dalina canım ne yaptın kınalık ve kıyafet bakıyordun
kızlar bn fotoğraf ekleyemiyorum yaa bi ara cevap yaz kısmındaki ataçın üzerine tıklıyodum ekle yükle falan deyip ekliyebiliyodum ama artık olmuyo hata oluşuyo başka nsl ekliyebilirm paylaşmak istediğim resimler varsenağlama
kolay gelsin gezmek çok zor oluyor..küpelerini güle güle kullan...benim de bir sürü küpem var...artık kendimi frenlemeye çalışıyorum....ne zaman küpelere baksam alıyorum..:mymeka:...bende bugün bir gelinliklikçiye uğradım... genelde 1500 e dikiyorlar...o kadar çok kumaş çeşidi var ki..kafamçokkarıştı..yada hazır alacağım...sanırım dikim için bir an önce karar vermeliyim..:uhm:..
ne güzel gelinlik işini halletmişsin...diktirdin mi hazır mı aldın?fiyatı süper.:lepi:.istanbul da fiyatlar çok yüksek...en ucuz 700 800 civarı ve çok kötü....... izmir de nerde baktın? 1ay sonra izmir de olacağım belki orayada bakarım.....
Kızlar benide ekleyin yA 7 ağustos:)
canım kemeraltında cami varya hani pideciler çiçekçiler falan var oraya çk yakın karttaki adresini yazıyom kemal peker pasajı no:31/1-2 (hasan ikbal yanı) hisarönü telide var kartta yazimmi
kemeraltından aldığını tahmin ettim...a.s. canım tele gerek yok.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?