gelinlik fotolarinizi görelimde bir arkadas en son sayfada bir fotograf eklemis kocaman bir orkide buketi bide süper uzun bir duvak ben cok begendim sizde bi bakin isterseniz
cambazz hos geldin...
Merhaba Kader06. Benimkide 08.08,09'da olacak. Belki ayni gün olur, ne dersin ;=)))
bnmde 09.08.09 =)))hihoyyyt
tatli rüya hos geldin
resim eklemek cok kolay... bak simdi
foto bilgisayrinda kayitli dimi... imageshack diye bir site var oraya giriyorsun google yaz hemen cikar
orda browse yaziyor oraya tikala ev bilgisayrindaki fotoyu sec iki kere tikla sonra up laod yazan yere baz ve fotogarf yükleniyor.... sana otomatik olarak bir internett adresi veriliyor asagia forum 1 yerde yazan adresi kopyala burda daga resimi ac ve adresi oraya yapistir hepsi bu dene göreceksin cok kolay
ben geldim...bugün okul çıkışındaız arkadaşa gittik...eve yeni geldim...normalde hiç bu kadar geç kalmam...hava karadı mı evdeyimdir..birara dolmuşta bir bayan ben vardım..rahatsız oldum...inincide 10 dakika yolum var..kimseler yok...korkudan hızlı hızlı yürüdüm...nişanlımdan yediğim fırçada cabası...
dalina evde ufaklıkla kolay gelsin..yaptığın börek kokusu buraya kadar geldi...benim burda bir fırınım bile yok...resim ekleme için teşekkürler..biraz uğraşayım...
bılbıldırcın hoşgeldin...
kızlar siz yatak örtüsü aldınız mı?ben almayacağım...hem çok pahalı hem ben kullanmam...her akşam sabah ser topla ayyy...uğraşamammm...yoksa almalımıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?