadan durusu
[/URL][/IMG]
bu ayakkabim. biraz alisilmisin disinda, ama daha sonrada kulanabilirim belki diye:
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
gelinliğin ve ayakkabın çok farklı...ve iddialı...gelinliğini beğendim...üstü bencede yaptırdığın dgibi güzel olur...ayakkabıları ben asla giyip yürüyemem takla atarım...ama çok hoş...:icecream:
niye gıcık oldun ki?yoksa gıcık olmuş gibi mi davrandın...:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?